2018-08-28 7368 浏览
八月之星嘅為食活動唔好俾佢停,今日閏蜜就同我嚟咗呢間環境小清新嘅cafe食晚餐慶祝。由於一放工就即刻過嚟,所以都無需等位,呢度面積極大,雖然已經放置好多張枱,但空間感依然足夠,通道濶落,感覺十分優閒舒服,啱哂我同好閏蜜慢慢談心閒聊 睇哂啲餐牌之後,發現呢個secret garden dinner set又抵又多嘢食, $378兩位用都唔算好貴,裡面嘅小食,主菜,同甜品都可以任由自己嘅喜好配搭,隨餐都會附送奶茶咖啡或者當日嘅鮮榨果汁,只要向職員查詢一下就可知道。呢度嘅食物整體嚟講味道都好好,尤其燒春雞十分出色,意大利飯亦好足料,甜品方面亦唔馬虎,幾有水準 我哋兩個女人仔坐咗差唔多兩個鐘頭有多,邊食邊傾好開心,其他客人嚟到都會放細聲調令到環境保持寧靜,店員亦都服務周到唔會趕人走,抵讚!!!
餐湯係磨菇忌廉湯,附上脆卜卜嘅蒜蓉多士
南瓜汁海鮮意大利飯
紐約芝士餅
朱古力心太軟配香草雪糕球
2018-08-28 82 浏览
#double_觀塘#🍋👧🏻 【 #港女打卡系列 】..🥣是日餐湯 係蘑菇忌廉湯🍄並唔係打到好滑個種 依然食倒蘑菇嘅質感😋蒜蓉包 烘得幾香脆🤣-小食 揀左水牛城雞翼(4隻)面層的醬汁鋪滿蕃茄蓉🍅 酸酸甜甜 不錯-🍝卡班尼意大利粉 伴巴馬火腿配料有菇 煙肉 巴馬火腿嘅份量幾多 醬汁有啲芝士粉粒 唔夠creamy 略嫌有啲膩😗-🐥蜜糖香草燒春雞肉質偏鞋☹️又韌 冇乜肉汁 🍗脾位啲肉質較好-🍹跟餐飲品🔻水果茶 配百香果糖漿 特別的組合 可按照個人口味添加甜味🤓🔻🍓士多啤梨燕麥奶昔 士多啤梨味道有啲假🤨🤨幾飽肚-🍰是日甜品紐約芝士餅 (+$22) ➕藍莓芝士餅 (+$22)餅底較鬆散 有點膩🤨--------- .🍴餐廳名稱:I's Land Cafe .📍地址:觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座6樓A舖.🔎菜式類別👉🏼#double_西式🔎選擇口味👉🏼#double_甜 #double_酸 #double_咸.#double_official #double_兩姐妹#double_mango #double_apple #doubleig #doublefood #相機食先 #hkig #hk
#double_觀塘
#🍋👧🏻 【 #港女打卡系列 】
🥣是日餐湯 係蘑菇忌廉湯🍄

並唔係打到好滑個種 依然食倒蘑菇嘅質感😋
蒜蓉包 烘得幾香脆🤣
小食 揀左水牛城雞翼(4隻)

面層的醬汁鋪滿蕃茄蓉🍅 酸酸甜甜 不錯

特別的組合 可按照個人口味添加甜味🤓
🔻🍓士多啤梨燕麥奶昔

士多啤梨味道有啲假🤨🤨幾飽肚
🍰是日甜品

紐約芝士餅 (+$22) ➕藍莓芝士餅 (+$22)
餅底較鬆散 有點膩🤨
--------- .
🍴餐廳名稱:I's Land Cafe .
📍地址:觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座6樓A舖
🔎菜式類別👉🏼#double_西式
#double_official #double_兩姐妹
#double_mango #double_apple #doubleig #doublefood #相機食先 #hkig #hkgirl#hkfood #hkfoodieblogger #hkfoodie #hklife #hk#hk852 #double_打卡
2018-08-26 65 浏览
觀塘工廈多的是!又係去咗觀塘🤣見到呢間人氣咁強又就腳咁就揀咗同朋友聚下傾吓計!成晚最靚我最靚我鍾意嘅係一條魚! 首先由前菜開始講起。蘑菇湯忌廉好香,蒜蓉包好好食,真係唔好睇佢個樣咁核突😐😐好似唔夠蒜蓉咁,但食落真係好脆同好香⋯⋯橙汁雖然係果汁先生但係飲落去都健康少少今次主菜叫咗兩款,首先買黑豚肉意大利飯!正!黑豚食落去好似燒肉,熱辣辣又脆香,香汁四溢,意大利飯有夠黏🤗正!第二碟餸係煎鱈魚同樣都覺得好好食!首先佢個皮好脆!第二肉質非常嫩滑!份量亦都唔少至少有兩大件!翠玉瓜蔬菜都燒得非常之乾身正!室內環境好大,非常之舒服,傾幾耐都無人趕!要促𦡞詳談,此乃勝地!成個格局都係綠色,好舒服!服務很快手,又好好笑容,真係個人都食得開心啲!
觀塘工廈多的是!又係去咗觀塘🤣

