2021-01-20 305 浏览
太子高質素的cafe,果味咖啡令你有驚喜。1. 高水準的Carrot cake啖啖nuts,carrot同肉桂味重的carrot cake,cream較厚身又唔會乾,整件cake都好足料。2.Gnocchi(Bacon / white Mushroom / Onion /RíverSnail Cream Sauce)(煙肉/白磨菇/洋蔥/田螺忌廉汁)Gnocchi加上煙肉onion sauce好creamy同香口,薯團好有咬感,又有薯仔的香甜味,食落一點也不漏,不過份量較少。3.Roasted Pork Belly烤豬腩肉(Poach Egg / Greens / chinese Bun / Yuzu Pepper Sauce烤豬腩肉外層好香脆,加上中間少量的腩肉配上酸甜微辣的汁,非常好食。4.Mocha latte超級好飲既mocha,內裡夾著果香的咖啡豆,入口後的微苦伴隨著甘甜,真係要試一試。5.Chocolate不算太濃,飲過mocha 後已經覺得二者不能相比。
太子高質素的cafe,果味咖啡令你有驚喜。
1. 高水準的Carrot cake

4.Mocha latte

5.Chocolate
不算太濃,飲過mocha 後已經覺得二者不能相比。
  • 馬鈴薯糰
  • Carrot  cake
2021-01-17 313 浏览
主打多國菜式既cafe,食物高質好值得去試🤩 焗蛋超豐富,有芝士、粟米、薯粒、鹹牛肉、什菌、蕃茄,熱辣辣好惹味,放上法包一齊食超正!.好少可係香港餐廳見到gnocchi,真係整得相當出色!每粒馬鈴薯糰都索哂超濃郁既田螺忌廉汁同煙肉油脂,配埋黑松露同洋蔥味道啱啱好,佢哋自製嘅醬汁真係好rich好creamy,而且gnocchi煙煙韌韌咁好有咬口,推介!
馬鈴薯糰
一直想試好耐,行到餐廳附近已經聞到好香好吸引🤤可惜成日都好多人排隊😣一直念念不忘~今次早啲黎到,好好彩一黎到即刻有位😆菜式配搭有驚喜,走清新健康路線,擺盤又靚,推介!下次要試埋北非焗蛋同埋烤釀雞胸!🐷Roasted Pork Belly 烤豬腩肉 ($118)水波蛋|蔬菜|夾包|柚子胡椒汁厚切的原條烤豬腩肉外層香脆,帶點焦香。雖然肉質有點鬆散,用刀叉輕輕一按就散,但不嚡口,脂肪充滿油香🤤柚子胡椒汁很清新開胃,新鮮的沙律菜🥗配上酸甜的薄荷莓汁,中和了豬腩肉的油膩感。Poached egg比較一般,雖然很流心,但蛋白較乾和嚡,而且沒有蛋香,應該不是日本蛋🙈而配搭夾包很新奇,夾包軟腍腍有點像棉花糖般,吃著是比饅頭淡的味道,但與腩肉一起吃就剛剛好,會為咗豬腩肉encore😆🥔Gnocchi 馬鈴薯糰 ($98)煙肉|白菌|洋蔥|田螺忌廉汁第一次聽和吃馬鈴薯糰!Gnocchi是一種用了麵粉和薯仔蓉搓的pasta🍝 一粒粒圓轆轆好可愛🥰 Gnocchi口感軟糯、煙韌,好chewy🤣薯仔味濃,似食緊薯仔,但冇咁starchy,感覺好有趣!與creamy的田螺忌廉汁很夾,醬汁份量剛好完美包裹每粒薯糰,

水波蛋|蔬菜|夾包|柚子胡椒汁
🐷Roasted Pork Belly 烤豬腩肉
Roasted Pork Belly 烤豬腩肉

🥔Gnocchi 馬鈴薯糰 ($98)
煙肉|白菌|洋蔥|田螺忌廉汁
與creamy的田螺忌廉汁很夾,醬汁份量剛好完美包裹每粒薯糰,搭配煙肉🥓、白菌和洋蔥令忌廉汁帶有鹹香和鮮味🤤是有層次的忌廉汁,很惹味!

