終於試到呢間hit左好耐既餐廳🍴講緊年幾2年前?岩岩開既時間已經係打卡餐廳,因為佢裝修靚,重點係有outdoor,仲對住清真寺,打卡好靚🥰不過等到而家先去食😂😂Book左7:45,staff好好咁叫我地坐喺旁邊等安排入座🥰餐廳內環境好靚好舒服,坐indoor叫左1個Appetizer 2個main,仲有2杯drinkAppetizer:✨黑松露醬薯條✨薯條脆卜卜,點黑松露醬好味😋Main:✨慢煮加拿大豬鞍🐷✨平時喺屋企自己買啲嘢d豬鞍煮極都勁鞋🫣原來係因為我唔識慢煮,佢個豬鞍真係好粉嫩🤤✨紅酒燴牛面頰✨我以為係勁細份,但佢個牛面頰算係幾大份,燴得好淋好入味Drink:✨ cocktail 🍹 四大美人✨有幾杯signature嘅Cocktail,d名好得意😎,叫春秋,金字塔,白蘭樹,我而家都比較少飲酒,但我見到其他枱叫完又叫,bartender 我坐咁耐佢調酒無停過,仲要我見杯杯都好吸引我見佢介紹四大美人係用4隻美人鍾意既水果調出黎😂黎到,靚到,可打卡之餘一飲好驚喜,淡淡既甜味,好岩女仔飲,好易入口,仲好細心,茶杯同茶壺都有冰😊✨mocktail - BOOKMARK✨老公唔飲酒,呢杯
終於試到呢間hit左好耐既餐廳🍴

餐廳內環境好靚好舒服,坐indoor

Appetizer:
✨黑松露醬薯條✨
薯條脆卜卜,點黑松露醬好味😋

Main:
✨慢煮加拿大豬鞍🐷✨

✨紅酒燴牛面頰✨
我以為係勁細份,但佢個牛面頰算係幾大份,燴得好淋好入味

Drink:

✨ cocktail 🍹 四大美人✨

我見佢介紹四大美人係用4隻美人鍾意既水果調出黎😂

✨mocktail - BOOKMARK✨
老公唔飲酒,呢杯岩佢,荔枝桃啤梨調製出嚟,老公話好飲

總結:我覺得嚟到一定要試佢嘅酒精飲品,真係好出色,下次天氣涼啲,我會想訂outdoor食tea😎😎😎