LAVA Bar & Restaurant📍尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓黎到 #LAVABar&Restaurant 好有特色,會有welcome drinks 🍹好少餐廳會主動有welcome drinks,值得讚賞🥰 酒味入口香甜,後有酒既餘悸,唔飲得酒既靚女留意了🤭牛扒煎得十分好味,扒肉質多軟淋而且充滿牛味🐮我哋要咗medium rare, 肉質保持嫩滑,Even係配菜既蘑菇,都煮得十分入味😋意粉比較粗身,原本以為會煮到好腍,原來只係意粉本身係粗身想客人有咬口,食落去硬度啱啱好,調味都唔錯👍🏻
LAVA Bar & Restaurant
📍尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓

牛扒煎得十分好味,扒肉質多軟淋而且充滿牛味🐮

2023-03-15 8 浏览
最近過得有夠忙碌的,正職,副業,家庭,朋友,行程排得密密麻麻。遇上天氣多變的春天,更是病了幾天🫠趁著週末,出去Relax 一下吧❤️LAVA Bar & Restaurant 位於尖沙咀諾士佛台,主打西班牙菜嘅酒吧。環境relax 好適合傾計,有室內同戶外坐位,一坐底仲已經有餐廳安排嘅免費welcome drink 添☺️現場見到有不少樂器,餐廳週末會有live band 演出Crab Meat Tortilla蟹肉奄列,蛋味香濃,即叫即焗,食落有啲似玉子燒Crazy Heavy Veggies Plate主要有炸洋蔥圈,脆片,芝士,墨西哥莎莎,配Cocktail一流Fusilli Pasta主要有西蘭花、羅勒、車厘茄配上螺絲意粉 ,意粉嘅西蘭花醬汁又香又creamy.Signature CocktailBeauty Mistake Jalapeno, Pisco, Passion Fruit,Citrus sugar syrupJasmine tea DessertChurros Ball With Chocolate Icecream整體用餐感覺良好,食物味道不錯,Cocktail有特
遇上天氣多變的春天,更是病了幾天🫠

趁著週末,出去Relax 一下吧❤️
LAVA Bar & Restaurant
位於尖沙咀諾士佛台,主打西班牙菜嘅酒吧。
現場見到有不少樂器,餐廳週末會有live band 演出

Crab Meat Tortilla
蟹肉奄列,蛋味香濃,即叫即焗,食落有啲似玉子燒

Crazy Heavy Veggies Plate

Fusilli Pasta

Signature Cocktail
Beauty Mistake
Jasmine tea

Dessert

整體用餐感覺良好,食物味道不錯,Cocktail有特色,可以約三五知己慢慢坐底傾下計。
2023-03-11
2023-03-15 14 浏览
前幾日黃媽又揾到一間chill chill 既餐廳🍴本身諗住唔食咁飽 叫多啲小食 一個主菜點知都係好飽🙃🙃好欣賞呢度有welcome drink 🍹 用左好似試管🧪既酒杯裝住😍😍 每日都唔同款 今次我係西柚+威士忌🥃🥰🥰🥰小食Crazy Heavy Veggies Plate🌽🧄🧀 $88有洋蔥圈 粟米 辣脆片 上面加上墨西哥莎莎同芝士 好惹味👍🏻👍🏻食完胃口大開🤣Pan Fried Chorizo🌶🐽 $105蕃茄仔酸酸甜甜配埋毛豆同煎到脆邊既西班牙香腸 好岩邊食邊飲酒😎👍🏻👍🏻推介Salt & pepper Calamari 🦑 $88薄薄既炸粉包住魷魚 外脆內軟 上面加左辣粉 有啲似港式既椒鹽鮮魷🤣🤣宜家係西班牙版🇪🇸Spanish pork & beef mini burger🍔 $88細細既漢堡好岩食得少既朋友仔🤩可以滿足下食漢堡而又唔會食完一個就食唔到其他野✌🏻✌🏻 豬同牛都無筋同肉味濃 足料👍🏻主菜Bucatini with spicy tomato and Pancetta Sauce🌶 🍅 $138呢個係通心意粉🍝好少餐廳有 因為通心 所以醬汁入晒意粉裏面😍😍較入味
前幾日黃媽又揾到一間chill chill 既餐廳🍴

本身諗住唔食咁飽 叫多啲小食 一個主菜
點知都係好飽🙃🙃

小食

Pan Fried Chorizo🌶🐽 $105

Salt & pepper Calamari 🦑 $88

主菜

飲品
MAJES-TEA (HH$68/RH$98)
抹茶+ 威士忌 味道偏淡 岩女士們飲🤪
不過黃媽覺得杯野都幾重威士忌 酒量麻麻既就要慢慢飲喇😆😆

主打西班牙菜🇪🇸, 必試西班牙海鮮燴飯, 夠晒正宗!環境寬敞舒適、有情調, 播放著輕快嘅音樂🎵, 氣氛唔錯, 充滿異國風情 𓆸呢度仲有個大露台, 有幾棵櫻花樹🌸, 坐喺室外享受各款美食應該都幾Chill!適合平時放工約friends去食下嘢、飲返杯cocktail🍹~一坐低, 店員會先送上兩杯welcome drinks🧪俾我哋, 好貼心呢💗 𓌈˒˒ 蟹肉奄列 奄列好厚身, 裡面有蟹肉做餡料, 啖啖蟹肉🦀, 充滿蟹肉嘅鮮味同蛋香𓌈˒˒ 西班牙深海紅蝦燴飯 食西班牙菜又點少得paella!西班牙海鮮燴飯做得幾出色, 份量足夠二人分享除咗西班牙深海紅蝦🦐, 仲有紅椒、洋蔥🧅、西斑牙肉腸做配料, 食材豐富!燴飯炒得粒粒分明, 口感跟返傳統西班牙飯嘅硬度, 煙煙韌韌, 飯粒沾滿海鮮湯汁, 索汁入味~ 深海紅蝦味道香濃, 鮮甜彈牙, 鮮味十足!建議喺燴飯上唧少少檸檬汁, 提升味道層次⸝⸝

𓌈˒˒ 蟹肉奄列

𓌈˒˒ 西班牙深海紅蝦燴飯

2023-03-13
  • 蟹肉奄列
呢間餐廳仲有個戶外area,好適合夜晚去飲返杯🍸✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懶人先睇總結❀食物:算係幾特別,未過見churro balls🤔❀服務:正常❀環境:位置唔算鬆動,戶外應該幾chill~❀價錢:2人埋單 $629.✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有興趣再詳細睇.🎈BB魷魚, 墨魚, 大蜆墨汁燴飯 ($328)呢到既Paella偏濕潤少少,飯粒口感做返傳統西班牙飯既硬度。我覺得亞洲人都係偏向中意食「軟飯😹」,所以叫西班牙飯就要自己權衡啦!材料算係比得足夠,起碼夠食幾啖飯就食到一粒海鮮。.🎈西班牙油炸鬼波 ($88)可能我比較少食西班牙菜,所以我自己就比較少見將Churros整成球形。相比起常見長條形香脆既churros要另外點朱古力醬,呢隻球形churros內餡已經有朱古力,而裏面軟淋既面積相對長條形會更多~ 整體味道唔算太甜,我自己覺得唔錯,不過同行友人就覺得朱古力可以再多一點~ 呢個就視乎你嘅口味啦🤣.🎈馬薩拉炸雞髀仔 ($88)一上枱見到,諗住咪即係普通炸雞。食食下以為自己味覺有問題食到酸味,原來係啲綠色嘅醬吱成花形!味
呢間餐廳仲有個戶外area,好適合夜晚去飲返杯🍸

✒懶人先睇總結
❀食物:算係幾特別,未過見churro balls🤔
❀服務:正常
❀環境:位置唔算鬆動,戶外應該幾chill~
❀價錢:2人埋單 $629
✒有興趣再詳細睇
🎈BB魷魚, 墨魚, 大蜆墨汁燴飯 ($328)

🎈西班牙油炸鬼波 ($88)

🎈馬薩拉炸雞髀仔 ($88)

一上枱見到,諗住咪即係普通炸雞。食食下以為自己味覺有問題食到酸味,原來係啲綠色嘅醬吱成花形!味道幾特別🤔
🎈Cocktails - Beautiful Mistake ($68)

