2021-10-22
📍 HeSheEat ~ 荃灣蕙荃路22-26號綠楊坊地下G15-16舗今日突然間好想食🍔🍔因為心情欠佳,要食返啲好嘢開心吓,今次真係唔求求其其,諗咗好耐同埋睇咗好多OpenRice先至決定去呢一間餐廳。因為諗得太過耐所以冇晒時間🤦🏻♂️🤦🏻♂️一講到食就有選擇困難症🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤯🤯🤯1)雙層芝士漢堡包配薯條,芝士唔夠多,不過牛肉好好食,超級Juicy,同埋佢嘅半山熟做得好好,食食吓會有啲血水標出來😂😂牛肉唔會偏鹹用咗黑胡椒去醃製,配個甜洋蔥好好食2)黑松露蘑菇湯,😝😝😏😏食到好多黑松露油味,同埋超級多蘑菇蓉所以個湯好香好滑😋😋😁😁😂😂😂3)牛油果奶昔,配薄荷葉襯托得好好,有啲almond係個面度但係就唔係好飲到,俾我就會中欄啲almond 可以混合係個飲品裏邊帶出另外一個層次咁😂😂不過都算係我飲過嘅牛油奶昔算係好好飲㗎喇🤤🤤🤤環境喺商場門口,好多人行嚟行去,所以係真係有啲嘈,食物方面CP值算高👍🏻👍🏻所以如果佢有第二啲款式嘅漢堡包我都一定會去試🤣🤣
雙層芝士漢堡餐
黑松露蘑菇湯湯