主食今次就簡呢個黯然銷魂飯,做得非常出色🥰叉燒燒到好脆,但啲肉又仍然好嫩,好腍,太陽蛋亦都煎得好靚,蛋黃流心,篤穿佢撈落啲飯到食,好香,啲飯有啲意大利飯嘅質感,唔會太硬,亦都唔會太軟,好唔錯呀😚食完主食就到任食嘅海鮮,有大蝦青口呢啲,大蝦好鮮甜😙啲蝦肉好爽口彈牙,青口亦都好大隻,好鮮味,呢度嘅海鮮refill得好快,仲要全部都係好新鮮,食得好放心😌另外任食既點少得甜品,我就最中意呢度既馬卡龍😋馬卡龍有唔同嘅味,例如有薄荷,士多啤梨,我就最鍾意食白朱古力,唔會太甜,個皮好脆,仲有少少椰絲係入邊,非常好食😄
2023-03-23 106 浏览
滿滿感覺的西餐店,非常有水準,店子是特意的尋找給朋友,到這吃一個快樂的晚餐。型格餐廳,全場爆滿,一定很棒!餐牌選擇亦很多,一定很快便尋找到合心水之主吃。空間之感很高,約朋友來這氣派十足之酒吧餐廳,棒。餐廳以黑金兩色調做點綴,樓底很高自然空間感也大。半自助晚餐是朋友跟我這次想吃的重點時令海鮮小區有醬油漬三文魚,味道也非常的新鮮,龍蝦亦是很少有的,蝦膏很多,青口等等可以任吃,高水準之食物喔。最重要,是不停地添這些時令海鮮,很好牛扒上碟時果真是如所選的生熟度,肉質肉味濃郁,茄子、翠玉瓜和杏鮑菇等等配菜棒棒,無得彈之一天!比一般西冷扒油花多,脂肪含量剛剛好,而且肉味極濃~.賣相吸引的芝士也好好吃,甜甜地易入口~朋友叫了手工啤酒一杯,愛飲酒聊聊天,也真的不錯。 最快樂的事情來了,牛腰肉!配料!口感非常豐富甜品區是朋友最愛的地方,有雪糕任吃,吃兩杯也沒有問題呢,更重要是法式小點,擺盤美,而且又有好好吃的蛋白餅作配襯,為這餐畫上完美~店子之半自助西餐,在晚市惠顧一份主吃,即可升級吃自助區所有美吃~店子由曾任米芝蓮餐廳大廚主理,自助區有回本海鮮,全也很新鮮美味的!別忘了飲店子的餐汤,很多料子。配上餐包

半自助晚餐是朋友跟我這次想吃的重點

時令海鮮小區

賣相吸引的芝士也好好吃,
甜甜地易入口~
朋友叫了手工啤酒一杯,愛飲酒聊聊天,也真的不錯。

最快樂的事情來了,牛腰肉!配料!口感非常豐富

別忘了飲店子的餐汤,很多料子。配上餐包,好好吃半自助。跟好的朋友,來場快樂晚宴
2023-03-22 134 浏览
見到旺角Lab Eat Bistro出左晚市海陸空半自助餐,係先揀一款主菜,然後有半自助餐既海鮮、炸物、沙律吧、熱湯、出爐麵包、每日驚喜菜、自家製甜品同雪糕😋 仲可以加配小食同飲品!我地當然即刻入去坐低食啦😋 主菜我地揀左一人一份🍽️.🥩美國穀飼天然牛板翼扒9oz有數件,大大片,肉質鮮嫩,煎得軟腍,肉味濃郁,旁伴黑椒汁、薯蓉同雜菇.🍖SRF極黑豬串骨其實就好似豬肋骨一排排咁,好大件,肉質好香好軟,配埋醬汁好惹味!.半自助餐設在餐廳最入既位置,遠遠就見到海鮮吧🤩有大蝦、螺同煙三文魚,隔離有沙律菜、火腿、麵包同配料等你自製沙律!當日既湯係蘑菇湯,超濃郁勁好味!仲有唔少炸物,有炸雞、焗西蘭花同炸饅頭.最後當然食甜品同雪糕啦。甜品都有幾款,細細件一口蛋糕就啱哂!最鍾意係木糠布丁最好食🥳 雪糕有Haagen Daz,都有4款味揀,另外仲有其他牌子既雪糕🙆🏻‍♀️ 鍾意食扒又想食自助餐既朋友們可以試下呢間
🥩美國穀飼天然牛板翼扒9oz
🍖SRF極黑豬串骨
2023-03-09
2023-03-21 103 浏览
Lab Eat Bistro呢間餐廳真係幾好,因為佢係半自助餐形式,食物質素有保證,而且又可以食多幾樣嘢,岩哂我呢啲乜都想試少少嘅人😆🍴美國穀飼天然牛腰扒👍🏻牛腰扒嘅肉質與脂肪分佈岩岩好,而且肉質嫩滑,仲要有好濃香嘅牛肉味添,超正呀!🍔勁量牛肉鵝肝雙層芝士漢堡👍🏻好好食嘅burger呀,勁多芝士!仲要有埋好好食嘅牛肉,好香牛味又多肉汁,鵝肝入口即融都好正呀🥹🦪海鮮(翡翠螺+青口)👍🏻自助區其實有好多唔同嘅海鮮都好新鮮,食得最多嘅就係翡翠螺同青口,因為肉質真係好鮮甜!
🍴美國穀飼天然牛腰扒👍🏻
🍔勁量牛肉鵝肝雙層芝士漢堡👍🏻
🦪海鮮(翡翠螺+青口)👍🏻
2023-03-20 4381 浏览
食西餐都可以嚟個半自助餐,仲有串燒食,係一個陶醉又安靜嘅環境就可以無窮無盡enjoy美食。😌依一間就係喺放題國嘅旺角,Lat Eat Bistro 。 個位置亦都喺人來人往嘅地方,非常容易去到😚雖然係半自助餐放題,但係裏面嘅食物基本上都係高質素,而且款款都令人有驚喜😍冷盤— 🦞基本上大部份嘅海鮮都可以搵到,最多人要嘅,當然就係開邊龍蝦,🦞非常新鮮肉質結實,好容易就原隻剝出嚟,🦞加少少辣椒汁,就更加激發到海洋嘅鮮味,連個龍蝦鉗都唔好放過,🦞啖啖肉又夠晒彈牙,成為左冷盤之最。🦞另外,仲有大大隻嘅海螺,🐚冰涼嘅感覺,處理得相當好,基本上隻隻都冇存在有沙,🐚飽滿嘅肉質,爽口至極🐚其餘嘅仲有海蝦青口同埋煙三文魚,總有一款啱心意🦐主食更加係一大精粹,強烈推介豬排骨,🐷相信間餐廳用咗慢燉嘅方式,🐷因為無論係肉質定係外皮都係超級軟淋,🐷無論設定係咬都唔使點用力。完全顛覆咗,平時喺出面食Pork Rib 嘅感覺。 🐷淡淡都好似滷豬手一樣,香軟多汁,食完絕對係一試難忘。🐷旁邊仲有脆卜卜嘅粗薯條,非常有barbecue嘅感覺🐽另外食西餐當然亦都唔少得牛扒,🐮而呢一度就採用左後腰肉扒, 相比起西冷就更加多少少
龍蝦

冷盤

其餘嘅仲有海蝦青口同埋煙三文魚,總有一款啱心意🦐

另外食西餐當然亦都唔少得牛扒,🐮而呢一度就採用左後腰肉扒, 相比起西冷就更加多少少油脂比例,🐮所以煎完嘅時候相對亦都更加香。同埋呢一個部位肉質夠晒厚,🐮肉嘅部份,質感就似牛柳,軟硬適中,不過最緊要嘅都係有充足嘅油脂包覆住,🐮咁就令到牛味香濃。再配合埋底部嘅薯蓉同埋炒菇,🐮亦係一個好好嘅Side dish
後腰肉扒

甜品嘅話,🧁當然亦都唔輸蝕, 生果系列嘅都傾向新鮮同埋清新。🍰蛋糕就咁食已經好享受,想在高級啲嘅話可以從Häagen-Dazs 幾款味道同埋Coco Berry 雪糕,🍨自己配搭,豪華、高貴又高質。 🍨雪糕嘅味道,都好多款🍨
甜品

