2014-06-20 1195 浏览
尋日greyhound開喇等左2個月!佢就正正開喺我屋企樓下,所以我日日放學都會經過佢可能因為新開張吸引吾少人嚟潮聖幸好我早入所以吾使等直接有位店内都吾細,但係我覺得台與台之間有d埋不過食物先係最重要嘅我叫左3樣野1個甜品:奇趣三文治碗:就係見到個名好得意好奇趣所以就叫下,佢面頭有幾塊toasts,之后底下都係一D生菜,有少少呑拿魚,估吾到呢幾樣好普通嘅野撈埋一齊食又幾好味wor!脆炸單邊雞翼:味道就好似普通炸雞咁,但係佢係單邊雞翼所以好方便食同食同埋肉質嫩滑,吾會乾!LIKE!Complicated noodles:之前佢地仲装修緊果時見到佢地個圍牆都有印呢個,寫住:You need to work a bit on it, but it's worth for every bite!咁我又好好奇究竟幾complicated,原來佢係有5-6塊大嘅生菜,旁邊有10塊粉皮到,仲配肉醬同埋一隻酸酸辣辣嘅醬!點食就由你發揮創意自己諗下喇!不過我就係攞塊大生菜擺塊粉皮上去再加D醬,都幾得意嘅!但係可能我係一個怕麻煩嘅人,我吾鐘意食野要我再搞咁多野Mango crepe cake:之前喺ins
尋日greyhound開喇
可能因為新開張吸引吾少人嚟潮聖
幸好我早入所以吾使等直接有位
店内都吾細,但係我覺得台與台之間有d埋
不過食物先係最重要嘅
我叫左3樣野1個甜品

Mango crepe cake:之前喺instagram果到見到個cake好正,終於有機會試下!Crepe cake係法式甜品,即係千層蛋糕,每層蛋糕都有d cream!芒果有少少酸,個cake就有d full可能因為我食飽左再加上又有咁多cream,不過賣相确實一流!
整體嚟講我覺得吾錯嘅,但係我會等人潮散去再嚟過!