見到呢間人氣咁強又就腳咁就揀咗同朋友聚下傾吓計!

成晚最靚我最靚我鍾意嘅係一條魚!

首先由前菜開始講起。

橙汁雖然係果汁先生但係飲落去都健康少少

第二碟餸係煎鱈魚

同樣都覺得好好食!

正!

2018-08-20
2018-08-25 60 浏览
觀塘嘅工業大廈餐廳,款式多不勝數,今次就揀咗田園風格嘅cafe一試下午茶。裝修得幾靚而且地方闊落,令人有舒適感。見到幾乎每枱客人都有order一壺健康養生花茶,我亦都唔執輸試咗個紅莓果園養生花茶裏邊有紅莓,接骨木花莓同洛神花,飲落微酸帶有果香,依款花茶仲有保持肌膚彈性同舒緩經痛嘅作用啱晒女仔飲。初春小食拼盤有整德國牛仔香腸,薯條,脆炸雞翼同香芋海鮮春卷,即刻同朋友仔一齊share。依個窩夫叫得”真.紫薯窩夫”當然就唔少得真材實料嘅紫薯夾心,外脆內軟嘅窩夫配相紫薯蓉夾心,唔使講都知一定好味,再配上雪糕冰火交融嘅口感,作為下午茶嘅結尾,令人滿足。
紅莓果園

初春小食拼盤

真.紫薯窩夫

2018-08-24 73 浏览
雖說觀塘工廈內有好多好味既cafe, 但睇黎應該唔係呢度值得鼓掌的是…openrice 訂位有asia miles 可能係weekday 不見full house,唔訂位都ok地方大,檯同檯之間唔會太迫磨姑忌廉湯係足料既,食到粒粒磨姑亦都係creamy另配軟林林既小包,幾好既點左個菠菜豬扒意粉,十分油膩至於個咖喱豬扒飯…豬扒炸得好乾好und 咖喱汁好少,唔太入味咖啡相對地有心機,至少似係即磨…仲要係大杯但就無咖啡味80蚊一個餐,呢個質素,算了吧
雖說觀塘工廈內有好多好味既cafe, 但睇黎應該唔係呢度
值得鼓掌的是…openrice 訂位有asia miles

