2021-12-16 80 浏览
✨是日餐湯椰菜花湯~ 一啲都唔求其,香味濃郁,飲落每一口非常幼滑同creamy!✨西班牙辣蝦扁意粉賣相雖則平平無奇,但食落出奇地好味,可能因為佢用嘅配料唔少,除左有4隻大蝦之外,仲用咗蘑菇、大蒜、辣肉腸配搭,尤其辣肉腸係呢個菜式擔當住重要作用,令成日意粉更加惹味可口。同時,每一啖意粉都隱約食到紅椒粉味道,令整道菜既辣去到另一個層次。✨Latte🤨Ummm,賣相相當特別😂多數拉既花都係心、花、天鵝等等,今次我得到既係「奔跑的少年」🏃,少啲想像力都搞唔掂😛特別我想講,呢到衛生做到好好,每當客人一離開,員工就即刻用消毒藥水清潔桌面,抵讚👍🏻

✨是日餐湯

✨西班牙辣蝦扁意粉

✨Latte

2021-12-16 47 浏览
差唔多聖誕節要慶祝,我發現長沙灣‬有間臥虎藏龍的高質平價西餐,我覺得值得推介!香煎三文魚配薯菜😍新鮮三文魚腩煎到魚皮脆又可以鎖住魚肉,內部仍肉汁鮮嫩可口,十分之滋味呀!燒春雞牛角窩夫🧇配薯條 我第一次食這樣好味的窩夫🧇類,估唔到配燒春雞一樣配搭好好👍,窩夫🧇完全外脆內軟,是我的新口感!現時可加$15配鮮奶咖啡/泡沫咖啡☕️半價轉配其他飲品/咖啡,我自己配以我兩杯分別凍朱古力奶和熱的香芋鮮奶,香濃至極了! Follow 地址 : 長沙灣東沙島街青山道181號地下C舖

香煎三文魚配薯菜😍

燒春雞牛角窩夫🧇配薯條

現時可加$15配鮮奶咖啡/泡沫咖啡☕️
半價轉配其他飲品/咖啡

Follow
地址 : 長沙灣東沙島街青山道181號地下C舖

2021-12-15 625 浏览
🌸長沙灣浪漫西餐🌸Follow🍽長沙灣一帶有著各式各樣的美食,今天到了一間甚有情調的西餐廳-「Follow」享用是日晚餐❗餐廳鋪面環境舒適,裝修優雅舒適,燈光甚有情調,而適逢佳節臨近,餐廳有著唯美聖誕裝飾,甚有佳節氣氛❗而店員也殷勤有禮,絕對是悠閒歡聚之選❗️我們一行2人共點了以下餐點:1️⃣🌟脆燒豬手 $188脆燒咸豬手份量十足,上菜後店員會為豬手倒上帶火焰的滾油,氣勢十足,然後待火焰熄滅後就能享用外皮相當香脆的豬手,有著充滿骨膠原軟骨,豬手肉質鬆軟,味道鹹度適中,十分滋味❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕⭕️賣相指數:⭕⭕⭕⭕️⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕2️⃣🌟14oz 美國安格斯肉眼扒 $270是一款嚴選上盛的美國安格斯肉眼扒,肉眼扒份量十足,肉質鮮嫩,口感完全不韌,帶微微焦香,配精美的擺盤的芥末醬,十分惹味❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕賣相指數:⭕⭕⭕⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕3️⃣🌟黑松露脆炸薯條 $78厚切炸薯條即叫即製,份量十足,薯條炸得相當黃金香脆,配有茄汁及香濃矜貴的黑松醬,十分滋味❗️美味指數:⭕⭕⭕⭕⭕️賣相指數:⭕⭕⭕⭕️抵食指數:⭕⭕⭕⭕️4️⃣🌟鮮果柚子柚醋沙律 $78沙律份量十足,多款新鮮水果如香橙、藍莓、士多啤梨及柚子
🌸長沙灣浪漫西餐🌸Follow🍽

