2023-03-12
呢間餐廳仲有個戶外area,好適合夜晚去飲返杯🍸✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒懶人先睇總結❀食物:算係幾特別,未過見churro balls🤔❀服務:正常❀環境:位置唔算鬆動,戶外應該幾chill~❀價錢:2人埋單 $629.✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有興趣再詳細睇.🎈BB魷魚, 墨魚, 大蜆墨汁燴飯 ($328)呢到既Paella偏濕潤少少,飯粒口感做返傳統西班牙飯既硬度。我覺得亞洲人都係偏向中意食「軟飯😹」,所以叫西班牙飯就要自己權衡啦!材料算係比得足夠,起碼夠食幾啖飯就食到一粒海鮮。.🎈西班牙油炸鬼波 ($88)可能我比較少食西班牙菜,所以我自己就比較少見將Churros整成球形。相比起常見長條形香脆既churros要另外點朱古力醬,呢隻球形churros內餡已經有朱古力,而裏面軟淋既面積相對長條形會更多~ 整體味道唔算太甜,我自己覺得唔錯,不過同行友人就覺得朱古力可以再多一點~ 呢個就視乎你嘅口味啦🤣.🎈馬薩拉炸雞髀仔 ($88)一上枱見到,諗住咪即係普通炸雞。食食下以為自己味覺有問題食到酸味,原來係啲綠色嘅醬吱成花形!味
✒懶人先睇總結
❀食物:算係幾特別,未過見churro balls🤔
❀服務:正常
❀環境:位置唔算鬆動,戶外應該幾chill~
❀價錢:2人埋單 $629
✒有興趣再詳細睇
🎈BB魷魚, 墨魚, 大蜆墨汁燴飯 ($328)
🎈西班牙油炸鬼波 ($88)
🎈馬薩拉炸雞髀仔 ($88)
一上枱見到,諗住咪即係普通炸雞。食食下以為自己味覺有問題食到酸味,原來係啲綠色嘅醬吱成花形!味道幾特別🤔
🎈Cocktails - Beautiful Mistake ($68)
呢杯cocktail係menu上寫嘅味道係 Fruity-Spicy,飲過就明佢形容得幾貼切。酸酸甜甜嘅味道中夾雜咗辛口嘅感覺🌶️
🎈Welcome Drink
一坐低仲有杯welcome drink添啊✨ 味道正常啦,但隻杯好得意好打卡able~
✒其他小資訊
👉訂位:phone booking