地方大,檯同檯之間唔會太迫

磨姑忌廉湯係足料既,食到粒粒磨姑
亦都係creamy

另配軟林林既小包,幾好既
點左個菠菜豬扒意粉,十分油膩
至於個咖喱豬扒飯…豬扒炸得好乾好un
d 咖喱汁好少,唔太入味

咖啡相對地有心機,至少似係即磨…仲要係大杯
但就無咖啡味
80蚊一個餐,呢個質素,算了吧
2018-08-22 6676 浏览
呢間餐廳離觀塘地鐵站大約15鐘路程,近年呢區嘅工廠大廈裡面開咗好多餐廳,呢間嘅西餐都幾多人推介, 所以同朋友去試試~餐廳環境幾寬敞, 仲用啲書櫃間開枱與枱之間,又有一個大吧枱及一間用玻璃間出嚟嘅房, 可以用嚟做party房。我哋一行4大1少,今次係散叫形式,首先要讚下佢既磨菇湯,味道好濃郁飲落去感覺好滑,但係蒜蓉包就稍為凍咗啲另外仲叫咗水牛城雞翼,脆皮豬手同T骨牛扒加海鮮意大利飯。首推大家試下佢既脆皮豬手,外皮好脆但肉質好嫩又juicy,唔會過咗火,又唔會太油膩。豬手既配菜都好特別係用咗紫薯蓉代替出面嘅薯蓉,紫薯味好重又幼滑。另外海鮮意大利飯,都有幾多種海鮮,有蝦、魷魚、青口、蜆。唔會太濕,奶味岩岩好,飯都唔會太硬或太軟, Size就少咗D啦。食飽就當然要試吓佢哋嘅甜品啦,我地叫咗兩份心太軟,一份綠茶味配曲奇味雪糕,朱古力味配牛奶味雪糕。心大軟焗既時間拿捏很好好,好流心蛋糕都好好食,配埋雪糕就唔會太甜剛剛好。好驚喜既係呢間餐廳有兒童餐具,方便我地家長唔洗帶多套餐具出街。總結嚟講,價錢合理,食物好味,環境幾好,好有氣氛,仲好貼心。
另外仲叫咗水牛城雞翼,脆皮豬手同T骨牛扒加海鮮意大利飯。
2018-07-31
  • 德國咸豬手
2018-08-22 104 浏览
兩個女生, 相約星期6的下午見, 最好不過就係去食個TEA就提議左食Afternoon tea set la. 自嘲一下真係我呢個港豬至愛呢個個環境都幾靜, 傾計坐下嘆下一流~有靚靚既層架又有靚靚既甜品看似只係輕食, 但其實份量都唔少ga話明食tea set, 當然係點左呢個...ALL PINK 真係幾靚士多啤梨蛋糕 不過不失既 唔係太特別玫瑰CUPCAKES - 不會太甜,唔似平時大家一般都好怕既咁重口味STRAWBERRIES MACAROONS - 我食晒兩件😂🤣 好鐘意個味道啊煙三文魚番茄青瓜迷你漢堡 - 都可以既 佢細細件 有青瓜係入而好fresh烤雞肉青瓜印度蔥油小卷 - 呢個 我最喜歡係塊皮 牛油果雜菜沙律杯 - 本人對 冇咩汁既沙律 麻麻 STRAWBERRIES 奶凍 - 不太重士多啤梨味啊花茶又係至愛, 加幾十蚊就可以飲到有淡淡既花香 因為佢heat住 所以茶會一直係暖暖的Overall 呢度 每人百幾蚊埋單 坐得舒服 又靜靜地 係幾唔錯既選擇
兩個女生, 相約星期6的下午見, 最好不過就係去食個TEA

呢個個環境都幾靜, 傾計坐下嘆下一流~

有靚靚既層架
又有靚靚既甜品
看似只係輕食, 但其實份量都唔少ga

士多啤梨蛋糕 不過不失既 唔係太特別

烤雞肉青瓜印度蔥油小卷 - 呢個 我最喜歡係塊皮

牛油果雜菜沙律杯 - 本人對 冇咩汁既沙律 麻麻

STRAWBERRIES 奶凍 - 不太重士多啤梨味啊

花茶又係至愛, 加幾十蚊就可以飲到
有淡淡既花香
因為佢heat住 所以茶會一直係暖暖的

2018-05-12
2018-08-22 106 浏览
早排去左觀塘到練舞,之後同朋友仔揾間樓上cafe休息下⋯係網一Search就見到呢間I's LandCafe好多人推介,於是就決定上去飲杯野。餐廳係Weekend會有Holiday Menu,款式都有好多。餐廳環境都幾寬敞,周圍都係綠色都幾舒服。見到好多人都見到呢個雀寵Tea Set($210)⋯⋯不過我們只想食少少野,所以就無叫到我們只係叫左兩杯飲品及一份窩夫share。火龍果燕麥沙冰應該用了很多火龍果去Blend,味道唔算差,不過都唔特別。我就叫左一杯熱泡沫鮮奶咖啡,咖啡飲落幾香,而且奶都幾滑口。至於士多啤梨窩夫上菜時仲係暖暖地,大家可以揀兩球心水的雪糕。窩夫係有D失望的,蛋味無想像中咁香濃⋯唔太食得出係新鮮岩岩即做的外脆內軟的口感。==============================鍾意我分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續發掘有咩CP高的冰糧!(敬禮)