3️⃣🌟黑松露脆炸薯條 $78
賣相指數:⭕⭕⭕⭕️
黑松露脆炸薯條
4️⃣🌟鮮果柚子柚醋沙律 $78
沙律份量十足,多款新鮮水果如香橙、藍莓、士多啤梨及柚子等等,配合爽脆沙律菜及開胃健康柚醋,味道十分開胃而且滋味❗️
賣相指數:⭕⭕⭕⭕
鮮果柚子柚醋沙律
5️⃣🌟Pina Colada $58
這是餐廳的一款特調雞尾酒,帶清新椰汁果香,入口容易,雞尾酒還有菠蘿及青檸片點綴, 賣相精緻❗️
賣相指數:⭕⭕⭕⭕⭕️
Pina Colada
6️⃣🌟Paloma $58
這是一款以新鮮西柚、香甜橙汁、開胃梳打及Tequila 等特調而成的雞尾酒,帶清新香甜果香,入口容易,雞尾酒還有士多啤梨及青檸片點綴,賣相非常精美❗️
賣相指數:⭕⭕⭕⭕⭕️
Paloma

🌟為是次餐廳用膳的推薦菜色❗

總括而言,此餐廳菜式質素不俗,裝修浪漫有情調,還提供多款特色飲品❗是長沙灣至chill西餐廳之選❗
2021-12-14
脆燒豬手
黑松露脆炸薯條
鮮果柚子柚醋沙律
Pina Colada
Paloma
2021-12-12 119 浏览
假日下午2點餐廳都有九成滿,相當多人。假日有午餐亦都有下午茶。我哋叫咗一個午餐一個下午茶。由於就到聖誕、餐廳有聖誕樹裝飾都整得幾靚。▶️燒美國封門柳配薯菜配是日餐湯$呢個估唔到擺盤有心思,有個芝士波波球整到好似小盆栽咁。另外仲有炸薯寶,夠香脆。菜仲有翠玉瓜之類,主菜封門柳份量夠多,肉質夠林,仲有芥末醬俾你點。質素相當唔錯。▶️迷你漢堡配薯條🍟呢個有三個迷你漢堡,分別係牛肉漢堡、煎三文魚漢堡、Parma ham漢堡🍔細細個幾得意,一口漢堡味道都唔錯。薯條炸得香脆,仲配有沙律。▶️熱朱古力咖啡咖啡有拉花,而且朱古力味及咖啡味都好香濃,幾好飲。▶️士多啤梨果粒茶一壺份量夠多,酸酸地、而且另配有蜜糖、所以唔使怕唔夠味,大大壺慢慢飲餐廳價錢唔算貴,坐得舒服,而且食物相當唔錯。

▶️燒美國封門柳配薯菜配是日餐湯$

▶️迷你漢堡配薯條🍟

▶️熱朱古力咖啡
咖啡有拉花,而且朱古力味及咖啡味都好香濃,幾好飲。

▶️士多啤梨果粒茶

餐廳價錢唔算貴,坐得舒服,而且食物相當唔錯。
2021-12-10 72 浏览
長沙灣大發現 估唔到呢度有間好有heart嘅西餐廳🍴唔單只環境寧靜舒適 食物亦都好有質素 好適合打卡👍🏻餐廳以深啡色為主調🪵 有北歐木屋感覺🤎臨近聖誕 仲有靚靚聖誕樹裝飾🎄🌟個人推介呢個卡位 坐得舒服之餘仲可以影埋聖誕裝飾💖我地分別點左兩個main course 兩個都會跟餐湯🥣同沙律🥗 ˜”*°•南瓜濃湯🎃•°*”˜ 一見到呢碗湯已經覺得呢間餐廳好有心思 因為估唔到餐湯都拉晒花 而且仲要好好飲 充滿濃濃嘅南瓜味 夠熱又夠creamy 好感即時🆙 令我更期待之後嘅食物🥰˜”*°•香煎三文魚配薯菜($148)🐟•°*”˜ 果然冇令我失望 擺盤超級精緻 長長嘅三文魚 魚皮煎得香脆 魚肉鮮嫩 充滿住奧米加三嘅油脂 連我呢個唔食魚嘅人都覺得好美味😋 配菜仲有爽口嘅八爪魚仔🐙薯波🥔 同紫薯球🍠˜”*°•燒紐西蘭羊架配薯菜($228)🐑•°*”˜ ˜”*°•擺盤同樣非常之精緻 羊架多肉大件 總共有四支骨 外面燒得焦香🔥 入面粉嫩juicy 七成熟啱啱好 羊味唔會過騷 好味道😋˜”*°•雜莓牛角窩夫配雪糕🍓🫐🥐🍨•°*”˜ 窩夫係用牛角包壓扁而成 有窩夫嘅外形🧇 又食到牛角包嘅酥皮質感🥐 加埋冰凍嘅
餐廳以深啡色為主調🪵 有北歐木屋感覺🤎
臨近聖誕 仲有靚靚聖誕樹裝飾🎄🌟
個人推介呢個卡位 坐得舒服之餘仲可以影埋聖誕裝飾💖

