2018-10-20 94 浏览
朋友今晚請食飯,一早就去左尖沙咀拎位環境都幾靚,裝修多用淺藍色芝士煎蟹餅,呢個拎到上台好熱,而且好大份,味道食落去好重蛋味同芝士味,好食每一隻蟹鉗都有好多肉西班牙海鮮飯,呢個真係好食到不得了,2個女仔食差d食唔晒,因為真係好多!蝦非常爽脆,青口味道好香,而蜆都新鮮!雜果麻糬窩夫,2個人叫呢個就已經夠食,都係大大個,上面有好多生果,估唔到仲有無花果,全部生果都好甜,雪糕係雲呢拿味,窩夫外脆內軟,好食我叫左杯鮮雜果莫希托,入面到好多生果,好香水果味,好飲朋友叫左杯熱飲,佢話都ok
朋友今晚請食飯,一早就去左尖沙咀拎位

環境都幾靚,裝修多用淺藍色

每一隻蟹鉗都有好多肉

,青口味道好香,而蜆都新鮮!

,雪糕係雲呢拿味
,窩夫外脆內軟,好食

我叫左杯鮮雜果莫希托,入面到好多生果,好香水果味,好飲

朋友叫左杯熱飲,佢話都ok

• 芝士煎蟹餅
  • 什果麻糬窩夫
  • 西班牙海鮮炒飯
  • 鮮雜果莫希托
2018-10-20 2002 浏览
今晚約了一位舊同事來尖沙咀食晚餐,當然要搵間又坐得耐又舒服既地方la,因為我地都好耐冇見,打算邊食邊傾計~約了她來厚福街,地點好易搵,而且餐廳以藍色外牆,裝修得十分華麗,入面既環境都好光鮮,舒服~STAFF為我們預備了MENU,staff的service十分好同有禮~令人覺得好舒服~跟朋友研究一番之後,決定點了一份前菜,一份正餐,一份甜品...一同share來食~~飲品都好正呢...點了一杯宇治抹茶紅豆~紅豆抹茶一向都是perfect match~呢杯飲品都好好飲呢....幼滑既CREAM...香香既green tea口味~又林又綿身既紅豆~好正~!!!!!!!!!!仲有呀...杯上面仲有大大pat cream~女生至愛呢....!我朋友點了鮮雜果mojito....超多唔同款既生果架...好fresh好juicy~!!!!!!!!!!朋友話岩曬黎配野食~~哈哈~傾傾下....我地既前菜到了....其實都唔細份架...係..又香又芝味既芝士煎蟹餅~~~金黃色巴外皮,好靚..而且..味道真係好香~當切開之後...仲會有拉絲..芝士份量都不少...入面除了有蛋.芝士...仲有蟹~蟹肉好清甜
飲品都好正呢...
宇治紅豆抹茶

鮮雜果mojito
芝士煎蟹餅
入面除了有蛋.芝士...仲有蟹~
蟹肉好清甜....鮮呀...份量真的不少呢...仲用熱熱的鐵板盛著..可以用來保持溫度~~~
嘩...又黎正餐了...!!!!!!!!西班牙豬手..!!!!!!!好特別.....
西班牙豬手
把豬手焗到外皮香脆..但入面既肉部分依是十分juicy同啖啖肉
在係豬上切成一件件後,淋上又香又惹味...酸酸甜甜既汁.....令豬水既油份一一減去...食多多都不覺得好膩...呢款西班牙豬手..真係好好味~~
當吃完正餐後,我們都坐了好久,不停在聊天
到差不多時間再點了份甜點~窩夫
好多不同款的生果...好好味..好juicy又fresh
而且我好鍾意waffle內是有麻薯...食起來十分qq彈彈...好滋味呢..
我們又再次一邊食又一邊聊天...好開心..!!!!!!!!!!
呢間餐廳食物好好味..而且環境又唔錯...仲要可以同朋友不限時地gathering!!!!!!!!!nice place~~~
2018-10-18
宇治紅豆抹茶
鮮雜果mojito
2018-10-14 101 浏览
朋友約左食晚飯,book左呢間la postre, 外面望間鋪頭好靚入到去都幾多人,7點左右~幾個staff都好有禮貌,加分呢包濕紙巾黎既唔好亂諗蜜瓜黑毛豬,有4大塊!唔似出面d鋪頭死咸,密瓜好多件加上好甜,一齊食一d都唔漏,前菜黎講算大份牛仔蠔肉燉飯,超!大!兜! 餐牌寫2人份量!呢兜飯筆極都仲有,食左好耐好耐,有4 5隻大蠔肉,有d蠔碎,牛肉似牛腩煮到好淋身鮮什果沙冰,酸酸地幾好飲最後甜品叫左麻糬窩夫,外面整得好脆,入面麻糬好煙un 好食
入到去都幾多人,7點左右~幾個staff都好有禮貌,加分
呢包濕紙巾黎既唔好亂諗