Gnocchi 馬鈴薯糰

🥕Carrot cake 紅蘿蔔蛋糕 ($45)
自從細妹整咗個carrot cake俾我做生日蛋糕就喜歡上吃紅蘿蔔蛋糕了🥰是偏濕潤和鬆散的蛋糕,不會很實淨🍰在香港carrot cake不常見,每次見到都會點來吃!

Dawn的🥕🍰很足料,有很多紅蘿蔔絲和合桃顆粒,很有口感,肉桂味不重,除了面層,中間也夾了兩層cream cheese,cream cheese層略嫌厚硬和偏甜,有點油膩。(之前細妹整的cream cheese甜度低一點,酸味重一點,比較不會膩🤤)
Carrot cake 紅蘿蔔蛋糕

⭐️Cascara ($50)
是有汽的咖啡果皮茶,酸酸甜甜,很清新🌱
Cascara

🍵Matcha latte ($45)
抹茶味偏淡,偏甜,有粉粒感,像用到奶粉沖調般,有點失望🥺

Matcha Latte
2021-01-12
$176.5 (午餐)
🐷Roasted Pork Belly 烤豬腩肉
Roasted Pork Belly 烤豬腩肉
Carrot cake 紅蘿蔔蛋糕
Cascara
  • 烤豬腩肉
  • Gnocchi
  • Carrot cake
2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣倒數最後五日🎐 仲有幾多人堅持緊✊🏻 太子區岀名多黃店🤩 今日介紹既𝙳𝚊𝚠𝚗 𝙲𝚘𝚏𝚏𝚎𝚎 & 𝙱𝚛𝚞𝚗𝚌𝚑 八個字講完:香港價錢 澳洲質素🤑💖 由菜式既選擇到賣相同味道都係Hello Mate~ It’s Aussie Vibe🤟🏻 完全係帶咗我翻澳洲既感覺😭🇦🇺 個Menu仲要超級detail咁寫咗有咩ingredients 有時真係望住啲菜式名企咗喺度 加分‼️【Baked Eggs 2.0 北非焗蛋】💰$88Shakshuka係Aussie Brunch must order item之一‼️ 除咗蛋之外仲有超多材料 有雜菌🍄鹹牛肉🐮粟米🌽芝士🧀薯仔粒🥔 超豐富食落好有口感🤗 番茄肉醬調味啱啱好幾natural 唔會過酸或過甜🍅 💥最驚喜嘅係 隻蛋焗完切開仲係流心💫 做到Shashuka既精粹👏🏻 有三塊法包點住食 脆口既包加埋啲cheesy sauce 就算辣親個嘴都要襯熱食🥵🤭🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜【Gnocchi 馬鈴薯糰】💰$98竟然香港都有Gnocchi😱 之前喺澳洲exchange食過幾次 覺得好特別🤩 返到香港冇諗過可以食得返🤤 Gnocchi係用馬鈴薯蓉

【Baked Eggs 2.0 北非焗蛋】💰$88

【Gnocchi 馬鈴薯糰】💰$98
竟然香港都有Gnocchi😱 之前喺澳洲exchange食過幾次 覺得好特別🤩 返到香港冇諗過可以食得返🤤 Gnocchi係用馬鈴薯蓉做成既Pasta🍝 口感係有少少煙煙韌韌 但比年糕腍d 一咬就會斷開👅 傳統gnocchi上面會印有特別既花紋🇮🇹 但呢間就冇啦 所以比起之前食過既冇咁掛汁💦 同埋薯仔味唔夠岀🥔

但個田螺Cream Sauce🐚 夠香好creamy😍加埋炒香左嘅蘑菇🍄煙肉🥓同洋蔥🧅 有少少似Carbonara x Truffle Sauce😋 以為portion好細得幾粒gnocchi咁 但個sauce超級rich 食完會覺得漏 飽肚感十足😳 兩個人share食啱啱好👯‍♀️
Gnocchi

🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜

【Roasted Stuffed Chicken Breast 烤釀雞胸】💰$108
一見到有雞胸 即刻拉埋 @penpen_chickenbreast 去試🐧 這個有驚喜喔🥰 釀雞翼就見得多 釀雞胸真係第一次見🤔 雞胸肉入面釀左蘑菇🍄煙肉🥓同芝士🧀 味道同Gnocchi個汁有少少似 但冇咁heavy🐷 雞胸唔鞋都算滑🐥
Roasted  Stuffed  Chicken  Breast

粟米餅超多粟米🌽 食落幾香口幾特別 甜甜地配埋個poached egg同caramelized onion食好juicy好有層次🤤 連個配菜都做得好有心思 如果有多一舊就好啦🥺 新鮮嘅salad mixed with秘製香茅雜苺汁 酸酸may may🥗 健康又飽肚👍🏻

🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜💖

【Dirty】$42
朋友點的 咖啡豆好香 但個人prefer熱cappuccino/ flat white☕️

🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚💙💜

雖然舖仔細細但坐得幾舒服🥰 食咗兩次都keep到質素💯 想試曬佢成個menu😂 最好bookmark定等遲啲約多幾個friend一齊去 可以試埋甜品😝 小店經營所以建議book定位先去~ 同埋入座後得個半鐘用餐時間 所以唔好expect可以坐好耐喔💁🏻‍♀️

⚠️Payment method: Payme or Cash only

#OhMyFoodBae_PrinceEdward
#OhMyFoodBae_cafe
#OhMyFoodBae_yellow
#OhMyFoodBae_OMGhohoMEI

• Dirty
  • Shakshuka
  • Baked  Eggs  2.0
2020-12-26 273 浏览
一句食評:打卡cafe 味道一般般 總結(6分滿分):用餐體驗:🤤🤤🤤CP值:4/6 美味值:3/6環境:4/6服務:4/6等候時間:45分鐘剛巧是朋友生日,選了這間超具人氣的cafe1點到達,已有8張枱在等候。疫情的緣故,店員為了避免人群聚集,每位客人都留下電話登記,有枱即call back 客人。 等了約45分鐘,才能入場。· Gnocchi 馬鈴薯糰 $98其實是為了這道菜慕名而來,期待已久!!第一次是馬鈴薯糰 充滿咬感 加入忌廉汁煙肉洋蔥白菌 口感非常豐富 Creamy 但調味比較重味 重澱粉質 食落比較 heavy • 烤釀雞胸 $108 3個體驗~雞胸肉質鮮嫩,配搭芝士白菌煙肉,味道有層次Poached egg 配粟米餅的組合比較新鮮,poached egg 有點overcooked, 而粟米餅的口感比較立,感覺中間的粉團還未熟透沙律配上雜莓汁,清新開胃,味道偏酸,但not my cup of tea 😩另外,和朋友都點了latte & dirty , 但忘了影相😳 埋單:$286 (2pax)
一句食評:打卡cafe 味道一般般

總結(6分滿分):
用餐體驗:🤤🤤🤤
CP值:4/6
美味值:3/6
環境:4/6
服務:4/6
等候時間:45分鐘

剛巧是朋友生日,選了這間超具人氣的cafe

· Gnocchi 馬鈴薯糰 $98
其實是為了這道菜慕名而來,期待已久!!