˜”*°•南瓜濃湯🎃•°*”˜

˜”*°•香煎三文魚配薯菜($148)🐟•°*”˜

˜”*°•雜莓牛角窩夫配雪糕🍓🫐🥐🍨•°*”˜
窩夫係用牛角包壓扁而成 有窩夫嘅外形🧇 又食到牛角包嘅酥皮質感🥐 加埋冰凍嘅雪糕 非常好味 秒速食晒😋 店員好好 仲送左一小杯blue ocean比我地試🌊 不過可能太掛住個天 藍藍白白我覺得似天空多啲😝 飲品味道微酸 有汽 好似雪糕加梳打 都幾好飲👍🏻

˜”*°•抹茶鮮奶🍵🥛&培茶鮮奶☕️🥛($48🧊)•°*”˜
兩杯鮮奶賣相都好可愛 肥肥嘅玻璃杯入面裝滿充滿茶香嘅鮮奶 茶同奶嘅比例啱啱好 唔會太甜 又唔會覺得苦 好飲👍🏻
2021-12-08 64 浏览
《Follow》又係喺屋企附近覓食時間🤣 適逢就嚟聖誕節,我同妹決定去間有情調同節日氣氛既餐廳!上網見到呢間好似唔錯,就去試下!一入門口已經見到有好大棵聖誕樹,燈光較昏暗,地方寬落~🍭 香煎鵝肝牛肝菌意大利飯($148)一睇個名已經feel到係濃味嘢🤣 好鍾意牛肝菌既菜式,呢個仲有埋鵝肝!嚟到香氣撲鼻,已經忍唔住要試下!意大利飯沾滿醬汁,淡淡都好香口,美中不足係鵝肝煎得有啲過火~ 🍭XL 德國火焰豬手($188)本身呢個豬手係原價$268~ 最近做緊7折special promote!所以都幾抵!見差唔多枱枱都有點!店員會倒啲酒上豬手度,造成火焰嘅效果,勁岩打卡!豬手皮幾香脆,肉質如果可以嫩滑啲就正!🍭意式特濃咖啡配雪糕($52)見到佢餐牌有affogato 😍 我真係抗拒唔到🤣 好鍾意佢甜苦個balance!! 個雪糕唔錯都幾大舊,好味!🍭Paloma ($58)嚟到呢啲地方緊係要嗌杯酒飲下!呢杯係有tequila, grapefruit, orange juice, lime 同soda~ 隻色都幾靚😍🍭南瓜湯🍭油醋汁沙律
《Follow》

🍭 香煎鵝肝牛肝菌意大利飯($148)

🍭XL 德國火焰豬手($188)

🍭意式特濃咖啡配雪糕($52)

🍭Paloma ($58)

🍭南瓜湯
🍭油醋汁沙律
2021-12-07 86 浏览
見到新開既餐廳,環境睇落唔錯就試下~坐得舒服裝修有情調,食物都好有質素!!❤️香煎大蝦龍蝦汁手工闊條麵 大蝦好大隻,擺盤夠晒靚~手工闊條麵既質地軟硬適中,有d咬口,掛滿龍蝦汁,好好味!🧡Signature 豬手 一上枱淋酒再點火,好有氣勢,好岩打卡!個皮非常脆的,肉味好濃~連伴碟既翠玉瓜好香好💛朱古力鮮奶 濃郁既朱古力味,一層厚厚既cream 上面灑左d 朱古力粉,飲落特別幼滑,而且甜度岩岩好,甜得黎又唔會甜到漏💚紫薯鮮奶 灑左d紫薯粉係面,粉紫色賣相吸引,好中意d cream 甜甜地好滑滑

