如果有時想食下西餐,想平平地,唔一定揀薩利亞嘅😂Euro gogo 兵仔就覺得舒適啲喇!💂🏻‍♀️《香辣雞翼》$48其實就係CP雞翼,熟悉嘅味道,所以就好難唔好食,計番都差唔多十蚊隻,自己都整到嘅味道。評分:65/100💂🏻‍♀️️《菠菜汁魚柳闊條麵》$73味道唔錯,仲有啲芝士喺面,食落都幾Creamy,加上個闊條麵闊得嚟唔會重麵粉感,但魚柳份量就唔算好多評分:70/100💂🏻‍♀️️《千島海鮮(半份)》$52半份就有3塊,千島醬味都夠重,上面都有些少海鮮粒。pizza 餅底唔會好厚但都唔算好脆,不過可以叫半份咁樣都幾好評分:68/100💂🏻‍♀️️《煙肉蘑菇薯蓉》$3535蚊嚟講呢個都算抵食,煙肉同蘑菇都唔少,而且仲有唔少芝士係面,呢個組合好難唔好食評分:75/100總結:係想過下西餐癮嘅時候嘅平價之選,親民價格,不過不失。

💂🏻‍♀️《香辣雞翼》$48
其實就係CP雞翼,熟悉嘅味道
,所以就好難唔好食,計番都差唔多十蚊隻,自己都整到嘅味道。
評分:65/100

💂🏻‍♀️️《菠菜汁魚柳闊條麵》$73
評分:70/100

💂🏻‍♀️️《千島海鮮(半份)》$52

評分:68/100

💂🏻‍♀️️《煙肉蘑菇薯蓉》$35

評分:75/100

總結:係想過下西餐癮嘅時候嘅平價之選,親民價格,不過不失。
2022-01-31 477 浏览
一個充滿回憶,學生首選,價廉物美既餐廳食左咁多年永遠都唔會失望~磨菇肉醬意粉$56經典肉醬意粉充料磨菇肉醬而且意粉分量都好充足呢個價錢黎講,真係超值👍🏻煙肉焗忌廉西蘭花$36西蘭花上都係滿滿的芝士和煙肉最驚喜既係拉絲芝士! 芝士味甚濃!真係物超所值! 推薦👍🏻芝士蒜蓉包(4件)$42蒜蓉包表面充滿滿滿的芝士~而且蒜蓉絕不吝嗇蒜蓉愛好者絕對要一試!

一個充滿回憶,學生首選,價廉物美既餐廳
食左咁多年永遠都唔會失望~

磨菇肉醬意粉$56
經典肉醬意粉
充料磨菇肉醬
而且意粉分量都好充足
呢個價錢黎講,真係超值👍🏻
磨菇肉醬意粉

煙肉焗忌廉西蘭花$36
西蘭花上都係滿滿的芝士和煙肉
最驚喜既係拉絲芝士!
芝士味甚濃!
真係物超所值! 推薦👍🏻
煙肉焗忌廉西蘭花

芝士蒜蓉包(4件)$42
蒜蓉包表面充滿滿滿的芝士~
而且蒜蓉絕不吝嗇
蒜蓉愛好者絕對要一試!
芝士蒜蓉包(4件)
磨菇肉醬意粉
煙肉焗忌廉西蘭花
2021-11-18 742 浏览
每次假日經過都是要排隊等位,因為情侶們及一家大細幫襯都較多,價位及食物相對大眾化是關鍵。今次平日晚上約7:30入座不用等位(商場人流都較假日少),入座點餐,食物都好快上枱,叫咗海鮮Pizza,雞沙律,青口及熱桃茶,因為張枱太細食物擺放困難。海鮮pizza一開6件,算多海鮮放面,不過略貴,雞沙律菜新鮮,雞就好凍...似冰隔取出咁,青口12隻,賣相ok,但實在太細隻(似蜆肉多d),這個價位應該可以做返好d。員工服務都好好,衛生唔錯,疫情枱之間分隔足夠,安心出行,安心用餐。

海鮮pizza一開6件,算多海鮮放面
,不過略貴,雞沙律菜新鮮,雞就好凍...似冰隔取出咁

2021-11-16
2021-11-10 477 浏览
Euro go go 陪住我成長既歲月,無論返工放飯定係星期六日放假,都黎唔少幫襯。今次下午茶黎到食euro go go,簡簡單單,我叫左個芝士焗薯蓉,依個係我除左雞翼之外,最喜愛嘅Euro go go食物之一。真係食左咁多年都唔厭,每次嚟到都想再食。 然後自己都係一個蕃茄控,所以有蕃茄嘅食物,我都會試哂佢,Euro go go嘅鮮茄通粉味道都唔錯,而且下午都只係加10蚊就可以食埋,所以相當抵食。無論性價比同味道,Euro go go 都相當吸引,所以亦都成為我經常幫襯嘅原因。