最後嘆番杯spirit , 🍹YuZu Blossom 就成為咗個人最喜愛嘅Spirit, 🍹柚子嘅清新同埋清甜溝咗落去gin之後就變得淡酒味, 🍹同生果嘅味道balance好好, 作為refresh當然一流, 🍹面頭仲有層發起左綿密嘅蛋白泡,帶嚟更Rich同creamy tesxture嘅味道。 🍹

Lab Eat Bistro (豉油街) (旺角)
旺角豉油街36-42號榮高大廈地下-2樓
2023-03-15
龍蝦
後腰肉扒
甜品
2023-03-19 153 浏览
💖 Lab Eat Bistro (豉油街) (旺角)✨旺角豉油街36-42號榮高大廈地下-2樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢一間餐廳,我自己真係想試好耐啦,今日去完附近脫帽經過見到就諗住去試吓🤭去到門口先發現原來佢哋做緊半自助晚餐Set,仲有龍蝦食🦞-半自助晚餐🍽️ $328/pp每人都可以自選一份主菜溫泉蛋海膽醬意大利飯🥚:好吸引!拮開隻蛋令蛋汁,蛋汁同海膽醬汁好夾,令到成個飯好甜,好creamy😝 超建議大家一定要點!美國穀飼天然牛板翼扒🥩 +$188呢一個就算加錢都係好值得叫,外表呈現粉嫩嘅肉色,就知道真係好吸引😋我哋叫五成熟,入口味道剛剛好🥰我都幾鍾意佢哋薦底嘅薯蓉,充滿着鹹香😉前菜小食區🥗:有沙律菜,仲有紅菜頭😚平時好少有機會食到,今次可以滿足吓我啦🤩另外仲有芝士同埋火腿,中意食ham嘅朋友仔,不容錯失哦😏熟食區🥘:有三款炸物,我自己最鍾意就係炸饅頭😍外脆內軟,完全唔油膩。海鮮區🦞:有凍蝦、凍龍蝦、凍青口,冇雪味之餘全部都好鮮甜,尤其是係個龍蝦😎好彈牙!户外區⛱️:可以憑幣換領人頭份量嘅燒和牛🐃,網絡已經覺得油脂分布得好靚,食落去更係滿口油香,呢個價錢有和牛食真係好

💖 Lab Eat Bistro (豉油街) (旺角)
✨旺角豉油街36-42號榮高大廈地下-2樓

-半自助晚餐🍽️ $328/pp
每人都可以自選一份主菜

美國穀飼天然牛板翼扒🥩 +$188

户外區⛱️:可以憑幣換領人頭份量嘅燒和牛🐃,網絡已經覺得油脂分布得好靚,食落去更係滿口油香,呢個價錢有和牛食真係好抵🧏🏻‍♀️另外仲有串燒都勁惹味

甜品區🍰:我哋女仔食甜品真係有第二個胃,呢度有佢哋自家製嘅雜錦蛋糕,我最鍾意就係佢個朱古力撻同埋抹茶慕絲🍵仲有樣嘢要讚嘅係佢哋呢度有得食Häagen-Dazs嘅雪糕😝爽死了!

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2023-03-16
2023-03-17 146 浏览
今日經過旺角,終於都食到好耐都想去食,成日經過都見到嘅一間型格餐廳😎。今日適逢特別日子就去食下啦!入到去嘅時候係好有型嘅工業風設計,金屬同紅磚牆嘅裝修空間勁大,樓底夠高。坐低咗睇到menu有海陸空半自助晚餐同埋散叫。咁岩我哋餓餓地今次就試下佢個半自助餐先。叫完兩個主菜之後,我哋就出去SHOPPING睇我哋嘅前菜🤤通常半自助餐都唔會有太多前菜嘅選擇,依度都唔例外,不過有小小特別就係除左有沙律菜,煙三文魚,蝦同埋有螺,仲有龍蝦呀🦞離譜呀😍海鮮都仲好鮮甜,另外仲有饅頭,炸雞,同埋一個焗椰菜花呢個幾吸引出面都小有,仲有一個雜錦芝士拼盤,Parma Ham同Salami,每樣食少少其實都都好夠,而且都算新鮮食完曬前菜之後就啱啱到我哋嘅主菜喇,我哋喺叫咗一個勁量牛肉雙層芝士漢堡🍔真係好大份,想一啖咬都幾難🤭兩塊大大塊好厚既手打牛肉,加埋蕃茄、生菜同半溶芝士,咬落去好多汁味道非常濃郁。😋仲有配埋即炸粗碌薯條再加埋出面有好多醬料無得輸仲有叫左一個美國穀飼天然牛板翼扒9oz,揀左七成熟,油脂分佈仲好均勻,切開粉嫩咬落肉質柔軟,本身以為咁厚會好韌,但食落去柔軟肉味濃郁,仲有配個牛油炒雜菌都好好食😋出面仲有
仲有配埋即炸粗碌薯條再加埋出面有好多醬料無得輸
出面仲有一個露台位幾靚幾CHILL同埋仲有串燒食🍢叫咗兩串雞串同埋一碟和牛
飲品方面就叫做一個橙汁同埋一杯SPARKLing🥂食靚扒配酒係基本的😌
最後仲有甜品同Haagen dazs雪糕任食🤭🤤
飽到我呢😌
另外依度仲有酒精飲品 free flow,如果一大班FD黎飲一定勁開心
仲有服務好好🤗

