2019-10-06
入到去環境好舒服,好文青感覺,整體以白色為主,燈光充足💡,好光猛,衛生環境唔錯,加上一啲簡單嘅裝飾,配上一啲柔和嘅純音樂🎶,成個環境好寧靜好舒服餐牌入邊有A至J set,每set包括有餐湯、沙律🥗、水果🍎、同埋一個小食,嘢飲有三款、嘢飲自己斟,可以任飲,有凍檸茶、凍薄荷鮮橙水同埋熱鮮姜紅棗桂圓杞子水,我地每款都試左少少,薄荷鮮橙水無加糖,其他果兩款都唔係好甜,好健康,正合我心意😍Set J 西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $178(美味指數: 😋😋😋😋😋)西班牙炒飯好足料,有帶子、蝦、魷魚、辣肉腸,面頭灑左一層七味粉,有少少辣味,都幾野味,而且海鮮好彈牙啊, 十分推薦!小食係焦糖青檸雞翼,雞翼嘅表面脆脆地,鋪上黑白芝麻,入面幾嫩滑,加上青檸汁,好開胃Set G 紐西蘭肉眼(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅 $218(美味指數: 😋😋😋😋😋)我地叫左7成熟,仲有薯蓉同埋粟米。先講下個牛扒,好大塊,面頭有啲炸蒜片,切開塊肉仲有肉汁,食落有少少咬口,但又唔會太韌,薯蓉都幾正,好creamy,好滑,有陣奶香味,小食係南瓜餅,外層好脆,入面啖啖都係南瓜蓉兩個set都的餐湯都係南瓜湯,幾有驚喜,味道濃郁,好有
Set J 西班牙海鮮飯配焦糖青檸雞翼 $178
(美味指數: 😋😋😋😋😋)
Set G 紐西蘭肉眼(9安士)荷蘭汁配南瓜薯餅 $218
(美味指數: 😋😋😋😋😋)
兩個set都的餐湯都係南瓜湯,幾有驚喜,味道濃郁,好有南瓜味,正! 而薯仔沙律d醬汁甜甜地酸酸地,好清新開胃。最後仲有水果,西瓜、蜜瓜同橙,三樣都超甜
😍(5分為最高)
整體食物質素:
性價比: