2021-01-14
今日放假,去D2 Place 行下😍😍 行到考就搵野食🙈叫到呢一間裝修靚靚既 Food Garden ETC 不過佢係角落位 唔太顯眼🙈 今日我地兩個都想食肉 所以就入去叫左兩個Lunch set試下佢地既扒🥩🥩Appetizer我地就一樣叫左一個Garden Salad田園沙律Daily Soup南瓜湯MainBeef U.S. Flat Iron, Assorted Vegetables招牌美國牛肩肉配田園蔬菜$138叫左一向既三成熟😍 擺盤有心思🥰牛肉煮得岩岩好,肉質軟霖,牛肉味香 所以我自己覺得配少少🧂🧂更好食Pork Candan Pork Rack with Mango Salsa加拿大豬鞍架配芒果莎莎醬$138牛扒一向我都抗拒唔到,但呢個豬鞍架令我好驚喜🐷🐷 首先豬鞍架本身一點都唔會硬,唔會overcook 另外就係佢既 Mango Salsa 酸甜既醬汁配上豬鞍架,十分驚喜👍🏻👍🏻Draft Beer Zoller HOF +$68手工啤酒 清爽拉格中午飲beer 已經係外國被訓練出來,見佢有手工啤酒 🍻 當然要試試🥰 酒味比軟清,容易入口 我覺得女孩子會比較適合❤️
Appetizer我地就一樣叫左一個
Garden Salad