牛仔蠔肉燉飯,超!大!兜! 餐牌寫2人份量!

鮮什果沙冰,酸酸地幾好飲

最後甜品叫左麻糬窩夫,外面整得好脆,入面麻糬好煙un 好食

2018-09-19
  • 蜜瓜黑毛豬(24個月)
  • 雜果麻糬窩夫
2018-10-10 136 浏览
幾年前在上環,剛開業不久已經嘗試過佢哋出名嘅,黑毛豬意大利粉, 果時感覺到味道不俗,而且過汁非常之juicy ,好味。 對呢碟意粉留下 非常好的印象。每次去必叫意粉今日行過厚福術,見到有佢哋嘅分店,就入去試下, 我食的是下午茶餐 ,叫咗個 吞拿魚肉醬意大利粉 ,结果大失所望,個意粉跟本同個汁係分開,食咗二啖就唔想食,個汁好酸。肉醬同吞拿魚味道都好一般。再講,杯凍咖啡淡到好似水, 咖啡與冰的比例根本上也不協調,水準在普通的之下在中途進膳中,有一對講普通話的男女進場,不知為什麼,侍應員會安排他坐在我的旁邊,但我眼見 成間餐廳只有三張枱是有人,其他都是吉枱,既然有那麽多吉枱的話,為什麼不安排一張,比較遠一點的枱。令我們顧客上傾計或 進膳的時候, 私隱度比較高呢下午茶餐成為$89元,連加一,剛好100元。剛想離開的時候,就進了洗手間一會,結果出來的時候,侍應們竟把我的杯碟全收, 我又 沒有叫到結帳, 不明白會把我的東西收掉,想出來飲番啖水都不能,完全不尊重客人!好差!

下午茶餐成為$89元,連加一,剛好100元。

2018-10-09 1283 浏览
厚福街可算是尖沙咀的一條小食街,這裏食肆林立,有平有貴。由街頭直行到街尾,就會見到一間粉藍色極其搶眼的西班牙餐廳 「La Postre」。餐廳內顏色和諧,左右兩旁是梳發座,中央放有方枱座,酒吧旁則有吧座,是一個適合朋友食嘢傾計嘅地方。前菜:無花果煙三文魚沙律沙律材料豐富,有各式沙律菜、紫椰菜、紫洋蔥、青瓜粒、三色辣椒粒、芝士片..等等,當然還有主角三文魚及新鮮無花果。食前可把餅乾條壓碎洒在沙律上面,所有材料放埋一齊,五顏六色,三文魚卷成花朵形狀放喺中間,好靚,望見都想食。新鮮無花果清新而微甜,再配以凱撒沙律醬汁,非常醒胃。主菜:西班牙海鮮炒飯(2人)一上枱已經聞到香噴噴嘅蝦味,蝦和青口大大隻,蜆肉也很飽滿,由於係焗,所以海鮮顯得比較乾身而且香口。炒飯則較為濕潤,此乃西班牙炒飯的特色,唔會太乾身,剛焗起的飯熱辣辣和帶有鹹香味的火腿片一齊食,非常惹味,微辣更增食慾。望落啲飯好似唔係太多,但原來食起上嚟兩個人都好夠。甜品:雜果麻薯窩夫(全份)窩夫形狀好特別好靚,是用四個心形切成一朵花,上面鋪左好多不同嘅生果,有新鮮無花果、橙、奇異果、士多啤梨、藍妹和黑霉,再加埋一球雲呢拿雪糕,賣相異常吸晴,

前菜:無花果煙三文魚沙律

主菜:西班牙海鮮炒飯(2人)

甜品:雜果麻薯窩夫(全份)
窩夫形狀好特別好靚,是用四個心形切成一朵花,上面鋪左好多不同嘅生果,有新鮮無花果、橙、奇異果、士多啤梨、藍妹和黑霉,再加埋一球雲呢拿雪糕,賣相異常吸晴,一定相機食先啦!麻薯質感煙煙銀銀好有嚼口,夾埋生果和雪糕,再淋上蜜糖一齊食,真係好滿足啊!

青檸蜜桃沙冰
兩杯飲品,各有千秋,鮮雜果莫希托有得飲之餘又有得食,而青檸蜜糖沙冰冰涼透心,夏天消暑相當一流。

所有食物及飲品,顏色鮮艷繽紛,極有西班牙風情,未食已經睇到心花怒放,食慾大增。如果心情欠佳,想自己開心返,嚟食吓嘢係一個幾好嘅選擇。
2018-10-08
2018-10-08 120 浏览
餐廳裝修好靚 好岩姊妹傾下計食飯。今次係慶祝朋友生日,所以買了蛋糕慶祝。餐廳還準備左即影即有,送了一張生日卡比我地。講下食物先,整體黎講不過不失。前菜叫左個蜆 湯底好清甜另外呢個蟹餅比較失望 蛋煮得過熟,只係得面頭既芝士好食呢道豬手見到果時,以為係沙律黎,原來係用沙津汁配上豬手,味道幾清新。不過豬手份量唔算多呢碟龍蝦汁蟹肉意粉,伴上蟹羔 好好味另外, 我地仲叫左兩杯水果茶,但味道好一般😐一黎到,大家都對呢幾包濕紙巾好感興趣😂 唔知大家覺得似咩呢?

講下食物先,整體黎講不過不失。

前菜叫左個蜆 湯底好清甜

另外呢個蟹餅比較失望 蛋煮得過熟,只係得面頭既芝士好食

呢碟龍蝦汁蟹肉意粉,伴上蟹羔 好好味
另外, 我地仲叫左兩杯水果茶,但味道好一般😐

2018-10-06
庆祝纪念
生日
2018-10-07 131 浏览
下午茶黎食甜品開心下,同朋友叫咗兩個tea set。 店內環境舒適,坐得好舒服,適合同朋友傾計。抹茶雪糕吉士撻個味道唔錯,又唔會太甜, 抹茶味嘅雪糕明顯食到佢嘅cream比較少而牛奶味比較多令到雪糕嘅texture好似冰咁樣都幾好食 紫薯撻 味並唔係好濃,又唔係甜,比較清淡。整體都係幾好味嘅😂雜果西班牙油條配雪糕雜果嘅種類都幾多,有橙芒果奇異果士多啤梨同埋桑莓等等,而且大部分都好甜,應該都係有浸到糖水。至於油條就比較硬同埋脆,整體嘅味道都唔錯。雪糕方面佢畀咗應該海鹽味雪糕我哋😂😂食落有些少嘅鹹味之後,又會有甜味,感覺既有趣。但係叫tea set甜品係冇嘢飲嘅,感覺都頗貴啦,價錢方面唔係話好值,叫set但冇飲品令人覺得有啲吝嗇😂😂

