2025-04-22
之前都留意咗呢間冬甩幾耐,不過好似見間舖頭成日都唔開門!有一日終於買到laaa 味道真係一百分,係我食過最好食嘅donut!!! 係新鮮即做嘅,而且賣相, 味道一流!!😻😻 不過真係有啲貴,完全唔係學生負擔得起🥹,如果冇金主請食唔起👉🏻👈🏻📍檸檬茶味 & 綠茶味冬甩($35 + $35)個冬甩最好食嘅位,就係佢夠晒軟熟!屋企人一致同意係freshly baked!! 唔夠5分鐘,我就食晒兩個冬甩!最有驚喜係個檸檬茶味!夠晒特別,又一啲都唔甜😻😻😻 酸加甜嘅combination never goes wrong!!!雖然味道一流!但係有一說一,價錢真係好貴!佢最平嘅冬甩已經$35 一個。但係人哋嘅下限已經係我嘅上限,一個冬甩仲貴過個canteen頹飯😭😭😭 學生黨真係食唔起而且間舖頭都唔係成日開,好多次經開佢都係閂門。同個營業時間唔係好一樣,所以有啲Confusing整體嚟講,如果你特別有錢嘅話就可以去試吓🥹或者可能只係我太窮
📍檸檬茶味 & 綠茶味冬甩($35 + $35)