2017-02-27
女仔大愛 • 假日來一點甜👅:Strawberry Churros $88 唔少得經典既甜食法😚 女仔必定心心眼既Churros配士多啤梨,呢到炸到外脆內軟 配埋cream同埋大量🍓🍓 真係好夾好好味。:Churros Tapas $108 而另外個款就較為新穎,原來係Tiramisu, Matcha抹茶🍵, Salted Caramel海鹽焦糖 & Strawberry士多啤梨 一次過食到四款味道😎 我覺得最特別係Tiramisu 因為另外三款都係普通既Cream 但呢個上面就係真一點Tiramisu既Cream Cheese配埋咖啡粉☕️:Churros Dog $78 西班牙油炸鬼Churros估唔到夾住腸 當鹹點食係另一番滋味🇪🇸 呢到既churros炸到外脆內軟,唔會脆到乾得劑😆 配上脆皮腸 加埋茄汁 蜜糖芥末 沙律醬,食落好有層次 但又唔會掩蓋churros既油香味🙈 飲品就有比較健康既detox water,同埋奶味較重既Popcorn Cheesecake!!