抹茶雪糕吉士撻

紫薯撻
味並唔係好濃,又唔係甜,比較清淡。
整體都係幾好味嘅😂

雜果西班牙油條配雪糕

至於油條就比較硬同埋脆,整體嘅味道都唔錯。

2018-10-07 237 浏览
上次同朋友經過,見到外面裝修幾靚,就隨便講起話下次食呢間。今日就真係去左食,我地有預早book位,星期日夜晚人流都ok,但都冇full。入正題講食物,我地3個女仔叫左3個小食加1個2人份既西班牙海鮮飯,再加3杯飲品。#1-西班牙青豆煮蜆 $168賣相1般,但食落都幾鮮甜,同份量非常足夠,好似食極都仲有咁,鍾意食蜆既朋友值得1試。#2-青檸蜂蜜單骨雞翼 $88本身自己都好鍾意食雞翼,但係街食就有d麻煩,但單骨雞翼就方便得多,女仔都可以斯斯文文咁食。味道方便,青檸味我就唔係好食得出,但蜂蜜味就好夠,雞翼本身咸,再加上蜂蜜甜甜地咁,好好味。#3-芝士煎蟹餅 $168呢道係我最期待食既菜,首先我係1個蛋控加蟹控,2樣我好鍾意既食物放埋1齊煮,真係非食不可。另外,呢道菜係最多人推介既菜,所以就令我更加期待。賣相好靚同好香,1放上枱,我地都忍唔住,即刻試,果然好味,有好香既蛋味,食完都好滿足,值得試!#4-西班牙海鮮飯 (2人份) $298呢個飯係有分2人份同4人份揀,我地3個人就揀左2人份,份量都合理,係比正常既飯大d,海鮮都算多,好夠食。但個人認為味道就1般般,冇乜特別,整體海鮮比飯出色。#5
上次同朋友經過,見到外面裝修幾靚,就隨便講起話下次食呢間。

#1-西班牙青豆煮蜆 $168
西班牙青豆煮蜆

#2-青檸蜂蜜單骨雞翼 $88
青檸蜂蜜單骨雞翼

#3-芝士煎蟹餅 $168

#4-西班牙海鮮飯 (2人份) $298

#5-仲夏水果茶 $42
仲夏水果茶

我就冇飲到,聽朋友講就話正正常常,冇乜特別,都係用twinings茶包加d切粒水果,係普通水果茶味,但價錢合理,份量都算大壺,鍾意既朋友都可以試下。

#6-La Postre cocktail $88
La  Postre  cocktail

老實講,叫呢杯cocktail原因係因為佢個名同舖頭同名,感覺係signature drink特別d。而店員1放低杯野飲,就感覺伏,因為佢既顏色令我同好飲2隻字連繫唔到。點知,其實都唔太差,佢係有d加左酒既乳酸同益力多味,愈飲愈好味,最後都飲哂,都幾特別,可以1試。

