2016-10-23 793 浏览
又是媽媽去旅行要吃自己的時間,所以這天特地約了同事一起外出午飯本來想好是去比較遠的餐廳吃~誰知道這天的雨下得超大  ·····完全不想走太遠,最後只好決定在公司附近的就好。最好選了吃這家,沒想到人也滿多。終於找到位置坐後又要再排隊買餐有點難選擇,沒帶三文魚的意粉價錢便宜10元左右~但只有意粉吃又像太寡。最後還是選了 煙三文魚卡邦尼汁炒扁意粉 ($75)扁意粉的軟硬度適中,卡邦尼汁也很豐富~但就味道來說很淡身。而且像蘑菇、洋蔥這些配料都切得很大粒,感覺起來有點「行貨」?!而且大概也是沒味的。咖啡味道雖然香濃,但個人覺得有點澀口。餐除了可選飲品外,其實也有湯或是沙律的選擇。

最後還是選了 煙三文魚卡邦尼汁炒扁意粉 ($75)
扁意粉的軟硬度適中,卡邦尼汁也很豐富~但就味道來說很淡身。

煙三文魚卡邦尼汁炒扁意粉
咖啡味道雖然香濃,但個人覺得有點澀口。
餐除了可選飲品外,其實也有湯或是沙律的選擇。
2016-10-20
2016-04-17 932 浏览
自己一個去training,食咩好?!食個delifrance 先!小妹我真係好鍾意食佢個三文魚包餐,當中一定係要揀法式軟包,外面脆脆,入面鬆鬆軟軟,諗起又想食,下星期training 又去食下先。返食指數一定係滿分,因為已經成為係食麥記一樣咁日常。哈哈

2014-08-04 901 浏览
今日遲左出發食lunch, 搞到好多好食餐廳都已經好長龍喇 係附近兜2兜發現呢度有位就食呢間啦! 見佢有個2人lunch set都幾抵食喎, $158包2個main, 配有餐湯/沙律, 飲品, 仲有甜品喎!!!  係太古呢個價包咁多野算唔錯啦! 4個人就叫左2個set因為琴前一晚太飽, 今餐都係食少d野, 揀左個包黎食, 個包有d乾同硬.. 咬到牙都痛 不過跟住我拎去叫佢叮叮個包都好樂意幫我, 仲提一提我塊煙三文魚會熟左架喎, 不過唔緊要啦, 最後又無野喎, 個包暖左好食好多~  餐湯係波菜湯, 味道一般, 好彩唔係好濃個隻, 唔係波菜隻味應該幾難頂...   杯花茶就最抵讚, 好香好濃berry味!同事食既意粉睇落同食落都有d乾, 唔夠入味, 不過大家都覺得delifrance質素好似不如以前咁好食...
今日遲左出發食lunch, 搞到好多好食餐廳都已經好長龍喇
2014-08-01
2014-07-27 601 浏览
下午茶時間記得半年前join membership之後Membership card一直封塵今日得閒就用一用細個經常食嘅蜜桃撻已經漲價至廿幾蚊迷你菠菜煙火腿長通粉(配蘑菇湯)加咖啡叫呢個完全係衝著個蘑菇湯因為我都頗喜歡飲菇湯的點知上桌原來係將通粉放落湯度哈哈 可能我太想飲一整碗嘅蘑菇湯了煙肉片切到好薄應該係圓形一開四貨色菠菜喺蛋下面 無澀味隻蛋仲有一少塊蛋殼喺上面至於湯 我都預咗係罐頭貨嘅啡係機製 唔會難飲食完真係想飲真正嘅蘑菇湯arrr!
下午茶時間
菠菜喺蛋下面 無澀味
隻蛋仲有一少塊蛋殼喺上面
至於湯 我都預咗係罐頭貨嘅
啡係機製 唔會難飲

食完真係想飲真正嘅蘑菇湯arrr!
2014-07-23
2014-07-17 546 浏览
I'm visiting HK for work and was looking for a quick, hot breakfast and forgot about Delifrance until I was walking by on the way to another place. For $36, I got hot coffee, a croissant, two fried eggs, and a "jumbo sausage" which is basically a hot dog. It was ready in minutes and since I was eating in the late morning, there was plenty of empty tables. The cashier was also very polite and patient. I was pretty impressed. Two thumbs up! There was also French music playing overhead. Only neg is