香煎大蝦龍蝦汁手工闊條麵

香煎大蝦龍蝦汁手工闊條麵
Signature 豬手
朱古力鮮奶
紫薯鮮奶
10/10嘅好味上至沙律嘅醬汁下至燒春雞 都係由廚師一手一腳去調味同醃味燒春雞外脆內軟 鮮嫩到連骨都可以切開個闊條麪酸酸甜甜 上面個牛好有炭燒味真係好好味二人餐都係$488加一配前菜 兩個主食 同兩杯飲品抵到爛☺️☺️☺️真係好好味😭一定會再幫襯
10/10嘅好味
燒春雞配薯菜
Caesar    Salad
烤封門柳酸忌廉闊條麪
2021-12-01 75 浏览
#合家歡西餐飯堂講開食好西 有時真係要由地膽介紹 朋友帶我嚟呢間街坊西餐廳 客路以一家大細為主 我起初以為sell價廉物美 其實小店食物有誠意+價錢有驚喜🥰-🥩烤紐西蘭肉眼扒配薯菜 $98/午市套餐肉眼扒七成熟 件頭大 牛味濃郁得嚟帶啲筋 增強咀嚼度 配菜亦一絲不苟:薯條香脆好食(好快俾我食晒😛) 烤翠玉瓜濕潤冇over cooked-🍝肉醬意大利麵 $88/午市套餐份量足係預咗 免治肉醬鋪滿碟 入口冇肉羶味 值得一讚嘅係小店做番茄醬🍅嘅誠意 裏面有新鮮蕃茄茸 意粉掛汁而煙韌 唔係大路貨色但求俾客人填飽肚嗰隻 味道醒胃 營養豐富 大人細路都食得開懷-☕️玫瑰鮮奶咖啡 $15/套餐升級rose latte熱度夠 隱約帶啲玫瑰芳香 -🍹焦糖脆脆咖啡沙冰 $26/半價升級我更欣賞呢杯沙冰‼️ 厚層忌廉滑嘟嘟 香滑順喉 如果再多啲焦糖脆脆 提升口感同甜度 咁就👍-📍Follow長沙灣東沙島街青山道181號地下C舖
#合家歡西餐飯堂

🍹焦糖脆脆咖啡沙冰 $26/半價升級

📍Follow
長沙灣東沙島街青山道181號地下C舖
2021-11-30 46 浏览
長沙灣好多靚cafe, 想食西餐既話特別推介哩間❤️ 環境、服務同食物味道都算中上水平😚晚市二人套餐 $488凱撒沙律擺盤好靚🍀 有乾花作裝飾,大量既巴馬火腿同羅馬生菜,加左好多芝士粉,連沙律都整得咁足料😜意大利雲吞推介⭐️ 香濃蕃茄醬配上意大利雲吞,味道酸酸甜甜,好開胃,不過好彩得三粒,如果唔係就好快食飽左😂😂香煎三文魚配薯菜推介⭐ 三文魚個皮煎得超脆,魚腩好滑得黎帶點香甜,好Juicy多肉。仲有紫薯芝士粒同薯波,啲配菜都好好味👍🏻酸奶忌廉封門抑手工扭扭粉推介⭐ 封門柳外層香脆,食落肉質嫩滑。值得一讚係個手工扭扭粉,好特別得黎個扭扭粉好軟熟,吸哂個汁,好香濃。個汁叫酸奶忌廉但其實一啲都唔酸,反而好creamy,口感豐富多汁,好滿足既感覺。朱古力曲奇沙冰好精美既一杯飲品,上層有cream同oreo cookie,沙冰唔會太多冰,可以飲到濃濃既朱古力,係少有解渴既沙冰👍🏻凍焙茶鮮奶 哩杯又係好出色,焙茶加牛奶味調較得啱啱好,兩者味道都好出😗

晚市二人套餐 $488

意大利雲吞

酸奶忌廉封門抑手工扭扭粉

朱古力曲奇沙冰

凍焙茶鮮奶
哩杯又係好出色,焙茶加牛奶味調較得啱啱好,兩者味道都好出😗
2021-11-29 39 浏览
經過長沙灣見到呢到轉咗新餐廳,就試吓佢先,餐廳採用木系裝飾,每枱仲放了小蠟燭,營造浪漫嘅氣氛 燒紐西蘭羊架配薯菜 羊肉擺盤好吸引,外層帶焦香,入口嫩滑,肥瘦適中,又唔會太騷,伴菜有翠肉瓜、薯仔波、紫薯波、南瓜,伴菜都襯過,睇得出有心思 烤大蝦龍蝦汁蟹肉意大利飯 意大利飯入口濕潤帶煙煙韌韌,每啖飯都散發龍蝦汁嘅香氣,再夾住一絲絲嘅蟹肉,香氣四溢 蘋果薑果粒茶,入口甜甜的帶蘋果味,薑味反而唔太重,飲完覺得好暖胃凍焦糖鮮奶咖啡