#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover #instafood #hkig #ighk #hkigers #yummy #eat #Lab Eat Bistro @Lab Eat Bistro

Lab Eat Bistro
地址 : 旺角豉油街36-42號榮高大廈地下- 2樓
2023-03-17 104 浏览
濃濃燒烤醬豬肋骨濃厚的肉味and燒烤醬味。甜度、嫩度and多汁度都非常優秀。皮脆肉嫩,平時唔食皮既我都忍唔住食左xddd脆皮真係好吸引,好香脆。勁量牛肉鵝肝雙層芝士漢堡Hamburger so nice,幾juicy。牛肉鵝肝配雙層芝士毫無違和感。炸雞肉質結實有彈性,無多餘脂肪,雞味濃郁。雞皮香脆可口jenggggg爆翡翠螺爽口彈牙有口感,鮮味十足,高級螺肉,好滋味,隻隻新鮮飽滿又肥美。大蝦火喉剛好爽!夠惹味,相當吸引,出色👍🏻😎餐廳以紅磚牆同木系主調,是一間感覺舒服的休閒餐館,放假得閒可以過來chill下,平時放工約朋友/拍拖食飯撐檯腳又得,包你滿意,唔會伏。
濃濃燒烤醬豬肋骨
勁量牛肉鵝肝雙層芝士漢堡
炸雞
翡翠螺

大蝦
火喉剛好爽!夠惹味,相當吸引,出色👍🏻😎

最近約咗朋友去行朗豪坊,見到呢間行工業風嘅餐廳,午餐就先約佢去Lab Eat Bistro簡單食個Brunch先。餐廳樓高3層,環境開揚,闊落舒適,正好可以同朋友一齊坐低慢慢食。<牛魔王雙層芝士漢堡配薯條> burger比想像中大份!雙層牛肉漢堡相當厚身,外層煎得焦香,內裏肉質呈淺粉紅色好juicy,再加上芝士、生菜、蕃茄、酸黃瓜等配料,鹹香開胃;厚切薯條表面灑上細鹽。<全日早餐> 全日早餐材料豐富,包括有黑松露炒蛋、茄汁焗豆、煙肉、芝士腸、沙律菜、煙三文魚及吐司,當中既炒蛋更點綴咗黑松露醬,口感順滑。<鹽之櫻花咖啡> 兩杯咖啡面上均有忌廉,可惜櫻花味並唔突出,不過確實飲到鹽漬嘅味道。<烘培榛子咖啡> 榛子咖啡比櫻花咖啡甜度更高,烘焙香氣明顯。整體而言,$300以內享受一個休閒午餐都唔錯呢。

