2020-02-25
今次入咗屯門睇下有乜好食,見到好多人都介紹依呢間Food Combo😌 佢開左係新落成嘅大廈到,睇落好新,環境亦唔錯☺️叫做food combo佢嘅menu係一款款定食,包咗薯仔或紅菜頭沙律,湯同水果😝 前菜/配菜嘅質素的確唔差,沙律同雞翼更加令人眼前一亮,幾高質🤩 旁邊亦有水吧,有3款嘢飲斟,有茶呀杞子水個啲,唔錯架好過就咁飲水😋去到正餐部分,我地點左最多人講嘅西班牙海鮮飯同好耐冇食嘅香煎鱸魚🤪 鱸魚係配類似用豆煮成嘅咖哩汁同薯蓉,肉質幾滑,唔係好腥,唔會食到雪味👌🏽 薯蓉就正常,滑身棉滑,但就唔夠牛油香🤣西班牙海鮮飯就較為強差人意,似係KFC雞皇飯質素,好失望呀😭 急凍海鮮嘅質素算唔錯,但成個飯就唔值得呢個價錢😟 如果係$100內,我會食得開心啲😂 唔係難食,只係未去到$200嘅質素,性價比較低🙈總括而言,主食質素一般,其他野食係唔錯,份量足夠食到飽飽😬 可能我地手氣差揀錯餐,可能其他肉類會好啲🤔▫西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $176▪香煎鱸魚配特式炸雞粒 $168
▫西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $176
▪香煎鱸魚配特式炸雞粒 $168