整體泥講,我對呢間舖頭印象都唔錯,首先,環境好,枱與枱唔太迫,都叫有自己空間。另外,店員態度非常友善同細心,會同你推介食物,又會比碟你放骨同定期幫你換碟,值得1讚。仲有,我見到隔離枱慶祝生日,店員會幫你影張即影即有,再送上1張生日卡,非常窩心
西班牙青豆煮蜆
青檸蜂蜜單骨雞翼
2018-10-07 104 浏览
十月五日,今天是朕的牛一。好開心老婆豬訂左位同我食生日飯。一開始老婆豬叫我着靚仔D,到我著靚仔左之後又詰平時咁普普通通就得=.=不過唔緊要啦,同老婆豬一齊過,食咩都得~我話OK就OK!到左尖東果邊,一直行行行,原來老婆豬豬仔帶我食LA POSTRE@_@呢間之前經過,唔知咩黎,原來咁出名,夜晚勁多人@@"我地坐低左之後就叫左個雞翼、2人份量既海鮮飯同兩杯野飲。最先上黎既係青檸蜜糖雞翼,我覺得D雞翼整得幾有創意,佢將成隻雞翼中間破柴式切開一半再煮,咁樣食既時候可以方便好多。至於味道方面都係好味既,酸多過甜,幾開胃,做頭盤係得既。不過我就覺得D雞翼太細隻,而且D肉有D硬,唔係脆,可能烤太耐縮左水?之後就到二人份野既海鮮飯,一睇落其實都幾足料,有蝦有蜆有青口,D飯食落有D辣郊地,一開始覺得都幾辣,食下食下慣左又冇咩。呢個飯都幾好味,而且份野夠大,海鮮夠多,D蜆又冇沙,仲有四隻大蝦~好味~好味~到最後幫老婆豬剝埋蝦A_A兩杯野飲,其實我覺得都算貴,我呢杯就係青檸密桃沙冰,食落幾正,酸酸甜甜,好似結左冰既益力多咁=.=老婆豬果個就係雜果SODA~好似幾好飲。到最後老婆豬點左個WOFU,點知格黎台

到最後老婆豬點左個WOFU,點知格黎台又係有人生日,都係WOFU蛋糕!!呀~老婆豬既驚喜比人識穿左喇!!好蠢呀!!A_A

好啦~多謝哂老婆豬,錫哂你,可以同你一齊實在係太好了
2018-10-06 101 浏览
同朋友行到攰想食tea,就黎左呢度。嗌左個抹茶麻糬窩夫窩夫鬆脆有奶味!抹茶味要靠上面的蛋糕仔和綠茶蓉補上,都好多抹茶味,加埋紅豆真係超滿足,紅豆煮到好林,又唔會太甜,非常到位!係近期食過水準高嘅窩夫
同朋友行到攰想食tea,就黎左呢度。
嗌左個抹茶麻糬窩夫

窩夫鬆脆有奶味!抹茶味要靠上面的蛋糕仔
係近期食過水準高嘅窩夫
2018-10-05 89 浏览
一走進餐廳 ,服務員有禮,詳細解釋 餐單上面嘅菜式 ,裝修環境 也很有心思, 食物質素都唔錯。我地 叫咗個蠔仔芝士焗菇,正!推介。另外叫咗個蟹肉餅, 賣相就唔錯, 但食落就一般, 味道都唔差但啲蛋已經焗到老晒,又食唔到D蟹味囉! 我哋都叫咗個大蝦墨魚汁意粉,好味, 除了有大蝦外 仲有櫻花蝦在蝶錦上添花, 墨汁上有著海鮮嘅喊香味! 叫咗個什果特飲(有酒精),賣相同味道都幾好!又有生果食!女仕們應該幾like。 大蝦墨汁意粉 芝士煎 蟹餅 芝士蠔焗大菇