• 烤釀雞胸 $108
3個體驗~
雞胸肉質鮮嫩,配搭芝士白菌煙肉,味道有層次

埋單:$286 (2pax)
2020-12-13 358 浏览
一直一直一直都好想試既dawn 終於食到 超具人氣既cafe 店面唔算太大 約有廿個座位 所以週末晏就黎到 大家預左要等位 不過可以先留低電話 係附近行下先 有位既時候店員會以電話通知⠀餐廳環境簡約舒適 燈光柔和 菜式特別 有北美焗蛋 Gnocchi馬鈴薯糰 Casarecia卷通粉▪️Gnocchi 馬鈴薯糰 $98馬鈴薯糰口感柔軟 微微帶咬口 唔會太粉太腍裹滿田螺忌廉汁 口感creamy 香氣十足 配上煙肉 更添鹹香 食落好重胡椒味當中加有唔少爽口唔辣既洋蔥同白菌 令口感更為豐富⠀▪️烤釀雞胸 $108雞胸質地唔柴 入面釀有煙肉同磨菇 調味十足相對之下 旁邊既粟米餅就有啲失色 外皮唔脆 味道偏淡 口感有小小似蓉 個人就唔太鍾意 而且粟米好乾 比較似係罐頭粟米上面既水波蛋生熟程度岩岩好 好流心 但係完全無蛋味沙律菜新鮮無苦澀味 配上旁邊既香茅雜莓汁 酸酸地有啲似油醋咁幾開胃整體而言 環境舒適 Gnocchi唔錯 但食物份量偏少 兩個女仔黎食都唔係好夠飽

▪️Gnocchi 馬鈴薯糰 $98

馬鈴薯糰口感柔軟 微微帶咬口 唔會太粉太腍
當中加有唔少爽口唔辣既洋蔥同白菌 令口感更為豐富

▪️烤釀雞胸 $108

雞胸質地唔柴 入面釀有煙肉同磨菇 調味十足
上面既水波蛋生熟程度岩岩好 好流心 但係完全無蛋味

2020-12-08 360 浏览
放假想休息下,最適合去cafe 坐低chill下。太子有一個良心cafe,雖然賣嘅食物種類唔多,但係每一樣食物都好特別好有心思,好少喺出邊食到。/烤釀雞胸🌟好多做運動嘅人都會食白煮雞胸肉,但呢度就多一個選擇,佢嘅雞胸入滿釀滿左蘑菇同煙肉,烤完嘅雞肉一啲都唔鞋,配菜有好新鮮嘅沙律菜,最特別係水煮蛋同粟米餅。/北非焗蛋🌟佢除咗有雞蛋,仲有薯仔、芝士、果仁、加入蕃茄醬一齊焗,連埋番茄醬少少酸味幾好食,佢仲有蒜蓉包可以放啲焗蛋上去連包食。/Latte 🌟拉花好有心思,以咖啡店嘅水準來講合格。
放假想休息下,最適合去cafe 坐低chill下。

烤釀雞胸🌟

北非焗蛋🌟

Latte 🌟
拉花好有心思,以咖啡店嘅水準來講合格。
2020-12-02
午餐
  • 烤釀雞胸
  • 北非焗蛋
2020-12-01 264 浏览
🥔Gnocchi 馬鈴薯團 $98 (8.5/10)⠀好少地方有得食馬鈴薯團😛!⠀食落質地好軟糯帶微微煙韌🧡~⠀配田螺忌廉汁好香好好味😗,唔會好膩之餘仲食到白菌洋蔥味🧅!⠀但建議依個同人share~一個人食晒可能會好濟🧚🏻。⠀⠀🐔Roasted Stuffed chicken breast烤釀雞胸 $108 (8/10)⠀沙律菜配嘅汁係甜甜地,食到淡淡薄荷味,幾有心思🌿。⠀雞胸入面釀左芝士菇同煙肉🧀🥓~雞胸唔會好乾。⠀粟米餅真係有好多粟米🌽,但有少少散~⠀味道所有野都啱啱好。⠀⠀落單先知有得揀咖啡豆😆~⠀☕️Iced Latte (Fruity) $43 (8/10)⠀飲咖啡落有微微花果香🌸,同奶好夾☺️。⠀⠀☕️Iced Latte (Nutty) $43 (8.5/10)⠀依個充滿榛子雲呢拿香🌰,比起fruity嘅溫和同香啲。⠀
Gnocchi 馬鈴薯團