餐廳環境都幾寬敞,周圍都係綠色都幾舒服。

我就叫左一杯熱泡沫鮮奶咖啡,咖啡飲落幾香,而且奶都幾滑口。

2018-08-22 77 浏览
食媽今次一家4口去駱駝漆大廈入面既特式Cafe - I's Land Cafe食好西去!嗰度係一間用上田園風裝修既Cafe,用上好多花花草草及木系裝飾打造一個石屎森林中既綠田園,令你可以望多d綠色野對眼可以Relax下......餐廳大廳內用枱與枱之間用上書架作間隔,亦可用作圖書架供圖書借俾客人睇!好窩心而且尾端位置有一間玻璃房,可以用作包場活場之用架!安排好坐位就當然要睇下食乜啦⋯⋯食物選擇雖然唔算好多,但都夠你揀了,可能我一個人揀嘅時候會比較有選擇困難症上身!最終我就揀咗個叫『秘密花園』2人套餐,有湯,有小食,有主食,意大利飯或粉,有飲品,仲有甜品!今晚餐湯係~忌廉蘑菇湯,粒粒蘑菇肉跟蒜蓉包,蒜蓉好香味好香又唔太油,烤到成塊金黃咬落脆卜卜!正!小食3選1, 我哋揀咗水牛城雞翼!飯就揀咗南瓜汁海鮮意大利飯,南瓜汁香甜,飯粒彈牙,海鮮豐富而又新鮮!Main Course - 就2選1, 我就加錢($98)揀咗14oz澳洲帝骨肉眼扒-要咗5成熟,肉味香濃而且廚師手勢了得熟度剛剛好做到5成!仲有配菜 除左有蔬菜之外仲有紫薯薯蓉食落好清甜配埋肉肉食有畫龍點睛既作用另外加多一客『徳國咸豬手』~

而且尾端位置有一間玻璃房,可以用作包場活場之用架!
安排好坐位就當然要睇下食乜啦⋯⋯
小食3選1, 我哋揀咗水牛城雞翼!

另外加多一客『徳國咸豬手』~$178~都幾大隻又唔會太肥,肉質幾嫩唔會好乾同嚡口,配上三個醬汁,有甜,酸辣,同燒汁俾你揀!而且都同樣有配菜 除左有蔬菜之外仲有紫薯薯蓉食落好清甜!

餐飲方面就點咗杯比較特別嘅藍莓茶。有幾粒藍莓果配上茶都幾清新!

甜品方面我地加咗28~32要咗心太軟,一份係朱古力同一份綠茶味。。。正!
2018-07-31
  • 心太軟
  • 德國咸豬手
  • 南瓜汁海鮮意大利飯
2018-08-21 55 浏览
無懼颱風下的晚上,跟摯友如常相約去吃晚餐,大家也把家中的小孩留給家人照顧,將平日工作以及照顧小孩的擔子放下,出來聚聚放鬆心情😉❇我們去了I's Land Cafe,裝潢甚有園林氣息,環境幽雅寫意,可跟三五知己來談天說地,若是獨個兒來也是不錯的選擇,店內擺放了書本供食客閱讀,可以享受美食之餘,更可享受私人的閱讀空間 點了Secret Garden Dinner Set  🛎小食,意大利飯/粉及主食都是以三選一,是日甜品可升級加$22吃芝士蛋糕/加$28朱古力心太軟📌先來吃個餐前蒜蓉包,很有香蒜的味道, 磨菇湯還是熱熱的💥小食選了📌水牛城雞翼-醬汁酸酸甜甜,很惹味📌南瓜海鮮意大利飯-豐富的南瓜汁,飯粒很腍,海鮮有海蝦、魷魚、蜆及青口,其中以海蝦及蜆尤其鮮美🚦蜜糖香草燒春雞  賣相相當吸引,除了很有份量的燒春雞,還有紫番薯茸及沙律伴碟燒春雞外層烤得香,如只吃雞肉味道會較淡,可另加上蜜糖及燒汁,我喜歡雞肉沾上蜜糖和燒汁,味道不錯甜品加$28升級朱古力心太軟跟摯友不約而同地選擇心太軟雪糕各自點了抹茶及雲呢嗱味,這一款心太軟若然不吃,感覺會走寶 朱古力流心香濃,質感柔軟綿綿 雪糕味道可口,摯友跟我

