2023-10-28
🎪 Library Restaurant and Bar (尖沙咀)尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓一間好Chill既型格酒吧餐廳🍸分室內户外用餐區📸坐外面仲可以影到成個清真寺🕌️ waiting area都做埋Hallowee🎃設計,穿過圓拱門花花通道,室內以深綠色做主調,燈光幽暗,仲有招牌霓虹燈,充滿異國風情🌿岩晒同朋友聚餐和慶祝🪅🌟圖書館羊肉二重奏 $288羊肉🐏望上去好粉嫩,入口其實岩岩好,一啲都吾覺得生,肉質好淋好嫩,羊架下面仲配埋羊頰肉和疏菜,用上廣東羊腩煲醬汁😝估吾到好驚喜😆食晒成碟伴菜架☝️🤤🌟茴香豬肉腸貓耳朵粉 $148它既貓耳朵粉係自家製,口感Q彈有嚼勁,用上意大利既茴香豬肉腸和車厘茄等做配料,味道好濃郁,仲有少許微辣,有驚喜😋🌟 一千零一夜 $130酒係餐廳另一個重點☝️小編叫左一杯Flying on the cloud, 入面有whisky, pineapple juice, date syrup, 仲有最特別既foam🫧係basil & cardamon味道‼️好特別~🌟Moscato $108另一杯叫左杯正路甜白酒☺️明亮既淡黃色,非常活潑既氣泡😆口感輕盈清爽,甜
尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓
🌟圖書館羊肉二重奏 $288
🌟茴香豬肉腸貓耳朵粉 $148
🌟 一千零一夜 $130
🌟Moscato $108
另一杯叫左杯正路甜白酒☺️明亮既淡黃色,非常活潑既氣泡😆口感輕盈清爽,甜度較高,配埋果香味🌼當吾知道飲咩,飲它就岩啦🍸