呢杯cocktail係menu上寫嘅味道係 Fruity-Spicy,飲過就明佢形容得幾貼切。酸酸甜甜嘅味道中夾雜咗辛口嘅感覺🌶️
🎈Welcome Drink

一坐低仲有杯welcome drink添啊✨ 味道正常啦,但隻杯好得意好打卡able~
✒其他小資訊
👉訂位:phone booking
👉優惠:🈚

✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐

呢間位於金巴利廣場,主打西班牙菜嘅酒吧餐廳非常適合平時收工鍾意去諾士佛台食下嘢,飲返兩杯嘅朋友😎 餐廳位於金巴利廣場4樓,冇地下嘅餐廳酒吧咁嘈雜,真係好適合同朋友傾偈聚會🥰 環境好闊落,裝修型格,分咗室內同室外兩個區域,逢星期四五六仲有live Band表演,氣氛一流👍🌟welcome drink 🍹 店員好貼心🥰送上兩杯welcome drink俾我哋🤩 🌟crazy heaven veggies plate $88呢個tapas有炸洋蔥圈、粟米、芝士、脆片,好大碟😆特別鍾意佢嘅炸洋蔥圈,表皮炸到卜卜脆,鹹香味好特別,佐酒一流👍🌟炸西班牙青椒 $68每次去西班牙餐廳必點嘅tapas😆 呢度嘅份量十足,濃濃青椒味微微帶苦,同啤酒真係絕配😎🌟炸魷魚配青檸、辣椒 $88好酥脆,但又保留到魷魚嘅鮮嫩口感,推介👍🌟古巴三文治 $128餡料有慢煮豬肉、火腿、西班牙芝士🤩 呢個真係好特別,三文治嘅外皮勁脆,慢煮豬肉配半溶芝士好香濃,邪惡又好味😌🌟西班牙火腿、西蘭花、羅勒、車厘茄螺絲意粉 $138 呢個螺絲粉啱晒唔想食得太Heavy嘅朋友,羅勒醬好清香,同螺絲粉好夾👍 西班牙火腿帶點鹹香,口感更豐富

🌟welcome drink 🍹
店員好貼心🥰送上兩杯welcome drink俾我哋🤩

,鹹香味好特別,佐酒一流👍

🌟炸西班牙青椒 $68

🌟炸魷魚配青檸、辣椒 $88
好酥脆,但又保留到魷魚嘅鮮嫩口感,推介👍

🌟古巴三文治 $128

🌟西班牙火腿、西蘭花、羅勒、車厘茄螺絲意粉 $138
呢個螺絲粉啱晒唔想食得太Heavy嘅朋友,羅勒醬好清香,同螺絲粉好夾👍 西班牙火腿帶點鹹香,口感更豐富😍

🌟🍹Beautiful Mistake $68
🌟🥂La Moscheto Prosecco $78

2023-03-08
2023-03-08 23 浏览
今日朋友生日,梗係搵一間隱世特色餐廳打卡啦,裝修型格得來又浪漫,坐低後店員即送上welcome drink cocktail ,非常細心。SPANISH CARA BINERO (7.8 INCH)西班牙深海紅蝦燴飯 $138深海紅蝦味道香濃、燴飯味道恰到好處,份量足夠二人享用。Sucatini With Spicy Tomato And Pancetta Sauce意大利煙肉通芯長意粉配香辣蕃茄汁 $138通芯意粉非常特別,唔係好多餐廳有得食,配上煙肉香辣茄汁,令你食唔停口 。CHURROS BALL WITH CHOCOLATE ICE-CREAM 西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕 $88西班牙油炸波係即刻炸,鬆化熱辣辣再配上凍冰冰嘅朱古力雪糕,入口即溶感覺特別。總括而言:餐廳非常適合情侶或者一大班人chill ,絕對係高質隱世西班牙餐廳。LAVA (尖沙咀)尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓

西班牙深海紅蝦燴飯 $138
深海紅蝦味道香濃、燴飯味道恰到好處,份量足夠二人享用。

意大利煙肉通芯長意粉配香辣蕃茄汁 $138

西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕 $88

LAVA (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓
2023-03-05 11 浏览
今日同朋友去左LAVA食西班牙菜餐廳除左有好多傳統既西班牙菜式可以選擇而且每款賣相都好精緻😃我地就叫左意大利牛他他撻•脆薯仔•核桃同迷你漢堡包牛肉他他以撻形式上,撻皮夠唒簿👍另外牛肉加左d橄欖油調味, 口感相對清爽加埋核桃同脆薯仔, 增加左層次感迷你漢堡包原來係豬同牛既一口漢堡包 🍔 外層既麵包有微微烤過, 麵包仲係綠色, 賣相相當有趣, 但咬落口感鬆軟, 肉味香濃主食我地叫左西班牙藍肚蝦•大蜆燴飯飯質比夠堅硬紥實,但湯汁平均分怖係飯粒每一啖都食到海鮮味, 藍肚蝦亦鮮甜彈牙😋
今日同朋友去左LAVA食西班牙菜
餐廳除左有好多傳統既西班牙菜式可以選擇
而且每款賣相都好精緻😃

我地就叫左意大利牛他他撻•脆薯仔•核桃同迷你漢堡包
牛肉他他以撻形式上,撻皮夠唒簿👍
另外牛肉加左d橄欖油調味, 口感相對清爽
加埋核桃同脆薯仔, 增加左層次感
意大利牛他他撻•脆薯仔•核桃

迷你漢堡包原來係豬同牛既一口漢堡包 🍔
外層既麵包有微微烤過, 麵包仲係綠色,
賣相相當有趣, 但咬落口感鬆軟, 肉味香濃
迷你漢堡包

主食我地叫左西班牙藍肚蝦•大蜆燴飯
飯質比夠堅硬紥實,但湯汁平均分怖係飯粒
每一啖都食到海鮮味, 藍肚蝦亦鮮甜彈牙😋
西班牙藍肚蝦•大蜆燴飯
意大利牛他他撻•脆薯仔•核桃
迷你漢堡包
西班牙藍肚蝦•大蜆燴飯
2023-03-04 7 浏览
Lava bar 主打西班牙菜,有十分多西班牙特色小食,有些還未見過,比如蟹肉奄列之類酒吧式設計,大部分的高台搭配少量的普通桌,很適合飲酒聊天服務員主要以說英文為主,偏慢熱出品蟹肉奄列$98在厚厚的蛋漿中深藏著蟹肉,蛋漿的牛油味超濃,油香十分重,還帶有蟹肉的鮮味🥩西班牙熟成肉眼扒配時令蔬菜$388精緻的肉眼牛排🥩五分熟,全無筋腱,經熟成處理肉味濃郁,配上時令蔬菜🥬解一解膩,簡單而精美細心留意此餐廳並沒有提供刀叉,以夾為主,配合餐廳會把食材切開的習慣,相當特別的設計

酒吧式設計,大部分的高台搭配少量的普通桌,很適合飲酒聊天

服務員主要以說英文為主,偏慢熱

出品

蟹肉奄列$98

🥩西班牙熟成肉眼扒配時令蔬菜$388

A newly opened spanish bar & restaurant - Lava locate at the fringe of TST, Kimberley plaza which was my first time visit. Diners will find relaxed atmosphere and industrial-esque interiors upstair at 4/F. There will have live band after 9pm at Friday and the weekend, probably upscale dining vibes to another level. The service is awesome, waitress briefed us through the menu and offered refreshing welcome drinks. Worth to mention that happy hour in between 4pm and 9pm , offering various draught

The service is awesome, waitress briefed us through the menu and offered refreshing welcome drinks. Worth to mention that happy hour in between 4pm and 9pm , offering various draught beer, house spirit, wine, cocktail at much lower price

Italian Beef Tartare $128.0
Perfect appetizing finger food, the meat was seasoned well and covered with tons of cheese.

Crab Meat Tortilla $98.0
Can taste the sweetness of crab meat in the egg.

Torrenznos $98.0
Fried salty port belly, easy and evil, sure it goes well with beer.

Cuban Sandwich $128.0
The ham, cheese and crusty bread become addictive when smothered with tangy mustard and loaded with pickles.

Churros Ball W/ Chocolate $88.0
A new version of churros which is less messy to eat as chocolate was injected inside the ball, adding ice cream is just perfecto.

jasmine tea $68.0
Not a glass of tea, gin cocktail offered to my sweetest fd.