大蝦墨汁意粉
芝士煎 蟹餅
芝士蠔焗大菇
2018-09-28
2018-10-01 83 浏览
今晚同朋友黎到La Postre- 尖沙咀店晚餐! 平時經過,巳經覺得門口好靚、好吸引、好高尚的食肆,原來是一間食西班牙菜既餐廳!西班牙海鮮炒飯: 新鮮嘅海鮮,有大蝦,青口,蜆肉等等,放滿曬成個鑊,鮮味無窮!!加上少少辣的西班牙炒飯,味道會濃一點,配上海鮮既鮮味,是絕配!這個飯炒得夠乾身的,香味很夠,一點也不油膩,值得推介!芝士煎蛋餅:溶溶的芝士係蛋餅上面,加上鮮甜的蟹肉,十分好的配搭!雜果麻糬窩夫:整個窩夫面都鋪滿雜果,麻糬的口感很豐富的!特別是熱食!很脆的窩夫裡面就是軟棉棉的麻糬,外脆內軟,味道跟口感十分好,加上雜果同雪糕,很美味!
2018-09-26
  • 芝士煎蟹餅
  • 西班牙海鮮飯
  • 什果麻糬窩夫
2018-09-24 362 浏览
又一次來食超值西班牙菜,看來我也愛吃西班牙菜,之前也來過這間,上次已覺得味道不錯,價錢合理,今次仲約埋朋友,緊喺食大佢!餐廳很有歐陸風味,地方寬敞。我們四人點了不同的飲品,我點了凍士多啤梨朱古力咖啡,士多啤梨糖醬用鮮士多啤梨肉製成,加上濃郁的咖啡和香滑的朱古力,味道吸引。朋友點了荔枝茉莉綠茶,清新怡人,還有整粒荔枝;鮮雜果莫希托,上次朋友也有點,配上不同的生果,經典之作。以及荔枝莫希托,配上薄荷葉和整粒荔枝,味道清新香甜,朋友都讚賞味道不錯。先來一客芝士煎蟹餅,蟹餅在鐵盤上煎好,平均放上六小隻蟹鉗,十分精緻,加上濃郁的芝士味,讓人停不了口。接下來是黑毛豬煙肉欖油意粉,煙肉味香,簡單用欖油炒上意粉,已味美可口。西班牙黑豆鴨腿,有三四隻鴨腿,以傳統煮化配上黑豆及其他香菜炮製而成,品嚐傳統西班牙料理。西班牙海鮮飯,又算能錯過?份量十足,青口、海蜆、大蝦,配上西班牙火腿及番茄湯慢煮香米至熟透,海鮮的味道完全滲透入米飯當中。西班牙豬手,真是推薦之選,整隻豬手用傳統香料腌製,再以燒烤方法煮好,豬手燒得皮脆肉嫩。加上沙律菜混和,以創新的手法配合傳統的烹調方式,沙律完全除去平時吃豬手必有的肥膩感,實在

餐廳很有歐陸風味,地方寬敞。
凍士多啤梨朱古力咖啡
朋友點了荔枝茉莉綠茶,清新怡人,還有整粒荔枝;
荔枝茉莉綠茶
鮮雜果莫希托,上次朋友也有點,配上不同的生果,經典之作。
荔枝莫希托

黑毛豬煙肉欖油意粉

西班牙黑豆鴨腿

西班牙海鮮飯

西班牙豬手,真是推薦之選,整隻豬手用傳統香料腌製,再以燒烤方法煮好,豬手燒得皮脆肉嫩。加上沙律菜混和,以創新的手法配合傳統的烹調方式,沙律完全除去平時吃豬手必有的肥膩感,實在出乎意外的驚喜。
西班牙豬手

上菜才發現點了的三個主菜的份量都是二人的,我們四人不知不覺點了八九人份量的菜,最後只好打包回家。

不過豐盛的晚餐,好朋友的聚會,是千金難買的。餐廳的服務生完全沒有意思叫我們走,反而是朋友的丈夫催促回家,我們才快速的點了甜品,說真是超飽,但女士有專門甜品的胃,怎可不叫?什果麻糬窩夫,窩夫煙煙韌韌,配上什果,倍感清新。
雜果麻糬窩夫