Only neg is there were a lot of empty tables with dirty trays. As an American, maybe I'm just not used to folks eating there and not clearing their own table or someone actively clearing tables.
2014-07-16
$36 (早餐)
2013-11-19 202 浏览
自從無join會員都好少食delifrance, 因為價錢越黎越貴但食物質素一般。唯一吸引我去食就只有碎蛋沙律。碎蛋依舊係我最愛既味道, 沒有添加任何香料, 保留原有的蛋味但其他就真係麻麻地, 需要改進。特別那杯要加$8既熱朱古力, 落單時已要求濃朱古力, 最後卻只有甜味, 極淡的朱古力  (mcdonald杯熱朱古力比佢更好飲)
碎蛋沙律焗薯, 磨菇湯, 熱朱古力

但其他就真係麻麻地, 需要改進。
(mcdonald杯熱朱古力比佢更好飲)
2013-11-15
2013-07-17 159 浏览
其實DELIFRANCE以前成日幫襯,買親都係呢舊包呢個包名字忘記了,類似芝士火腿酥.材料就是芝士,火腿和方包.聽個名就好似好簡單,但係呢,佢個芝士係幾濃郁,佢會幫你叮一叮先,芝士MELT左,配上咸咸地既火腿,麵包經過特別處理,因為包面也是有芝士的痕跡,而本身這包是火局出來的,食落去充滿芝味,麵包少少酥化,完全係方包界既享受.當然除左呢個包,我個人認為DELIFRANCE無什麼好食.但只要仲有呢個包,我還是久不久買一個既(仲要係得半件),價錢就二十幾蚊.最不喜歡就是在DELIFRANCE叫ICED LATTE,佢係會落糖的,我次次都忘記走甜,因此次次都中伏,我亦相信一般人飲ICED LATTE係唔會鐘意有糖的.希望它們可以改一改呢我比個笑係比呢個包,其他通通FAIL
其實DELIFRANCE以前成日幫襯,買親都係呢舊包
呢個包名字忘記了,類似芝士火腿酥.

我比個笑係比呢個包,其他通通FAIL
2012-09-19
2013-03-25 127 浏览
未食過Delifrance甜品,宜家試一試睇下咩味道❶心太軟 推介程度❤❤❤❤❤(食落去好熱辣辣,入面好重朱古力味,好濃,吾會太甜,個d桃好甜,好新鮮,個雪榚又好好味,用雲哩啦味做,好滑,佢真系即刻焗出黎比你,正)總結:我中意佢即焗即食,吾會焗定,夠曬水準!!回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分滿)外表♛♛♛♛味道♛♛♛♛♛環境♛♛♛♛服務太態♛♛♛♛氣氛♛♛♛♛上菜速度♛♛♛♛衛生♛♛♛♛情侶必到處✓✓✓✓♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥♥♥ⒿⓘⓜⒿⓘⓜⒷⒷ♥♥
未食過Delifrance甜品,宜家試一試睇下咩味道
❶心太軟 推介程度❤❤❤❤❤

總結:我中意佢即焗即食,吾會焗定,夠曬水準!!
回頭指數❤❤❤❤❤❤❤❤ 8分 (10分滿)

情侶必到處✓✓✓✓

2013-03-12
2013-01-29 160 浏览
日影已斜,晚風未動,從太古地鐵站一直往西走,越過有名氣的囍宴和芽莊,再往右轉,面對燈火通明的 fusion就有它靜靜坐著。爸爸傍晚在大球場睇波,大埔對公民 2:2要加時兼十二碼,踢到七點幾。大埔由丙組升上乙組,翌年再奪冠攀上甲組,當年一時風頭,已是 06,07年的事。今年又要護級又要撲班費,此一時彼一時也。當年 delifrance在吉之島正門一間分店﹝易手多次,已變了 super sandwich﹞,再太古又一間分店﹝如今板長壽司之處﹞,何曾想過如今店處西垂,我們一家人相約七點半響呢度,都係靜靜地,無乜客。媽要了一個"晚餐" $75 ,爸和我要了一個二人套餐 $175。其實二人餐最主要都係多個雪糕。跟餐有湯或者沙律,沙律不過不失。媽問了有否沙律醬,店員友善地說:已經加了。媽試了一口也沒再問。湯可以揀雜菜或者蘑菇湯,我地都係揀蘑菇湯,濃淡適中媽要了蕃茄煙三文魚百吉包,她喜歡百吉包,不太軟也不太硬,三文魚和蕃茄,就是剛好。她本來想過要煙肉,不過怕肥,沒叫。二人套餐有兩個主菜,豪華公司三文治,都幾大份,菜肉蛋的比例剛好,和醬汁。不過爸說:如果有得揀,我會要白麵包,好似好味D,雖然冇咁健康。