🥔Gnocchi 馬鈴薯團 $98 (8.5/10)⠀
好少地方有得食馬鈴薯團😛!⠀
食落質地好軟糯帶微微煙韌🧡~⠀
但建議依個同人share~一個人食晒可能會好濟🧚🏻。⠀

沙律菜配嘅汁係甜甜地,食到淡淡薄荷味,幾有心思🌿。⠀
雞胸入面釀左芝士菇同煙肉🧀🥓~雞胸唔會好乾。⠀
粟米餅真係有好多粟米🌽,但有少少散~⠀
味道所有野都啱啱好。⠀

落單先知有得揀咖啡豆😆~⠀
飲咖啡落有微微花果香🌸,同奶好夾☺️。⠀

依個充滿榛子雲呢拿香🌰,比起fruity嘅溫和同香啲。⠀
Gnocchi 馬鈴薯團
2020-11-27 221 浏览
第一步踏入依間Cafe,唔知點解令小肥妹諗起某間係墨爾本既早餐店,再加上柔和暖色系燈光,成個感覺好溫馨舒服,特別有親切感😚。而佢哋menu既菜式都好有心思,有好多比較特別啲既item😍• 馬鈴薯團(煙肉/白菌/洋蔥/ 田螺忌廉汁) $98第一次食Gnocchi,原來個口感係冇想像中咁煙韌,反而有少少似年糕🤔,有彈性,一咬就好輕易斷開,本身冇乜味道,主要係靠個醬汁去調味,而個田螺忌廉汁好香好creamy😍,加埋炒香左嘅蘑菇、煙肉同洋蔥,成件事係好融洽💛,不過creamy濃厚嘅醬汁難免會容易覺得漏,所以雖然小小一份,但係飽肚感十足😳• 蒜片辣椒意粉(蝦/紅尖辣椒/車厘茄/溫泉蛋)$98意粉界既經典菜式,估唔到做得幾香口惹味🤯,滿口蒜香,辣度好低,係大部分人都可以接受既程度,意粉煙韌彈牙,雖然係常見普通野,但係越簡單嘅嘢先越難做得好食🥴,不過隻溫泉蛋個蛋黃唔知走左去邊,剩低啲蛋白孤伶伶一個😢• 烤釀雞胸(粟米餅/水波蛋/蔬菜/香茅雜莓汁)$108雞胸有兩大舊,中心填滿左煙肉蘑菇,第一次見依種做法既雞胸😯,肉質唔算嫰滑,但亦未至於乾柴,外層微微焦香,香茅雜莓汁嘅味道好似黑醋,真係要睇返個men

• 馬鈴薯團(煙肉/白菌/洋蔥/ 田螺忌廉汁) $98

• 蒜片辣椒意粉(蝦/紅尖辣椒/車厘茄/溫泉蛋)$98

• 烤釀雞胸(粟米餅/水波蛋/蔬菜/香茅雜莓汁)$108
雞胸有兩大舊,中心填滿左煙肉蘑菇,第一次見依種做法既雞胸😯,肉質唔算嫰滑,但亦未至於乾柴,外層微微焦香,香茅雜莓汁嘅味道好似黑醋,真係要睇返個menu先知係雜莓汁🤣。粟米餅雖然藏有超多粟米,不過就有啲乾同縮水,口感唔係太好,而且粉粉地唔係小肥妹鐘意既質感,配合水波蛋同食亦未見得比較好,因為佢哋既蛋都幾淡味😟
嗰日約咗朋友嚟呢度食Sunday brunch,店舖不算好大,有幾張2人枱和幾張4人枱,但坐得幾舒服。看著餐牌,原來佢哋提供2類菜式 - 早午餐和意粉。北非焗蛋 (HK$88).超多料 — 有粟米、薯粒、咸牛肉、什菌、蕃茄醬、芝士與蛋一齊焗製.半熟蛋有流心效果好吸引.芝士拉絲好正.有法包配埋一齊食.配有蔬菜沙律煙鴨胸沙律 (HK$78).煙鴨胸厚肉軟腍嘅美味.配有蜜柑、蔬菜、黑醋汁.粉紅色沙律醬伴碟好靚Latte (HK$40).靚靚拉花,奶泡細滑.可以揀nutty 或fruity味道Earl Grey Tea (HK$40).可以任意加熱水