<牛魔王雙層芝士漢堡配薯條>

<全日早餐>

<鹽之櫻花咖啡>

<烘培榛子咖啡>
榛子咖啡比櫻花咖啡甜度更高,烘焙香氣明顯。

整體而言,$300以內享受一個休閒午餐都唔錯呢。
2023-03-15 92 浏览
朋友生日約左去旺角Lab Eat Bistro食生日飯,假期都見到都好多人,都幾受歡迎。我叫咗嘅主食係美國穀飼天然牛腰扒🐮好正嘅牛腰扒,啲肉質真係好嫩!仲要滿滿嘅肉汁,牛味勁香,真係有酒店級嘅質素呀😍超級有驚喜。朋友叫咗嘅主食係黯然銷魂飯🐷半肥瘦嘅叉燒燒到微微燶邊,超吸引,再加上煎蛋都煎至中間仲流心嘅蛋黃,啲蛋汁撈勻粒粒分明又軟熟米飯,我想再食多碗飯呀!自動區都有好多好嘢食,質素方面我覺得都幾高質,試咗幾款我都好鍾意。雜錦火腿拼盤有幾款唔同嘅選擇,同埋食得出火腿都係偏向比較貴個啲🫰🏻。沙律又幾新鮮,蔬菜選擇好多。醬油漬三文魚勁加吸引,高質嘅三文魚唔係度度有,呢到自助任食仲要係超級肥美同新鮮!炸雞塊就普普通通,但係都香脆,仲係熱辣辣的。
我叫咗嘅主食係美國穀飼天然牛腰扒🐮
朋友叫咗嘅主食係黯然銷魂飯🐷
2023-03-15 79 浏览
同好友黎到Lab Eat Bistro食晚市半自助餐,大家都係第一次到,預先預約好,時間到就入得,坐好之後店員比餐牌我地,好多選擇,主要以西餐為主,選用既食材都比較昂貴,另外仲有海鮮放題,非常吸引‼️不論既環境上,枱面都十分乾淨,而出面既放題吧位,海鮮及各種食物都放得好整齊,氣氛上好有情調,好似去了酒店食自助一樣‼️半自助餐海鮮:青口、大蝦、翡翠螺其實我係海鮮控,見到呢三款海鮮都係我最鐘意食架,呢度既海鮮係超好食,好有鮮味♨️黯然銷魂飯個名好得意,原來係咁正,燒出黎既鴨胸真係特別好食,鴨肉肉質柔軟,濃濃既鴨肉味,而且飯既份量都好適中,好完整既太陽蛋,中間蛋黃好有蛋香,撈少少係飯食好滑
自助餐海鮮:
青口、大蝦、翡翠螺
♨️黯然銷魂飯
2023-03-13 106 浏览
約咗朋友來到旺角,想試新嘢,六點幾,所以就試吓這間三層高的新開美國工業風的西餐廳。用餐90分鍾,可以選擇不同的A-la carte 或semi-buffet餐單,我選擇了semi-buffet 及美國穀飼天然牛腰扒的主菜。 Semi-buffet的選擇不是好多,但是都幾精緻。前菜有蘑菇湯,麵包,沙律,cold cut, 煙三文魚,龍蝦,青口及翡翠螺,甜品有小蛋糕,macaroon, tart 同雪糕。最特別的是他們有任食的烤串燒。串燒是即叫即做的,有烤菇及大分和牛,豬及雞串選擇,和牛好juicy,不錯。主菜點了五成熟的牛扒,牛肉味10分夠,但有點兒乾。價錢都不錯,環境因為10分多人,所以比較熱鬧。
雪糕甜品
其他甜品
雞串燒
雪糕甜品
其他甜品
雞串燒
2023-03-13 86 浏览
呢間餐廳相隔一段時間就會轉餐牌,每次黎都有新驚喜💕今次做緊海陸空半自助晚餐,每位都係$368另加錢即🉑享free flow無限暢飲90分鐘➡️Non-alcoholic or alcoholic or Bubbly加$188可選美國穀飼天然牛板翼扒9oz,配菜係薯蓉及菇,牛板翼扒叫咗5成熟,順住肉紋切黎食,口感外脆內香滑另一個主食揀咗SRF極黑豬串骨,呢個真係必試👍🏻厚肉豬肋骨,入口又香又滑,十分滋味,重點係肉質一啲都唔嚡自助區🈶時令海鮮👉🏻青口及海蝦,蝦好新鮮彈牙仲有焗菜、熱湯及出爐麵包 炸物有薯條及炸雞,味道都不錯沙律吧嘅蔬菜新鮮好味自家製甜品都有好幾款選擇連雪糕都有好多款,有我最愛嘅hagaz-das😻柚子盛放$78打卡一流💗面層係蛋白,飲落酸酸甜甜羅曼蒂克與幻想$78味道都好清新,有淡淡嘅莓味同菠蘿味,酒味唔重,都幾好飲
呢間餐廳相隔一段時間就會轉餐牌,每次黎都有新驚喜💕
今次做緊海陸空半自助晚餐,每位都係$368