湯可以揀雜菜或者蘑菇湯,我地都係揀蘑菇湯,濃淡適中
二人套餐有兩個主菜,

蕃茄煙三文魚扁意粉,合理味道,像家裡煮的,熟了意粉加上汁。做包的地方還是包係比較好
跟餐有咖啡或茶,我點了咖啡,合理味道,不算香,不算濃,合格的餐後飲
雪糕,冇影相,因為用紙杯裝,賣相唔好

整體係滿意,環境清靜,侍應不忙,所以鬆容。老實說,七十幾蚊一個包餐又唔算平又唔係貴,唔駛去到山旯旮,都可以坐得舒服傾下偈,合理的寧靜晚餐。
题外话/补充资料: 雖然我係鍾意食飯麵類,有D米氣,但係呢度都係D包整得好食D
2013-01-27
2012-11-18 117 浏览
DeliFrance 本來就是走大眾化的法式快餐店,本都不抱著大期望,吃過之後更覺得完全是不思進取的企業,還是專門賣法包好了。一身深啡色的裝扮,加上具風格的油畫作掛飾,本來是簡約而優雅的Cafe,實為悠閒人找靈感或創作的好地方,但此情此景的憧憬實被那用餐後的餐盤碗筷所幻滅。為了騰出吉桌用膳,不少人左搬左堆的堆疊餐盤, 左一堆右一堆的混戰場面實在令人咋舌, 使人胃口大倒。本來從不過問餐桌服務,進出食堂快餐店長大的我,今天還真看不過眼。雞肉粟米汁扁意粉十足學生年代桃園島出品的經典"頹飯",還記得以前一檯五人真的叫足五個粟米雞粒飯哩,那時還吃得津津有味。 DeliFrance出品白的就如圖般,白灼意粉了無聞味,再淋上半透明狀並混著雪藏雞柳粟米芡汁,可見是零誠意。粟米汁味很淡,忌廉味不見,粟米味亦不見,可謂欠“多過“汁“。唯一感安慰的是意粉是岩好熟透,沒過硬或因久煮而過軟變徥淋batbat。煙火腿白汁碎蛋芝士班里尼包@Panini首先煙火腿最令人失望到亦有被騙的感覺,一個“煙“字總為人帶來霞想,誰料實況是普通火腿,還白烚的呢,當然不帶些豪煙燻香氣!芝士呈半溶狀態,帶淡淡的芝香芝味,但勝在不會太

具風格的油畫作掛飾,本來是簡約而優雅的Cafe

冰山一角的堆疊餐盤

雞肉粟米汁扁意粉-忌廉味不見,粟米味亦不見,可謂欠“多過“汁“

雞肉粟米汁扁意粉
十足學生年代桃園島出品的經典"頹飯",
,忌廉味不見,粟米味亦不見

碎蛋煙火腿芝士Panini-麵包外脆內軟,帶淡淡的芝香芝味

煙火腿白汁碎蛋芝士班里尼包@Panini

誰料實況是普通火腿,還白烚的呢,
當然不帶些豪煙燻香氣

芝士呈半溶狀態,帶淡淡的芝香芝味,但勝在不會太搶去panini白麵包香,不知道傳統的panini都是否該配上淡味芝士,但個人比較喜歡多點芝味的芝腿組合,幸好同場有火腿增點咸香 。

最重要當然是主角白色意包,且挽來不少分數。Panini 如一貫造法,
包面金黃色的烤紋已感到烤過的滋味,
包身鬆軟,外層香脆,質感相當討好。雖然麵包香略為有點遜色,配上半溶芝士的軟心和煙火腿的咸香,整個panini給人心太軟的感覺,值得一讚。

芝士焗薯仔批-焦香半溶芝士

芝士焗薯仔批
如兒時吃過的一樣,芝士很香,芝味突出得來不是很濃厚那種,但配上焗得剛熟的片片薯仔,味道剛好。薯仔不會很粉很散的,而是爽身得來剛好有點咬口
這種就是簡單滋味了!

錫蘭奶茶
即磨咖啡

跟餐還有錫蘭奶茶:和即磨咖啡各一。奶茶本來不夠熱,要求下,職員都願意加熱。奶茶茶香當然不及本地茶記出品啦,味道口感只屬一般。
咖啡為即磨,味道似連鎖店,尤其美心大家樂咖啡的味道,不常飲咖啡的我都覺丁點淡口,相信不是咖啡愛好者杯中物。

意式雜菜湯-就是比罐頭羅宋湯,只是味道較酸一點點、清一點點

一直似來都尤愛delifrance 的意法包, 今日幸好心中的麵包地位沒被動搖。可悲的是沒想到意粉是如此差強人意,吃過這定價和這質素的意粉,很難不令人後悔。
2012-10-13
碎蛋煙火腿芝士Panini-麵包外脆內軟,帶淡淡的芝香芝味
芝士焗薯仔批-焦香半溶芝士
意式雜菜湯-就是比罐頭羅宋湯,只是味道較酸一點點、清一點點
團購瘋系列 – 原來自從去年九月尾於 Délifrance 吃過晚餐後,已經有整整一年沒來用膳,若不是從網站看到店子推出半價現金券,還差點把這家一度是筆者和家人的飯堂忘記得一乾二淨添,見反正有優惠,也買了幾張 coupons 外賣些酥餅、意粉回家作下午茶點。 其實 Délifrance 的法式酥餅,選擇也不算少,有吞拿魚蘑菇、芝士、咖喱牛肉、咖喱雞卷以及蘋果批等,鹹甜都有。點了咖喱牛肉酥 ($19)、咖喱雞卷 ($19) 及牛角酥 ($9) 各一件,雖然只是外賣,女店員也會先替客人把包點翻熱才放進紙袋內。咖喱牛肉酥和雞卷,兩者雖然餡料都不算豐富,但酥皮色澤金黃,吃來又薄又脆,十分鬆化,食味不俗;反而那件牛角酥就令人超級失望,不單賣相毫不吸引,吃起來更全沒牛油香氣,質感軟叭叭的,比起近期希慎的兩大人氣牛角酥,真有雲泥之別。為兒子點了一客法式熱狗伴白汁碎蛋沙律 ($32),熱狗腸問題不大,起碼腸衣咬落質感夠煙韌,伴上味道酸甜開胃的沙律醬,本來味道不俗,只不過個包竟然又硬又乾,實得有如鐵頭一般,難吃死了,幸好跟餐熱檸茶,味道正常,甜度更可自己調校。至於老公點的迷你烤雞粟米汁扁意粉
咖喱牛肉酥
酥皮色澤金黃
咖喱雞卷
酥皮又薄又脆,十分鬆化,
牛角酥
法式熱狗伴白汁碎蛋沙律
熱檸茶
迷你烤雞粟米汁扁意粉
熱咖啡
至於老公點的迷你烤雞粟米汁扁意粉 ($29),意粉吸收了香甜細滑的忌廉粟米汁,味道不俗,只可惜粟米汁分量偏少,故有部份意粉入口較乾。咖啡向來不是我杯茶,不過據報這杯跟餐的熱咖啡亦做得不錯,喝起來味道夠香濃。
黑椒豬柳蘑菇炒扁意粉
也番兜了之前吃過的黑椒豬柳蘑菇炒扁意粉 ($45),意粉質感不錯,有嚼勁,只是黑椒辣度甚強,雖不至於辣得噴火,也足以讓人出身汗。
题外话/补充资料: 其實這次使用團購券也發生了一段不太愉快的小插曲,最後竟然要勞動老公出面與 Délifrance 寫字樓職員交涉才得以解決,雖然我沒怎麼動氣,但對員工處事的彊化,確令人感到有點無奈。
2012-10-21
10 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
團購
2011-10-07 128 浏览
