再訪今次係慶祝朋友生日,想搵間舒適既Cafe ,食物又好味既,朋友唔係球迷,但對於今次既安排都讚不絕口。加分位係職員服務態度很有熱誠,而且點餐會比意見我地,招呼得好好,值得再訪水牛城雞翼($78)味道可以攞滿分,絕非行貨美式餐廳炸完俾汁你就算,雞翼夠大隻,辣度中等,味道深得我心,吃完有衝動多吃一口😍白松露忌廉美國雞髀扒($188晚餐)汁係比較稠密,松露味道非常夾,雞髀扒口感嫩,夠Juicy! 香燒美國肉眼配鵝肝($238晚餐)火候控制得啱啱好,五成熟,雖然肉味不算太濃,肉質都有彈性唔柴,配上鵝肝也不錯 錯重點係,朋友超鍾意食佢嘅蒜蓉牛油多士&南瓜餐湯,蒜蓉味道超香濃,而且外脆內軟,相當出色慶祝生日梗係飲番杯酒,紅酒白酒啤酒買一送一其實都真係幾抵$78 有2杯餐酒,味道都唔錯唔飲酒嘅朋友點了抹茶latte,奶泡打得好綿密細膩,綠茶粉係微甜唔會苦澀嗰種,秒殺眾多專賣茶飲既小店。—————————————————Lockeroom Dining (譽發廣場) (油麻地)油麻地彌敦道558-560號譽發廣場8樓舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfood

水牛城雞翼($78)

—————————————————

Lockeroom Dining (譽發廣場) (油麻地)
油麻地彌敦道558-560號譽發廣場8樓舖

—————————————————
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #lunch #dinner #foodstagram #picoftheday #hkig #hkiger #食好西 #相機食先 #油麻地美食
___
🥇Follow @eathkgirls