點了Secret Garden Dinner Set

📌先來吃個餐前蒜蓉包,很有香蒜的味道, 磨菇湯還是熱熱的💥
小食選了📌水牛城雞翼-醬汁酸酸甜甜,很惹味

🚦蜜糖香草燒春雞

賣相相當吸引,除了很有份量的燒春雞,還有紫番薯茸及沙律伴碟

甜品加$28
升級朱古力心太軟

跟摯友不約而同地選擇心太軟
朱古力流心香濃,質感柔軟綿綿
雪糕味道可口,摯友跟我也吃得非常滋味

🚦是日鮮果: 鮮榨橙汁,果然很新鮮

⌛初來到Cafe時,肚皮本是空空如也,離開卻是帶着滿足的心,飽足的肚皮回家去
  • 心太軟
2018-08-21 66 浏览
今日幫好姐妹慶祝生日,我特登揀左呢間充滿田園氣息既餐廳同佢二人晚餐。呢度主要用綠色做主色,佈置到成個小森林咁,地方又大,坐得十分舒服。兩個有選擇困難既朋友直接揀左個2人餐,價錢都十分合理。先黎是日餐湯,今日係南瓜粟米湯,甜甜地,加埋脆脆的蒜蓉包一齊食岩哂。之後到小食部分,我地要左個水牛城雞翼,本身已經炸過既雞翼上面加左味道調教過既茄汁,酸酸味味好開胃。麵食方面,我地要左我最愛既卡邦尼意大利粉伴巴馬火腿。呢個cabonara蛋黃味同忌奶油味都好重,但個汁又唔會太杰,食落唔會覺得濟。而面頭既巴馬火腿份量亦唔少,咸咸地好食!而主菜方面,我地要左蜜糖香草燒春雞,雞肉仍然保持到嫩滑,而且好中意蜜糖香草mix埋既味道。加埋下面既伴菜,其實份量都勁多,夠哂飽肚!跟餐最後仲有甜品,係貌相勁有少女味既士多啤梨奶凍! 好中意佢既士多啤梨味唔會好假似藥水,而且奶味亦好濃,十分滿足~

兩個有選擇困難既朋友直接揀左個2人餐,價錢都十分合理。

麵食方面,我地要左我最愛既卡邦尼意大利粉伴巴馬火腿。

而主菜方面,我地要左蜜糖香草燒春雞,
雞肉仍然保持到嫩滑,而且好中意蜜糖香草mix埋既味道。
加埋下面既伴菜,其實份量都勁多,夠哂飽肚!

老友知道我放大假,就約我去食個午餐,又唔想食完唔好意思要趕住走,就介紹我來這間了,可以坐耐些,地方都算大,環境都有啲情調,講心事吹吹水就最啱了!哈!坐了兩粒半鐘!又講又食好開心呢!坐位近窗有梳化凳坐, 好闊好舒服,侍應生又不騷擾你,讓你慢慢傾慢慢享受點了兩個午餐好豐富,牛排好大塊啊!幾乎食唔晒,套餐飲品可轉花茶只是$28好底,於是點了蘋果花茶飲,清清地有小許花香味如果一班朋友找安靜又可坐耐些地方呢間幾好食物又不算貴入門口 招牌地方寬闊意式蕃茄乾餐包 配搭酸酸甜甜 好開胃美國頂級燒西冷牛扒伴薯菜配沙律杯好大塊牛扒 本人不想見血都係食熟啲好蟹棒肉煙三文魚忌廉汁意大利飯蟹肉鮮甜 蘆筍好健康蘋果花茶 啱曬女士們飲
如果一班朋友找安靜又可坐耐些地方呢間幾好

蘋果花茶
啱曬女士們飲

2018-08-20
2018-08-20 54 浏览
星期六不用上班,來到觀塘找間CAFE坐一坐,吃個休閒午餐。餐廳環境似園林,感覺舒服,年前多之前來過吃下午茶,午餐就沒試過。因為我們WALK IN,如果不想坐高椅就要等,店員說很多桌都預訂了。我們選擇等,等了大約15分鐘(當中沒有客人進來),然後就有位子了。我們兩個人各叫了一個SET每人先來一碗忌廉野菌湯,湯夠稠,菌味濃,灑上胡椒粉更美味。然後有一個小小的芝麻餐包,配上漢堡包酸醬,感覺就像在吃一個迷你漢堡包,我還是喜歡普通的那種西式甜包。美國頂級燒西冷牛扒件薯菜配沙律杯 $108朋友點了這一個。牛扒比想象中的大塊,一個人吃完全足夠。牛扒估計有8成熟,又不會太難咀嚼,只是旁邊根較多,不過不影響味道,一樣好味。牛扒下面有熱騰騰的薯角,翠玉瓜數粒。吃到飽一飽,這個價錢算是合理。SET餐不配有飲料,需要另叫。朋友叫了玫瑰Cappuccino。比想象中細杯,之前來喝下午茶的時候還是大杯的咖啡。Cappuccino上有拉花,一來美觀,二來味道還算不錯的。第2個餐就是精選廚師意大利粉當天是雞肉蕃茄天使麵,雞肉份量多,有咬口,酸酸甜甜令人愈吃愈想吃。另外叫了杯藍莓冰茶,印象中大約48$。除了原粒藍莓,沒