團購瘋系列 -- 太古城 Delifrance 是我和家人關常幫襯的其中一間西式飯堂,並非因為它價廉物美,主要是它離家不太遠,食物選擇繁多,加上平日晚上,這分店人流稀疏,間中也試過一家人在這裡「包場」吃晚餐,坐得既舒適又寫意,當然食物質素也算 ok。 自從知道 Delifrance 也加入團購行列後,來的次數亦比以往多了,當然嘛,以 $15 便可購入一張價值 $30 的現金券,即每個餐可慳回 $15, 雖不能說超值,但都算經濟。就把最近兩次來吃,所點的套餐綜合介紹一吓。白汁三文魚牛角包、忌廉磨菇湯、百事 (原價:$52) 白汁三文魚入口甜甜地,口感有點似千島醬混和著吞拿魚醬,味道唔算突出,但個牛角酥就頗不錯,因光顧時已是晚飯時間,相信個包唔會係新鮮烘焗出來的,不過入口竟然仍帶著點點酥香,外殼夠曬輕薄脆身,而且放上檯時仍然是熱的,配上番茄片同吃,又確實幾清新醒胃。至於忌廉蘑菇湯,都做到最基本要求,雖未至於好滑,不過濃杰度尚算適中,唯一可惜入口唔多夠熱,真是大煞風景。黑椒豬柳蘑菇炒扁意粉、熱奶茶 (原價:$49) 其實以個人來說,頗喜愛扁意粉的質感,因入口滑得來又帶點煙
白汁三文魚牛角包套餐
白汁三文魚牛角包
忌廉磨菇湯
就把最近兩次來吃,所點的套餐綜合介紹一吓。白汁三文魚牛角包忌廉磨菇湯百事 (原價:$52) 白汁三文魚入口甜甜地,口感有點似千島醬混和著吞拿魚醬,味道唔算突出,但個牛角酥就頗不錯,因光顧時已是晚飯時間,相信個包唔會係新鮮烘焗出來的,不過入口竟然仍帶著點點酥香,外殼夠曬輕薄脆身,而且放上檯時仍然是熱的,配上番茄片同吃,又確實幾清新醒胃。至於忌廉蘑菇湯,都做到最基本要求,雖未至於好滑,不過濃杰度尚算適中,唯一可惜入口唔多夠熱,真是大煞風景。
黑椒豬柳蘑菇炒扁意粉
熱奶茶
黑椒豬柳蘑菇炒扁意粉熱奶茶 (原價:$49) 其實以個人來說,頗喜愛扁意粉的質感,因入口滑得來又帶點煙韌,口感唔錯。至於這晚的扁意粉,吃起來軟硬度適中,火喉掌握得尚算不俗,只是稍嫌欠了點彈性,不過未知廚子在放醬汁時是否重手了一點,濃烈的黑椒汁,令扁意粉咬落惹火十足,辣氣直往頭上衝,幸好碟意粉炒得夠乾身,整體感覺亦不太油膩。至於杯熱奶茶,講真筆者向來不好奶類飲品,加上 Delifrance 的飲料一向不太可以,所以這杯只用茶包,入口茶還茶、奶還奶,兩者有如陌路人的奶茶,味道就真的不懂欣賞了。
焗吞拿魚蘑菇飯
熱咖啡
焗吞拿魚蘑菇飯熱咖啡 (原價:$46) 這道焗飯捨棄了油膩的芝士,只以吞拿魚及粟米粒將米飯覆蓋得滿滿的,吞拿魚入口鹹香細膩,飯粒亦夠香濃惹味,加上即焗的熱辣口感,味道唔錯。至於已經加咗奶的熱咖啡,入口溫溫吞吞的,毫無咖啡應有的香醇味道,與剛才的奶茶果真是一對璧人。
焗椰香雞飯
焗椰香雞飯、忌廉湯 (原價:$46) 這碟雞飯味道挺好,可說是誠意十足,雖然內裡飯粒份量不算多,但翻開面層熱騰騰的醬汁,絲絲的椰香味已撲鼻而來。先嘗一口醬汁,質感濃厚,夠曬 creamy,入口濃稠而芳香,配上帶點 risotto 口感的米飯和酥香惹味的雞件,果然口感十足,做得真不錯。
刁草煙三文魚芝士班里尼包
個包外層烘得夠脆,質感還有點煙韌
雜菜湯、忌廉磨菇湯
凍檸水
刁草煙三文魚芝士班里尼包雜菜湯凍檸水 (原價:$58) 這份意式三文治是以香草、三文魚、芝士夾進 panini 包當中,再輕烤麵包外層做成的。先試一口內裡的煙三文魚,味道頗一般,稱不上是有水準的貨色,幸好個包外層烘得夠脆,質感又有點煙韌,味道還算不錯。至於個雜菜湯,同忌廉蘑菇湯一樣,毫無熱力可言,而且入口頗酸,猶幸湯料尚算豐富,椰菜、洋蔥、紅蘿蔔、紅腰豆等,配上濃濃的胡椒味,味道還算可以。餘下的凍檸水,檸味薄弱,就算筆者以匙子大力擠壓,亦未能突顯檸檬味道,算了吧,就當冰水來喝好了。

