2022-04-07
難得可以出黎食個飯,帶小朋友過嚟嘆下brunch 都唔錯,一直都幾鍾意呢間Cafe,除咗食物質素之外,每日款式都唔少,減肥嘅我可以食沙律,又有小朋友最愛嘅漢堡,大人小朋友都滿足到!煙三文魚沙律配檸檬醋醬~份量大大碟,沙律菜好新鮮,配上酸味味嘅檸檬醋醬好特別,入口fresh!煙三文魚卷成玫瑰花形狀,賣相仲好靚添!自家製香草牛肉漢堡伴黑松露沙律醬~漢堡材料豐富,Size夠晒高身,小朋友一見到就好開心😃要攞嚟食,牛肉漢堡差唔多兩cm厚,好有口感,入口鮮嫩有汁添😋呢個時間食,會配一杯Single Origin Brew Free,加$18又可以轉其他飲品,我哋揀咗宇治抹茶鮮奶和蜜糖青檸梳打,一人一杯,特別一讚呢杯是日咖啡,生酮宇治抹茶忌廉卷~表面灑上金箔,賣相即刻升級左,中間餡料忌廉,闊度足足有三吋,雖然忌廉比例上雖較蛋糕多,卻沒有甜膩感,香滑得入口即溶。
自家製香草牛肉漢堡伴黑松露沙律醬
生酮宇治抹茶忌廉卷