我們兩個人各叫了一個SET
每人先來一碗忌廉野菌湯,湯夠稠,菌味濃,灑上胡椒粉更美味。
美國頂級燒西冷牛扒件薯菜配沙律杯

美國頂級燒西冷牛扒件薯菜配沙律杯 $108
玫瑰Cappuccino

精選廚師意大利粉

第2個餐就是精選廚師意大利粉

另外叫了杯藍莓冰茶,印象中大約48$。除了原粒藍莓,沒有什麼特別,只是再加上冰茶而已,甜度適中。

吃完午餐就再坐多一會兒,眼見其實還有很多空桌。
可能這裡沒有限時用餐關係,店員一開始就預留更多的時間給客人。
2018-08-18
美國頂級燒西冷牛扒件薯菜配沙律杯
玫瑰Cappuccino
精選廚師意大利粉
2018-08-19 66 浏览
駱駝漆大廈有各種好吃又抵食的餐廳,這I'land cafe 便是其中之一。餐廳樓抵高又空曠,有田園風格,佈置文青氣息,仲有書可以看。無論是打發時間,或兩三知己談心都非常合適。餐牌選擇多樣化,價錢亦親民,從all day breakfast,各式西餐,到兒童餐都有,而且加少少錢就可以追加小吃、甜品、飲料,非常划算。我點了杯鮮奶,跟餐只要$4。細細杯但樣子可愛,上面仲有一層泡沫。餐包煙韌,配自家製蕃茄醬,仲見到原粒蕃茄粒!夠鮮甜。呢個蘑菇湯都好足料!啖啖蘑菇肉,仲好濃味。呢個雞翼好大隻,同埋幾嫩滑既雞肉。友人叫左個雞肉沙拉,選了牛油果醬,感覺健康啲。沙律既份量都唔少,有雞肉仲有煙三文魚。肉類份量亦多,夠曬均衡飲食。我就選左香煎爐魚。伴碟有唔少雜菜,而且仲有紫薯蓉,好有心思呀!魚已經起左骨,方便大家食,仲有沙律同牛油醬,絕對夠飽。魚肉亦好嫩滑,煎得香脆可口,認真不錯。

餐包煙韌,配自家製蕃茄醬,仲見到原粒蕃茄粒!夠鮮甜

呢個蘑菇湯都好足料!啖啖蘑菇肉,仲好濃味。

呢個雞翼好大隻,同埋幾嫩滑既雞肉。

2018-08-12
2018-08-14 104 浏览
和2位朋友到觀塘上kickboxing班,朋友建議在這裡吃點東西,由於我們未正式吃午餐,於是提早吃「晚餐」,叫了兩份西冷牛扒,一份全日早餐。先上餐湯、餐包和橙汁,似甘筍蕃茄湯,餐包很「滴骰」,外脆內軟,沾酸青瓜醬,想起某漢堡包裡的脆青瓜我主要吃我的牛扒餐,服務員無問我幾成熟,我都無留意,結果上菜時,切開有血水,似未夠5成熟,但仍可接受,太熟怕會韌,有點筋但肉算嫩,配炸薯角,整體不錯,跟餐橙汁。朋友的全日早餐,好豐富的樣子,我嚐了紫薯蓉,不太濃味和不太甜,幾天然和滑的!這裡環境挺美,服務員都很友善,而晚上應該被好多人訂座了,6時半便要離場,幸好我們7時上堂,時間剛好呢!
餐湯和餐包,橙汁
题外话/补充资料: 有兒童餐,很豐富和抵吃呢!