2022-08-09 306 浏览
不愉快經歷本來想訂冬甩🍩,點知用WhatsApp 十問九唔應,明白可能太多msg 未必即時回覆到,但問左幾日都無覆,感覺神奇,最好笑,係聽返朋友講,有覆喎!真係唔知我唔好彩,定店主眼大睇高過龍!雖然話係試業,但咁樣十問九唔應,好令人反感! 你覆唔切,就麻煩店主唔好用什麼whatsapp 啦,話可以預訂,但唔覆人,叫人點預訂啊,店主做唔切又覆唔切,咁樣做生意🫢🫢🫢🫢店主好奇怪🤔 諗唔明點解會咁!!
不愉快經歷
最好笑,係聽返朋友講,有覆喎!
真係唔知我唔好彩,定店主眼大睇高過龍!

雖然話係試業,但咁樣十問九唔應,好令人反感!

呢間新開既舖頭,裝修以奶白色、鮮艷橙做主調,再配以手繪風格既公仔插畫,係街頭更顯獨樹一格,好有韓國cafe既味道!☺️而更吸引既係佢主打自家製冬甩,搞到我都忍唔住去朝聖試下~🙈✎ 黑朱古力榛子冬甩 冬甩表面鋪上薄薄一層朱古力醬,再加幾粒大榛子同少少榛子碎,口感幾苦,同時又脆口,如果再多啲榛子粒就好啦🤤冬甩好鬆軟,一啲都唔韌👍🏻✎ 鮮士多啤梨冬甩 士多啤梨醬都係薄薄一層,少少士多啤梨碎加幾粒大既士多啤梨乾,都係多啲士多啤梨乾好啲☺️味道略酸,配以鬆軟既冬甩,味道很不錯🫶🏻✎ Iced Latte 苦苦地,加咗三粒大冰粒,夏天飲完透心涼☺️👍🏻

✎ 黑朱古力榛子冬甩

✎ 鮮士多啤梨冬甩

✎ Iced Latte
苦苦地,加咗三粒大冰粒,夏天飲完透心涼☺️👍🏻

鮮士多啤梨冬甩
黑朱古力榛子冬甩