烤大蝦龍蝦汁蟹肉意大利飯

凍焦糖鮮奶咖啡

2021-11-28
長沙灣街頭新開咗間小店,食物賣相好精美,好似藝術品一樣,啱晒鍾意打卡嘅我😌餐廳可能新開,唔算太多人,幾寧靜幾好坐☺️ 私心想好好收藏成為我嘅小天地😝🥗凱撒沙律🥕是日餐湯跟餐嘅凱撒沙律好新鮮,醬汁甜甜地,再加左啲ham,食到停唔到口😋🐟 香煎三文魚配薯菜 ($148)三文魚煎到外皮好脆,而入面係剛剛熟,所以食落肉質好嫩滑juicy😋一切落去啲油脂湧晒出嚟,好治癒🤤🤤驚喜位係薯菜原來係炸薯粒,外脆內軟,仲有粒紫薯麻薯波波🤩成碟都好靚又好食🥰🥰🥩 香煎美國和牛西冷配薯菜 ($388)五成熟既西冷和牛配上芥末醬,食落肉味香濃,肉質軟腍😋再加上精緻嘅賣相,好想encore🤪🤪🍓 雜莓牛角窩夫配雪糕牛角窩夫同平時食開嘅窩夫有少少唔同,係比較脆身,男朋友大讚😍可能因為佢平時麻麻地窩夫😂😂😂呢個真心要試吓,就算我地本身已經好飽,但都仲好想食多份😛🐬海洋荒島 ($58)跟餐飲品有半價,店員推介呢杯特飲,話係打卡必叫😏店員仲會幫你將飲品淋上面,比你用最靚角度拍片🤭🤭微酸嘅雪糕加落海洋色嘅汽水度,感覺好清新好refreshing🌊🍠 紫薯牛奶 ($46)總係對紫薯零抵抗力🤪淡淡嘅紫薯味,又唔會太甜,幾好飲👍🏼

🥗凱撒沙律

🥕是日餐湯
是日餐湯

🐟 香煎三文魚配薯菜 ($148)
香煎三文魚配薯菜

🥩 香煎美國和牛西冷配薯菜 ($388)
香煎美國和牛西冷配薯菜

🍓 雜莓牛角窩夫配雪糕
雜莓牛角窩夫配雪糕

🐬海洋荒島 ($58)
海洋荒島

🍠 紫薯牛奶 ($46)
總係對紫薯零抵抗力🤪淡淡嘅紫薯味,又唔會太甜,幾好飲👍🏼
紫薯牛奶
香煎美國和牛西冷配薯菜
雜莓牛角窩夫配雪糕
海洋荒島
紫薯牛奶
2021-11-26 559 浏览
深水埗一帶非常多美食,是夜行過少少來到青山道這邊試試一間新開的西餐廳 Follow。裡面帶點沉穩侘寂的格調,環境蠻有情調的,門口位置用綠意將空間點亮,閒逸的氣氛感覺不錯💕🔸晚市套餐點主菜附沙律及餐湯,另外飲品可享半價優惠。 沒想到有兩款沙律可選,黑醋汁沙律和經典的凱撒沙律,黑醋汁沙律撒上了 granola,令口感更豐富,兩款都很清新呢。餐湯是暖胃的忌廉湯,秋冬喝一口非常愜意🥣🔹燒紐西蘭羊架配薯菜上菜的時候有驚艷到~沒想到擺盤這麼美呢,架起的效果立體好看 🐑 朋友不喜歡太生所以點了七成熟,切開來略帶粉嫩,入口肉質保持軟嫩,充滿煙燻香氣,外層烤焦香可口,沒有很重的羊羶味~ 伴碟的薯菜有翠玉瓜、青瓜等之外,還有炸薯粒和紫薯波波,酥脆的口感很惹味~🔸燒美國封門柳配薯菜這份的賣相同樣很有心思,很精緻吸睛,而且份量十足✨ 燒美國封門柳點了五成熟,煎得非常完美,入口有 wow 一聲的感覺😮 肉香四溢,煎封後將肉汁鎖住,難得在小店品嚐到如此的鮮嫩滋味,越嚼越甘香,絕對是必點菜式 🐮 主菜都非常有驚喜,很有誠意和水準的料理,回訪度高👏🏼🔹飲品點了一杯朱古力曲奇沙冰,另外餐廳也有cocktails提供,試