芝士肉醬焗薯

真係食左咁多年都唔厭,每次嚟到都想再食。

2021-11-08
芝士肉醬焗薯
2021-10-29 381 浏览
下午茶想食西餐可以去euro gogo ,性價比高,環境清靜適合傾偈,環境又衛生又乾淨服務質素又唔錯。 今天同幾個閨蜜去shopping,行到攰就唔打唔撞入咗去試吓啲下午茶,佢嘅下午茶包前菜沙律🥗或者蒜蓉包,一杯熱飲,一份主食(意粉, pizza,焗薯蓉。我就叫咗熱奶茶,香滑有茶葉香,蒜蓉包,蒜蓉香草牛油配合焗到好香口嘅法式長包冇得頂,必試。忌廉香腸意粉就一般般啦,冇忌廉嘅香味,香腸份量好少。重點係加$10可以加蜜桃或者香蕉pancake ,呢個甜品絕對唔hea

2021-10-09 516 浏览
歐陸半自助及開放式設計,一直為顧客提供輕鬆味美的用餐環境。多款即叫即焗薄脆Pizza、彈牙意粉、冶味小吃,配合即磨意大利Barbera咖啡及芝士蛋糕。快餐以外的另一優質選擇。而且每月也有會員優惠。法式梳乎厘💰40🔸焗製時間需約30分鐘🔸香濃蛋味甜度適中焗薯皮吞拿魚/蒜香雞/煙肉芝士(選一款口味)💰48🔸焗得好脆口,焗薯厚身香辣雞翼(5件)💰50🔸必點之菜,雞翼多汁肉嫩,又唔算好辣,反而好惹味千島海鮮薄餅半份💰54+超級薄餅半份💰52🔸薄餅好足料,上菜時熱辣辣,咬落脆口芝士火腿牛角包💰34🔸牛角包鬆脆好香牛油味

法式梳乎厘💰40
🔸焗製時間需約30分鐘
🔸香濃蛋味甜度適中

焗薯皮吞拿魚/蒜香雞/煙肉芝士(選一款口味)💰48
🔸焗得好脆口,焗薯厚身

香辣雞翼(5件)💰50
🔸必點之菜,雞翼多汁肉嫩,又唔算好辣,反而好惹味

千島海鮮薄餅半份💰54+超級薄餅半份💰52
🔸薄餅好足料,上菜時熱辣辣,咬落脆口

芝士火腿牛角包💰34
🔸牛角包鬆脆好香牛油味

2021-09-18
2021-09-27 531 浏览
咁多間gogo 我覺得e間最就腳同景色最好,能把中下價的東西感覺變中上...旺角朗豪坊 真係一個好就腳好熱鬧嘅地方特別係好多人等人...今日就係要等朋友 所以搵間餐廳坐下..行行下下見間gogo 入去啦!好耐冇食個...多左好多野食選... 今日好餓食2個...三色薯皮...磨菇薯蓉田螺...2位熱檸茶 正啊正啊...個三色皮薯仔真係比較多皮...其實比多少少薯肉會好d 我一人兩個餐都係岩岩好...薯蓉味道唔錯...田螺比其他餐廳少油...幾好🙏
旺角朗豪坊 真係一個好就腳好熱鬧嘅地方
特別係好多人等人...今日就係要等朋友 所以
搵間餐廳坐下..行行下下見間gogo 入去啦!
好耐冇食個...多左好多野食選...
薯蓉味道唔錯...田螺比其他餐廳少油...幾好🙏
2021-09-10 297 浏览
都食過呢間幾次,呢到嘅意粉真係好抵食。最便五十幾左右,就食到一個高質素,而且份量充足嘅意粉。另外,每次過黎我都會點一個忌廉朱古力,呢杯野飲咁多年都無加過價㗎賣相亦唔錯,濃滑嘅朱古力配上一大舊忌廉,上面再加啲朱古力醬,真係邪惡到爆炸!好味但唔中意食咁漏嘅朋友就慎買啦
都食過呢間幾次,呢到嘅意粉真係好抵食。
但唔中意食咁漏嘅朋友就慎買啦
2021-07-06 882 浏览
前日去左朗豪城行街,行到有少少累,就去左呢間Euro gogo 品嘗下午餐。呢間餐廳係角落位置,感覺上空間感還好,咁我地需要落單先,再搵位置坐。我另一半話元朗廣場都有分店,但我就未試過,一試便知龍與鳳。我叫左半份Pizza、意粉、辣雞翼。我想讚下個雞翼俾我想像中好食,而且辣度係剛剛好,配上辣味的確係出色,我會推介大家試試,Pizza俾我感覺還好,正常發揮。而意粉我個人覺得係滿意分數,汁味濃郁,我都推薦大家可一嘗下,價錢係貼地而且抵食。大家一定要試試蒜蓉包,就知道係幾好食。
2021-06-02 888 浏览
Euro go go係中學時期成日食, 主打食西式快餐, 價錢親民岩晒學生哥! 連星期日都有下午茶, 每個餐仲包餐飲, 非常唔錯! 肉醬薯蓉 $38薯蓉份量適中, 面頭鋪左一堆芝士, 仲可以拉到絲, 好邪惡! 而且食到薯仔粒, 用新鮮薯仔而唔係用薯粉, 呢點好好, 更添口感! 肉醬味道相當濃郁, 配搭薯蓉食好夾, 食到好滋味!!+$10 加配鮮茄湯通粉呢個有驚喜, 份量都唔少! 用左羅宋湯底, 蕃茄味好濃, 而且通粉口感唔錯, 唔會煮到好腍! 下午茶完全夠晒食! 餐飲可以揀咖啡, 奶茶, 檸茶 或 汽水如果行街行到攰攰地, 想搵地方坐下又食下野嘅話, 呢個係個好選擇

