2019-10-20
今日去朗豪睇戲🎬順便去附近食野 隔離大廈原來有呢間餐廳百令蚊就有一個set dinner跟餐湯 沙律🥗 飲品 蒜蓉包超抵呀佢個沙律好特別 用玻璃樽裝住 好fresh配埋黑醋好開胃 鋪頭用嘅碗碟好精緻 岩晒我呢啲打卡放上ig蒜蓉包 好香好鬆軟 平時好怕好熱氣既蒜蓉包 但呢個唔會~ 而且熱辣辣餐湯係番茄🍅湯 好新鮮好fresh 用番茄打出黎既湯 好用心!會有蕃茄蓉 份量岩岩好鮮茄龍蝦扁麵🦞 龍蝦用芝士千島醬焗 超好食😋 啲龍蝦肉夠晒爽口番茄汁酸酸地好開胃! 有d青椒 黃椒 洋蔥 至於鵝肝牛排🥩 份量絕對唔姑寒 勁大塊牛扒岩晒share 食至於甜品方面 心太軟 係我勁推介!一人叫左一個!好滿足! 因為佢即叫即焗 就食完野可以早小小叫定勁流心🤤一人份量岩岩好 為成餐做個完美句號另外店員態度都好好 會不停幫客人斟水 同埋餐廳嘅裝修真係會令球迷心心眼每個staff 都著埋波衫 黎到食飯個陣可以睇下有無你支持個隊球隊啦!
順便去附近食野 隔離大廈原來有呢間餐廳
超抵呀
佢個沙律好特別 用玻璃樽裝住 好fresh
配埋黑醋好開胃 鋪頭用嘅碗碟好精緻 岩晒我呢啲打卡放上ig
蒜蓉包 好香好鬆軟 平時好怕好熱氣既
蒜蓉包 但呢個唔會~ 而且熱辣辣
番茄汁酸酸地好開胃! 有d青椒 黃椒 洋蔥
至於甜品方面 心太軟 係我勁推介!
一人叫左一個!好滿足!
因為佢即叫即焗 就食完野可以早小小叫定
勁流心🤤一人份量岩岩好 為成餐做個完美句號