其實近年 Delifrance 不停推出新款套餐,由派宣傳單張以至提供食品優惠券到住户信箱等等,都表現得十分進取,既然人家那麼積極推廣,我和家人也樂意間中來捧捧場啊!,

2011-09-30
2011-04-12 49 浏览
Very nice location in front of a spacious area between residential and commercial buildings. Went there 2 times, one for afternoon tea and another time for lunch.Service is great! There was an old man queue in front of me, he has difficulty in expressing himself and the cashier explained to him and suggest suitable food for him, very helpful and pleasant. Afternoon tea set is valuable, I ordered a pasta with coffee, only $25. Good quality and perfect portion. As a fast food chain, their food qua

Afternoon tea set is valuable, I ordered a pasta with coffee, only $25. Good quality and perfect portion. As a fast food chain, their food quality is quite good. And there are always plenty of seats during weekdays, quite enjoyable to have nice food and seeing some children playing in the space out there, reading magazine or whatsapp my friends

Lunch is not bad as well, just go there after 1:45pm, or it will be very crowded during office lunch hour. $54 for a Smoked Salmon and mexed vegetables pasta, vagetables soup and coffee. Comparatively, afternoon tea is much attractive.

afternoon tea
lunch
2011-04-11
afternoon tea
  • afternoon tea sets
2010-06-26 43 浏览
今天不停不雨,不想走太遠覓食,見檯面上份報紙有 Delifrance 廣告,介紹它新推出的「夏日芒果狂熱」系列食品,那就不作他想,近近地去買個意粉回家吃。這個夏日芒果狂熱食品,是以芒果為主題再配合扁意粉、軟包或班尼里包同吃。其實踏入初夏,天氣愈來愈熱,連胃口都大減,所以用水果入饌乃聰明之選,皆因生果水分多,不但口感清新,還可點綴菜式,使賣相更精緻,而且芒果和鮮蝦是至佳組合,想必令人胃口大增。。這次就選了夏日香芒汁配鮮蝦芒果扁意粉 ($43) -- 意粉汁的味道較淡,全完嚐不出濃濃的芒果味,雖然意粉煮得都算軟硬適中,但由於意粉汁份量偏少,所以意粉吃來比較乾,食味一般。幸好鮮蝦數量雖然只得四隻,但入口爽脆彈牙,蝦味清甜,再配合埋新鮮的蕃茄粒和酸酸甜甜的芒果肉,味道總算提升番些少。香芒熱情果梳打 (+ $6) -- 第一啖入口感覺梳打味冰涼清爽,掀開杯蓋看看,內裏原來只有一片檸檬,並沒有任向生果粒或芒果肉,但酸甜度適中,入口開胃醒神,感覺清新,絕對是夏日消暑的不錯選澤。不過這個意粉連飲品售價合共 $49, 索價稍嫌偏高,質素又未榛完美,並不符合經濟原則。
這次就選了

梳打內有一片檸檬
2010-06-26
報章廣告
2010-06-26 25 浏览
近排好多店都做緊十蚊, 廿蚊一個餐, 但我都係最鐘意delifrance 既十蚊外賣包!今個月做緊雞肉百吉包...雖然係賣十蚊, 但係份量無小到, 同平常既size 無分別!好sauce 做得好好..同埋個d 番茄同生菜都好新鮮!希望佢地keep 住繼續做呢個promotion 同埋可以轉款轉得快d 同有多d 款!
好sauce 做得好好..同埋個d 番茄同生菜都好新鮮!

yummy!
份量依舊