#test_mk
🏠LAVA
📍4/F, Kimberley Plaza, 45-47 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui
💵 HKD300+ per head
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

#hkfood #hkfoodblogger #hkfoodreview #hkig #hkfoodie #foodstagram #eatstagram #tea #foodblog #getinmybelly #heresmyfood #foodporn #barhk #tst #西班牙菜
#likeforlikes #尖沙咀美食 #dinnerhk #happyhour #放工
#먹방 #맛집 #맛 #홍콩  #홍콩맛집
#食評 #香港美食 #香港打卡 #美食推薦
2023-02-14 61 浏览
情人節同男朋友諗住隨便食 咁情人節得set dinner都好合理 大時大節出街食都預咗係咁 個兩杯加錢嘅cocktail - Jack & Rose 叫個我估計係manager嘅職員係咩cocktail 就咁講"sweet & sour" 就覺得自己解釋咗出到嚟有一杯個味好似洗潔精咁 同埋得個酸味 另一杯就澀到唔知飲緊咩 5個頭盤 總共用咗1個鐘先出得晒 然後要再等多半個鐘先有兩個main dish出現份量細 又等得耐 都算其中一個主菜出到嚟係未熟晒嘅豬 首先唔知佢係咪真係西班牙豬 而佢熟嘅程度係唔夠medium rare 成班staff都唔知做緊乜咁 好似求其戥腳咁 唔會再嚟
情人節同男朋友諗住隨便食
個兩杯加錢嘅cocktail - Jack & Rose
5個頭盤 總共用咗1個鐘先出得晒
然後要再等多半個鐘先有兩個main dish出現
份量細 又等得耐 都算
成班staff都唔知做緊乜咁 好似求其戥腳咁
唔會再嚟
2023-02-14 47 浏览
我哋訂咗情人節套餐 由6:30等到8:30都仲未上主菜想到主菜,真係不得了牛扒叫五成熟黎到都得返一成熟然後叫佢返熱 原本袖珍型嘅牛扒由五舊得返四舊個主菜牛扒仲細過兒童餐羊排更加過分等咗兩個鐘,終於上嘅主菜竟然唔係熱嘅絕絕對對嘅華而不實成個場入邊大家目中無光廚房,我就當你真係唔夠人現場六個侍應全部都發夢企咗喺度hi算啦唔食啦我去買嘢食當我等咗兩個鐘主菜終於上嗰陣先發現原來佢哋完全冇同我哋放低餐具同碟即係足足兩個鐘,你哋班人完全都冇做嘢
我哋訂咗情人節套餐 由6:30等到8:30都仲未上主菜
想到主菜,真係不得了
牛扒叫五成熟黎到都得返一成熟
然後叫佢返熱 原本袖珍型嘅牛扒由五舊得返四舊
個主菜牛扒仲細過兒童餐

羊排更加過分
等咗兩個鐘,終於上嘅主菜竟然唔係熱嘅

絕絕對對嘅華而不實

成個場入邊大家目中無光
廚房,我就當你真係唔夠人
現場六個侍應
全部都發夢企咗喺度hi算啦唔食啦我去買嘢食
即係足足兩個鐘,你哋班人完全都冇做嘢
牛扒
牛扒
2023-02-05 47 浏览
Pan Fried Chorizo $105香煎西班牙香腸,🐷豬肉採用鹽、奧勒岡葉、大蒜、🌶辣椒粉和最好的香料調味,經過漫長的風乾,所製成的西班牙臘肉腸,👍交疊出多層次的風味。切成一片片之後,🧅同洋蔥、🫑紅椒等炒香,帶出濃濃肉香。Fusilli Pasta $138🍝螺紋意粉都好掛汁,🥩上邊更加有西班牙火腿。西蘭花同羅勒味道清新。🍅小小嘅番茄酸,帶出醒胃的口感。Spanish Dry Aged Ribeye $388西班牙熟成肉眼扒,🔥經過咗熟食之後牛肉味會更加出,🐮!熟度啱啱好,加上咗多款嘅配菜,滿意。
Pan Fried Chorizo $105

Fusilli Pasta $138

Spanish Dry Aged Ribeye $388
來到HappySaturday, 梗係約朋友飲飽食醉, Relax 一番 。選擇 LAVA 位於尖沙咀,除了飲酒外,當然食美食!餐廳裝修好有濃濃歐陸風格,又舒服又氣氛,環境寬敞舒適。..食鹹鹹地小食, 當然叫了杯啤酒飲下啦!.【風乾西班牙牛肉】 50g $128風乾西班牙牛肉有濃郁牛肉香味,有陣陣煙熏,肉質柔軟、甘甜芳香,佐酒不錯小食。.【西班牙芝士 (4 Kinds)】 $128這西班牙芝士有四款芝士, 有由淡到濃味道芝士, 而籃芝士比較最濃郁味道,另外還有橄欖,完全是十分得體的餐前開胃菜及小食,必配上美酒。.【西班牙脆豬肉配酸辣椒】  $98這脆豬肉入口香脆,味道好似燒腩仔,口感十足,配上酸辣椒同食,可解油膩及更惹味。.【意大利牛他他撻配脆薯仔, 桃核】   $128牛他他入口嫩滑鮮味無腥味,最想不到以鬆化的撻皮盛載生牛肉他他,還有他他上有餅乾(木糠)碎,內有脆薯仔及桃核,食起來更豐富及更多層次。.【炒西班牙青椒】    $68炒西班牙青椒,口感清爽鮮甜不辣,有濃濃的青椒味,是佐酒不錯健康小食。
選擇 LAVA 位於尖沙咀,除了飲酒外,
當然食美食!
餐廳裝修好有濃濃歐陸風格,又舒服又氣氛,環境寬敞舒適。
食鹹鹹地小食, 當然叫了杯啤酒飲下啦!
【風乾西班牙牛肉】 50g $128
風乾西班牙牛肉有濃郁牛肉香味,有陣陣煙熏,
肉質柔軟、甘甜芳香,佐酒不錯小食。
【西班牙芝士 (4 Kinds)】 $128
這西班牙芝士有四款芝士, 有由淡到濃味道芝士,
而籃芝士比較最濃郁味道,另外還有橄欖,
完全是十分得體的餐前開胃菜及小食,必配上美酒。
【西班牙脆豬肉配酸辣椒】  $98
這脆豬肉入口香脆,味道好似燒腩仔,
口感十足,配上酸辣椒同食,
可解油膩及更惹味。
【意大利牛他他撻配脆薯仔, 桃核】   $128
牛他他入口嫩滑鮮味無腥味,
最想不到以鬆化的撻皮盛載生牛肉他他,
還有他他上有餅乾(木糠)碎,內有脆薯仔及桃核,
食起來更豐富及更多層次。
【炒西班牙青椒】    $68
炒西班牙青椒,口感清爽鮮甜不辣,
有濃濃的青椒味,是佐酒不錯健康小食。
宵夜
2023-01-25 65 浏览
LAVA Knutsford Terrace 45-47 Kimberly Road, TST老婆話想食西班牙野就搵到呢間位於尖沙咀嘅LAVA,聽聞佢地既西班牙炒飯仲好有水準!佢地原來係酒吧格局,好岩happy hour 之後再食餐好既Salt & Pepper Calamari 炸魷魚炸魷魚擺盤好精緻,外酥內嫩配檸汁,入口更有層次,炸得岩岩好唔會太過火,出色。Blue Belly Shrimps & Clams Paella 西班牙藍肚蝦及大蜆燴飯用鐵盤裝住勁大份既西班牙燴飯,上菜都已經油香味多,食落咬口有層次,而且大蜆蝦都好新鮮又大隻,而且醬汁味道出色,絕對係西班牙燴飯果種茄汁味 ,最愛佢地仲有飯焦。Ginger Beer, Mojito 食完正餐當然係叫返杯野飲下啦,Mojito同樣出色,好岩同朋友過來邊飲酒邊食美食真係好欣賞依個燴飯,十分出色。另外餐廳都好大又舒適,好似仿如係外國既酒吧一樣, 最岩約一班朋友來聚會#食評 #LAVA #餐廳試食#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkf
LAVA

Salt & Pepper Calamari 炸魷魚

#食評 #LAVA #餐廳試食

#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog

#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike

#likes #foodie #foodielady #foodblogger #foodstagram #hongkongfoodie