2022-09-07
自從依邊個屋苑落成之後 多咗好多新餐廳Welcome drink :雪利梳打🍸好清甜 + sparkling 夠晒refreshing 好好飲飲住嚟揀食咩Set Menu $398 🍽Daily Soup:洋蔥薯仔湯幾濃厚嘅質感 薯仔味幾重Appetizer: -Pan fried Scallop with Cauliflower Purée 香煎帶子伴椰菜花蓉椰菜花蓉好creamy 有啲唔夠喉-Quinoa Pumpkin Yogurt 藜麥南瓜乳酪係好健康嘅感覺😂Main Course: Slow Cook Beef Cheek 慢煮牛面肉慢煮到好淋好入味醬汁好濃郁 配牛肉幾夾加青瓜 又可以解一解膩Dessert:Honor Pan Cake 騎士鬆餅表面有啲脆 入面就鬆軟暖暖哋 配埋雪糕食 一流散嗌部份海鮮沙律 $128 好大份 好足料洋蔥芝士餅 $68 有少少似quiche質感有啲厚實 洋蔥好香 再配埋芝士 味道都唔會點輸如果個外皮再焗脆啲 就perfect池自製榮耀雞鎚 (4隻) $58 有層芝士嘅薄脆係外脆 鹹鹹香香又脆口 雞鎚又juicy仲有個醬係精髓 同炸雞好夾 好好味
Welcome drink :
飲住嚟揀食咩