2019-07-04
上完堂自己一個人,又唔知做啲咩🤔🤔🤔好想搵達地方坐低,溫下書食下野過下日子😌😌😌就決定嚟到旺角登打士街🤓🤓呢度出咗名最多樓上Cafe選擇,見到呢間Cafe個名,啱啱去完荷蘭嘅我表示有啲興趣😂😂😂所以就入咗入去啦🤓🤓🤓由於入去嘅時候過咗食飯時間,位置都幾闊落,幾好坐,最緊要係冷氣好夠😂😂😂由於得自己一個人,又未食晏晝,就叫咗一個小食,一杯嘢飲同埋一個主食,最後仲口痕得滯叫多咗甜品😂😂😂咁就過咗一整個晏晝啦😬😬😬嘢食方面叫咗軟殻蟹黑松露忌廉意粉😍😍😍黑松露味好夠,忌廉亦都唔差,最出色嘅係佢個軟殼蟹😍😍😍新鮮炸出嚟仲好趣口😍😍😍隻蟹仲勁大隻🤓🤓🤓小食就叫左呢個芝士豚肉釀雞翼😋😋口感好得意♥️♥️雞中翼去骨之後將芝士同埋豚肉放入去😗😗😗一齊搞落去估唔到口感咁豐富👏🏻👏🏻👏🏻雞中翼嘅皮啱啱煎好唔會好林👍🏻👍🏻嘢飲方面叫咗一杯椰子牛奶咖啡,十分之有驚喜!😎咖啡飲落去有淡淡的椰子味🙆🏻🙆🏻拉花仲帶得幾好睇添👍🏻👍🏻最後口痕叫咗一件提拉米蘇,芝士好香仲好有咖啡味👍🏻👍🏻感覺呢一個提拉米蘇甜品好正宗👏🏻👏🏻👏🏻鍾意咖啡嘅朋友一定要試吓!值得一提嘅係呢間Cafe所有嘅食物放上碟都放得好精緻🙆🏻🙆🏻打卡絕對唔失
值得一提嘅係呢間Cafe所有嘅食物放上碟都放得好精緻🙆🏻🙆🏻打卡絕對唔失禮👍🏻👍🏻
所以如果大家想搵間Cafe過日子嘅話呢一間都係唔錯嘅選擇😎😎😎