又一次豐盛的晚餐,因太多想吃又好吃的食物,都忍不住了,下一次不知能否抵擋誘惑呢?哈哈
2018-09-12
凍士多啤梨朱古力咖啡
荔枝茉莉綠茶
荔枝莫希托
黑毛豬煙肉欖油意粉
西班牙黑豆鴨腿
2018-09-20 1911 浏览
今晚老公帶我黎呢間西班牙餐廳浪漫下, 呢個藍色門口係厚福街當中好搶眼, 我地6 點半到, 餐廳唔算多人。呢到座位闊落, 環境裝修得好有情調, 充滿浪漫氣氛, 岩晒拍拖人士, waitress 服務態度都好好。menu 有好多款式, 睇圖已經好多野想食, 不過眼闊肚窄啦>< 所以2個人叫左一個前菜, 一個主菜, 一個甜品。未食野, 大家先叫返杯飲品先, 我叫左最愛既水果茶($42), 老公就叫左杯什果Mojito ($78)前菜叫左老公最鍾意既硯, 西班牙青豆煮硯($168), 一上枱已經聞到好香既蒜香牛油味, 份量唔少, 硯肉肥美, 隻隻硯都有肉嫁, 唔係得D 空殼,  湯底清清地忍唔住都飲左幾啖。食西班牙菜, 唔少得更係西班牙海鮮炒飯啦, 我相信都係呢間餐廳既主打, 因為見到好多枱都有叫, 有2人份($298)同4人份($458)。上枱好吸睛呀, 份量好大呀, 有6 隻青口, 4 隻大蝦, 大約7, 8隻硯, 仲有2片巴馬火腿, 好豐富呀! D 海鮮都好新鮮, 我欣賞佢煮既西班牙飯粒粒分明, 又唔會太乾身, 有少少微辣, 味道岩岩好。細心D 睇,4隻蝦係擺成2 個心形

什果Mojito
水果茶

西班牙青豆煮硯
上枱好吸睛呀, 份量好大呀, 有6 隻青口, 4 隻大蝦, 大約7, 8隻硯, 仲有2片巴馬火腿, 好豐富呀! D 海鮮都好新鮮, 我欣賞佢煮既西班牙飯粒粒分明, 又唔會太乾身, 有少少微辣, 味道岩岩好。細心D 睇,4隻蝦係擺成2 個心形嫁, so sweet~
西班牙海鮮炒飯
咁好既一餐, 更係要食埋甜品作結啦, 我叫左我最鍾意既什果麻糬窩夫, 有半份($108)同一份($138) 選擇, 雖然價錢唔差好遠, 但我地驚一份太多, 食唔晒會浪費, 我地最後叫半份滿足一下就算了。窩夫配上雲呢拿雪糕, 蜜糖同什果, 如果每樣配料都夾埋窩夫一齊食就最好味啦! 窩夫一定要襯熱食, 外脆內軟, 因為內面有麻糬, 所以有種in un 既感覺, 好味。再細心留意下, 窩夫個形都係心形嫁, 哈哈!
什果麻糬窩夫

呢到除左岩拍拖黎, 同一大班FD 都好岩, 可以叫多D 野share 食。
2018-09-20
西班牙海鮮炒飯
什果麻糬窩夫
2018-09-20 187 浏览
有一次無意經過la poster 門口 被那藍色的大門,內部控制的裝修吸引力,決定要約舊同事來試下.係openrice 翻閱菜單,發現有好多都好吸引想試下,二話不說約同事先.位置寬敞做的舒服,餐具都很精緻,連餐具都很有西班牙的感覺服務唔錯,見到你杯就快無水會主動幫你倒水(很貼心之舉)我們叫了1⃣️黑松露薯條(主要係黑松露奶醬)2⃣️芝士烤大啡菇3⃣️松葉蟹芝士義粉(不得不說整個蟹蓋裡面滿滿的蟹膏)好邪惡,讓人膽固醇上升🔝濕紙巾都好有創意,讓人有點遐想
有一次無意經過la poster 門口 被那藍色的大門,
內部控制的裝修吸引力,決定要約舊同事來試下.
位置寬敞做的舒服,餐具都很精緻,連餐具都很有西班牙的感覺
服務唔錯,見到你杯就快無水會主動幫你倒水(很貼心之舉)
我們叫了
1⃣️黑松露薯條(主要係黑松露奶醬)
2⃣️芝士烤大啡菇

濕紙巾都好有創意,讓人有點遐想
黑松露薯條
2018-05-05