2023-08-25
第二次寫食評,真心話,有值得讚的地方嗎?有㸃假囉!約咗朋友嚟呢度食嘢,因㸃評多人讚,去試一下,真失望!嚟到 6:30 不多等,還叫我哋食 90 分鈡!不過,一入去工廠大廈搭電梯內,已聞到一陣垃圾異味😬跟著入到餐廳,侍應好休閒,當時見到只有 3 枱客人,一位面無表情侍應走過嚟,帶我哋入座。之後,一間小店的招呼原來是黑面的,其他侍應服務態度也差無幾😓叫咗三樣食物的總評牛油果大蝦沙律……正常👌大虎蝦煮番茄意粉……汁太多變水汪汪,味道一般,碟上得一隻大蝦,而蝦頭賣相已經變黑了,唔值!😬慢煮黑毛豬豬鞍架……差到無朋友😆第一碟過嚟,好肥,切唔開唔熟,侍應答我,話黑毛豬肉質煮得耐啲豬肉話會嚡😆我哋未食過半生熟豬肉囉😱😱她才換上第二碟,怎知啲豬肉食落口,還衰過買豬肉煲完湯嗰 d 囉😩……無味,又肉身太嚡口,難食😑😑😑😑😑😑😑地方不大,空間太小,檯與檯之間有點迫,雖然都整潔,若有 5 成人進餐,實在嘈雜!招呼同食品都不合格,不會再來了!今晚用餐每人都要 $2xx ,用咁嘅價錢還有好多選擇吧!
約咗朋友嚟呢度食嘢,因㸃評多人讚,去試一下,真失望!
叫咗三樣食物的總評
牛油果大蝦沙律……正常👌
招呼同食品都不合格,不會再來了!
今晚用餐每人都要 $2xx ,用咁嘅價錢還有好多選擇吧!