2025-06-03
提早慶祝生日去左LABEAT到食生日餐, 呢到儀式感滿滿啱哂鍾意打卡的我。蘑菇忌廉湯 ~ 湯入口好creamy。煙三文魚凱撒沙律 ~ 脆多士條,配上凱撒沙律醬新鮮羅馬生菜好fresh ,煙三文魚個煙燻味幾濃香入口夠油潤。吞拿魚他他 ~ 用甜筒仔來裝住吞拿魚他他配搭新穎軟綿綿配上脆口,滋味加分。蟹肉紫菜塔可餅 ~ 我地覺得有驚喜喎,鮮甜的蟹肉放係紫菜塔上做得脆卜卜兩者好夾。煙燻法國鵪鶉髀 ~ 一打開就聞到香噴噴嘅煙燻味,鵪鶉髀入口肉質細嫩。海鮮意大利麵 ~ 番茄味同海鮮配搭得好好,蝦新鮮好鮮甜爽口。炭燒伊比利亞豬鞍 ~ 豬鞍一切落去鬆化唔會硬,入口帶點炭香,肉質粉嫩。Ice mocha 套餐加88蚊每日精選甜品拼盤有玄米茶蛋糕,有青檸撻,有Brownie,有青蘋果雪葩,最正係會幫我地畫碟,打卡一流超開心。
蘑菇忌廉湯 ~ 湯入口好creamy。
Ice mocha
套餐加88蚊每日精選甜品拼盤