燒美國封門柳配薯菜

🔸晚市套餐

餐湯是暖胃的忌廉湯,秋冬喝一口非常愜意🥣

🔹燒紐西蘭羊架配薯菜

🔸燒美國封門柳配薯菜

🔹飲品
點了一杯朱古力曲奇沙冰,另外餐廳也有cocktails提供,試了這杯Paloma (Tequila, Grapefruit, Orange Juice, Soda),蠻易入口的

燒美國封門柳配薯菜
2021-11-26 67 浏览
今日行開深水埗買手機配件, 行完之後行到長沙灣附近,咁見到呢度有間西餐廳都幾得意,咁得入咗去試下,因為佢叫做follow唔知係咪因為好似ig多啲follow,咁樣點都好啦,我哋叫咗以下。前菜係沙律、湯係忌廉湯,值得一提佢個湯 佢用咗椰菜花嚟整,所以呢個比較意外,同埋我覺得都幾好飲。 唔似其他餐廳一式一樣都係飲蘑菇湯。燒紐西蘭羊架配薯菜: 呢一個燒羊架其實我覺得真係燒得唔錯, 因為佢將個肉燒到 差唔多8成熟 ,入面嘅肉質都保持鮮嫩,又有羊嘅少少蘇味, 最緊要我食到個肉質都幾時軟熟,呢一個羊架,其實我覺得如果個人鍾意食羊呢一個會係佢嘅首選至爱。燒美國和牛西冷扒配薯菜:食完個羊再食呢一個牛,都係嗰句呢一間餐廳佢燒嘅肉或者係講緊鋸扒,其實個廚師嘅功力幾純熟, 對我嚟講,可以稱得上係大師級又或者係酒店級, 因為個牛肉都煎得差唔多八成熟但係肉質都保持住鮮嫩多汁。最後飲埋杯抹茶乳酪沙冰 & 士多啤梨乳酪沙冰, 其實呢張餐廳啲嘢食嘅質素我覺得好好因為其實你睇出面嘅裝修都知佢都想打一個中上質素嘅餐廳,所以我自己覺得食物質素亦都 above 中上, 行過附近嘅朋友可以試下。

2021-11-24 96 浏览
今日去長沙灣接朋友收工☺️經過呢間新餐廳,lunch set都幾抵食☺️餐廳氣氛好chill~燈光比較暗,令人放鬆。牆上面掛上唔同畫作,整體感覺舒服。午餐時間人流都幾旺,得返少量座位,入到去職員好有禮貌招呼我哋😳同朋友仔傾偈傾咗好耐,成餐飯食咗成兩個鐘,食到人哋落場🙈都冇趕我哋走,仲好有禮貌同我哋講byebye~埋單$300咋,真心高質!Lunch set 配是日餐湯(南瓜湯)、餐飲,半價轉其他飲品/咖啡😳❁ Grilled U.S. Hanger Steak 燒美國封門柳 $168封門柳肉味重,油花較少。賣相擺碟好得意, 選擇了五成熟,外層唔會燒到好乾,肉身厚牛味濃。真係好大份,好飽好飽🥺 配黃芥辣醬、薄荷沙律醬,今次終於唔係薯條,係配薯波波,成個感覺好可愛。配菜方面我好鍾意,有大大件翠玉瓜、南瓜,唔係白烚咁簡單,係串燒做法,連配菜都有誠意🙊👍🏻❁ Grilled New Zealand Rib eye燒紐西蘭肉眼扒 $98好抵食🤤大大塊,牛扒本身已輕輕調味,所以唔需要蘸上醬汁已經好好味。入口軟嫩多汁,牛味特出,內裡呈粉紅色。薯條偏向粗身,剛剛炸好,脆卜卜🤩🍟❁ Espresso t

❁ Grilled U.S. Hanger Steak
燒美國封門柳 $168

❁ Grilled New Zealand Rib eye
燒紐西蘭肉眼扒 $98

❁ Espresso tonic $52
我勁鍾意飲espresso tonic😎 呢度嘅都唔錯,清爽、酸酸甜甜。

❁ Strawberry Yogurt Smoothie $52
味道酸酸甜甜,而且有果肉,更可以選擇少甜。