肉醬薯蓉 $38

+$10 加配鮮茄湯通粉

餐飲可以揀咖啡, 奶茶, 檸茶 或 汽水

2021-05-30
2021-05-25 502 浏览
熱到頭痛的下午,走入朗豪坊行街及涼冷氣,可能係人太多的關係,商場冷氣都頂唔順,行行下要走入Euro Go Go食下午茶。由於之後要血拼牛大人,所以只係叫左個班戟配雪糕,降降溫,連雞翼都冇食到。雪糕一放低已經浴溶地,只可以盡快解決,可能真係太熱,雪糕大啖食都冇食到麻痺個種快感。班戟就應該係整定,冇個種外熱內凍的感覺,但30蚊就唔好咁多要求。最後仲飲左杯荔枝茶。小弟記得細個時有龍眼茶,個收銀姐姐話冇龍眼茶,得荔枝茶。究竟係我年紀大記錯,定換左menu呢?總括黎講,Euro Go Go算係朗豪坊平食首選,環境亦唔錯。但記得帶現金,因為餐廳只接受現金及轉數快,以現今黎講,算唔太方便。

香蕉班戟配雪糕

2021-05-23
香蕉班戟配雪糕
2021-01-12 1616 浏览
今次係第二次叫 euro go go, 第一次試時有影相但無 post 到,今次一定 吓。每次都係叫🐼外送,收得晏就係咁,D嘢食一到手就凍凍底,但都唔影響食物質素😁,對依間平平底又幾好食嘅店舖真係會再幫襯😀。我都唔太需要點講,但有一樣就係,叫意粉的話,蕃茄味會濃味過白汁,因為白汁真係無咩味😆。咁次我一次過 upload 晒2次叫嘅嘢食先😍😍😍😍😍😍😍😍P. S. ~每次我都會叫埋甜品,香蕉班戟,真係幾好味😋😋😋😋,香蕉酥皮餅就少餡,好彩啲酥皮夠香,同埋最緊要咁係太甜,味道啱啱好😁。
海鮮闊麵,
海鮮闊麵,辣雞翼,百寶 pizza, 菠菜龍脷魚闊麵,香蕉班戟
2021-01-10
外卖送餐
  • 香辣雞翼
  • 百寶PIZZA
  • Pizza
農夫比得包🥗 $38第一次食比得包☝🏻估唔到口感又唔錯喎🤤佢唔係好似麵包咁🍞有啲似pizza🍕佢個底烘到好脆 但係面頭就好鬆軟 所以食落又脆又軟😍個餡好fresh仲塞到滿一滿✨有青瓜片,沙律菜,車厘茄 咬落好多汁 但係都冇整腍到個包😋呢到話係用咗荷蘭種子嘅水耕菜🇳🇱個sauce係沙律醋 酸酸地 整體好清新好開胃🤩係健康light food之選❤️不過喺冬天食 如果佢個包可以整得熱啲就好🥺雖然個餡都係凍嘅🙈
農夫比得包🥗 $38
農夫比得包
農夫比得包
2020-11-26 688 浏览
2大2小去食晚餐好彩早咗到,唔洗等位叫左3碟意粉,1杯飲品,埋單$200有找芝士吞拿魚意粉🍝卡邦尼意粉🍝意式青瓜鮮茄蘑菇意粉🍝汁夠,份量食得飽,係熱辣辣嘅,味道正正常常,唔難食😆當然咁嘅價錢相對要求都唔會太高嘅!
2大2小去食晚餐
好彩早咗到,唔洗等位
叫左3碟意粉,1杯飲品,埋單$200有找
當然咁嘅價錢相對要求都唔會太高嘅!
2020-11-14 537 浏览
呢間平價店啊 不錯 但應係用番茄醬煮如果用新鮮蕃茄煮成醬汁應該會好鮮味不過成本自然就冇咁平加上一啲腸仔意粉就正正常常但一般一般不過係頹飯自選因為個意粉有點太乾個人鍾意juicy d d
呢間平價店啊
不錯 但應係用番茄醬煮