2023-08-27
原本對荔枝角食飯唔抱太大期望,今次去完INN後即刻改觀左,甚至願意為左佢而再去幫襯呢!因為係工廠內,搵到入口出𨋢轉個灣就會見到大大隻字既門口。餐牌都好靚架!欣賞晚飯時段都有唔少人流架,不過大家都好有質素,配合返內在氣氛,唔會嘈吵,滿有情調!☺️慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬:第一道上枱就係呢個黑毛豬喇!睇樣已經係好吸引🤩,食落果然唔會令人失望!豬鞍厚切,誠意十足不在話下,肉質唔會因為厚切而變得難咬,反而係更有質感同層次,中間有好輕微粉嫩,可見因慢煮而漸熟既層次,好高質呀!肉汁亦鎖得穩,咬開會有香甜肉汁,奇上香桃醬好夾呢!必推!☺️☺️唯一要挑剔係伴碟的沙律菜份量有點少,一啖食哂😝香煎虎蝦蕃茄意粉:其他都係好好味,不過長話短說,重點為妙,呢道意粉份量足夠,意粉粗幼及口感足,不會過硬軟,蕃茄調味恰當,不會死甜,虎蝦又大隻又鮮甜!Melon Kakigori:夏天恩物,密瓜雪花冰非常適合炎夏,加上啖啖真正既果肉,感覺清爽甜蜜加埋綿綿口感雪花冰,口感綿密之餘唔會似刨冰咁凍親口腔,配埋煉奶甜蜜蜜,真係好無敵呀!☺️☺️☺️同情侶點一份兩人share更加sweet!! 誠心推介!二人價錢都係$250左右/位,加
因為係工廠內,搵到入口出𨋢轉個灣就會見到大大隻字既門口。
餐牌都好靚架!欣賞
慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬: