2022-09-07
估唔到旺角女人街都有個咁舒服嘅Cafe,有兩層,樓下就普通枱,樓上就有梳化或者榻榻米😝,坐得唔會好迫,我今次就坐榻榻米,都小chill㗎☺️·✨龍蝦蝦蝦多士 $158原來除咗有龍蝦,仲有好多細細粒蝦仁,反而龍蝦肉唔多要搵😅仲有海量炒蛋,個底仲有兩塊多士🤣薯條係幼薯,份量都幾多下😎呢款係最後先到的,等咗成一個鐘🥹意外地竟然食到好飽😂🤣味道上又冇咩問題🤔·✨蟹肉明太子蛋餅 $98蛋餅有三文魚籽、薯仔、蟹柳、芝士,食落去都有啲口感,味道係幾好食,同埋兩個人食哂都冇特別漏,但就冇流心😂,我睇好多相都有流心🥹·✨不是飲品·凍檸茶 $78叫埋冇叫後上,佢係第一樣到嘅食物🤣,紅茶心太軟好濃紅茶味,又好夠流心,檸檬雪葩又幾fresh幾酸,兩樣撈埋一齊食係幾正😀都幾特別,可以一試😜·🌟食物等候時間偏耐,都成半個鐘至一個鐘架🫣,呢點真係要改下,只係平日夜晚已經咁耐😓,但食物質素又幾好🙂我地兩人食呢幾樣野已經好飽🤰🏻
原來除咗有龍蝦,仲有好多細細粒蝦仁,反而龍蝦肉唔多要搵😅
仲有海量炒蛋,個底仲有兩塊多士🤣
薯條係幼薯,份量都幾多下😎