另一個主食揀咗SRF極黑豬串骨,呢個真係必試👍🏻
厚肉豬肋骨,入口又香又滑,十分滋味,重點係肉質一啲都唔嚡

自助區🈶時令海鮮👉🏻青口及海蝦,蝦好新鮮彈牙

仲有焗菜、熱湯及出爐麵包
炸物有薯條及炸雞,味道都不錯

沙律吧嘅蔬菜新鮮好味

自家製甜品都有好幾款選擇
連雪糕都有好多款,有我最愛嘅hagaz-das😻

柚子盛放$78
打卡一流💗面層係蛋白,飲落酸酸甜甜

羅曼蒂克與幻想$78
味道都好清新,有淡淡嘅莓味同菠蘿味,酒味唔重,都幾好飲
2023-03-12 89 浏览
經OpenRice 訂座,準時到達但即員我們係門口等等,聽話的我們當然乖乖地等叫入座啦..但等了15分鐘仍未入叫入座…但眼見其他客一去到有入得…於是去問一問職員有枱未呢?個職員問返我電話號碼同訂左幾點..我回覆你15分鐘前叫我等等😡我懷着怒氣去享受今晚嘅晚餐溫泉蛋卡邦尼意粉 斧頭扒豬 喜歡食豬朋友一家要試肉質Juice 好有豬味甜品-唔記得咗叫咩名嘅糖蔥餅懷舊嘅糖蔥餅,加西式嘅cream好新鮮既配搭
但等了15分鐘仍未入叫入座…但眼見其他客一去到有入得…
於是去問一問職員有枱未呢?
個職員問返我電話號碼同訂左幾點..
我回覆你15分鐘前叫我等等😡

我懷着怒氣去享受今晚嘅晚餐

溫泉蛋卡邦尼意粉

斧頭扒豬

喜歡食豬朋友一家要試
肉質Juice 好有豬味

甜品-唔記得咗叫咩名嘅糖蔥餅
懷舊嘅糖蔥餅,加西式嘅cream
好新鮮既配搭

2023-02-11
  • 懷舊糖蔥餅拿破崙千層酥
  • 法式豬鞍扒
Lab Eat Bistro樓高三層,一共提供約150個座位。以紅磚牆及木系為主調,整體裝修行工業風,好有格調。今晚來一個半自助晚餐🫶🏻每人大約3百幾蚊,包左main同自助餐吧。可以選擇加錢額外配小食同飲品。✨勁量牛肉雙層芝士漢堡真係好勁量🫣用上約200克既手打牛肉,厚度十足,味道非常濃郁多汁。配上蕃茄、生菜同半溶芝士,真心大力推薦💛如果薯條可以再香口啲就更完美🙌🏻✨美國穀飼天然牛板翼扒呢個係要額外加$188既item,不過值得加。☺️牛板翼係梅花肉中心既部分。Order左Medium,切開顏色粉嫩。咬落肉質柔軟多油花,好多肉汁,讚🙌🏻伴碟既薯蓉好香好幼滑,而雜菌好香牛油味。Buffet Bar選擇雖然唔算多,但質素不錯🙌🏻時令海鮮有蝦同青口,兩者都好鮮甜。大大力推焗韓式椰菜花💜焗椰菜花配上泡菜醬汁,第一次食呢個組合,相當惹味🤤煙三文魚、炸薯條、炸饅頭、芝士拼盤同沙律。甜品有蛋糕、macaron同Häagen-Dazs☺️(有我最愛既咖啡味🥰🥰)加配返杯酒就更chill。老公飲Sparkling Wine,我飲White Wine,Perfect🫶🏻

可以選擇加錢額外配小食同飲品。

✨勁量牛肉雙層芝士漢堡
如果薯條可以再香口啲就更完美🙌🏻

✨美國穀飼天然牛板翼扒
呢個係要額外加$188既item,不過值得加。☺️
伴碟既薯蓉好香好幼滑,而雜菌好香牛油味。

Buffet Bar選擇雖然唔算多,但質素不錯🙌🏻
時令海鮮有蝦同青口,兩者都好鮮甜。
煙三文魚、炸薯條、炸饅頭、芝士拼盤同沙律。

加配返杯酒就更chill。

2023-03-07