北非焗蛋 (HK$88)
.半熟蛋有流心效果好吸引
.芝士拉絲好正
.有法包配埋一齊食
.配有蔬菜沙律

北非焗蛋

煙鴨胸沙律 (HK$78)
.煙鴨胸厚肉軟腍嘅美味
.配有蜜柑、蔬菜、黑醋汁
.粉紅色沙律醬伴碟好靚

煙鴨胸沙律

Latte (HK$40)
.靚靚拉花,奶泡細滑
.可以揀nutty 或fruity味道

Latte

Earl Grey Tea (HK$40)
.可以任意加熱水

Earl  Grey  Tea
2020-08-23
$123 (早餐)
煙鴨胸沙律
Latte
Earl  Grey  Tea
2020-11-22 278 浏览
成日行花墟買花,最愛食依間小店。💕無計,咖啡好飲,食物高質又特別,地方舒服。焗蛋好特別,好似話係澳洲既菜式,雞蛋焗到好香,麵包簿簿的好脆,一齊食好好味。🤗釀雞柳,裏面啲餡好香bacon味,呢個菜好考功夫,配菜都係好有特色嘅粟米餅加流心蛋,最緊要係下面再有caramelised onion,連個配菜都做得好有心思,食落好有層次。 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻然後,連沙律菜都冇Hea你。👍🏻👍🏻👍🏻呢個好特別啊,係新鮮嘅青瓜打成茸做嘅梳打。清新好味,好喜歡💕🥰🥰🥰本來我好怕aglio e olio既pasta,daddy話想食先叫,點知咁好食!完全超出我期望。最後,點品creme brûlée cheesecake.太好食。焦糖脆面,芝士又香,cream又好味,唔係實的的嘅cream。成個口感又香又柔軟。好好味羅。必食呀。一問之下,原來本店蛋糕係老闆老婆每個星期五自己整。另外一個栗子蛋糕,配咖啡真係一流。兩個蛋糕都唔太甜,好香,係原材料嘅味道。真心推介!💕💕💕💕全餐飯,樣樣都好食,難得😎
成日行花墟買花,最愛食依間小店。💕

無計,咖啡好飲,食物高質又特別,地方舒服。

釀雞柳

Cucumber  soda

Crepe  brûlée  cheesecake

Chestnut  matcha  cake

真心推介!💕💕💕💕
全餐飯,樣樣都好食,難得😎
2020-11-22
釀雞柳
  Cucumber  soda
Crepe  brûlée  cheesecake
Chestnut  matcha  cake
  • 烤釀雞胸
  • 蒜片辣椒意粉
2020-11-18 129 浏览
今日兩個女仔都放假👭平日無咁多人約埋一齊試下唔同既café 😋睇左3間都係油尖旺區既最後揀左dawn 出左太子mtr行5mins左右就到店內只收取cash or payme我地叫左pork belly 馬鈴薯糰 choco cakePork belly個皮好脆 薯糰口感好煙韌 Choco cake好濃郁 (適合share)今次我地2個都無叫飲品 餐廳有提供檸檬水 (自助形式)點餐亦係客人到櫃面點餐 整體味道不錯
今日兩個女仔都放假👭平日無咁多人
約埋一齊試下唔同既café 😋
睇左3間都係油尖旺區既
最後揀左dawn 出左太子mtr
行5mins左右就到
店內只收取cash or payme
Pork belly個皮好脆
薯糰口感好煙韌
Choco cake好濃郁 (適合share)
今次我地2個都無叫飲品
餐廳有提供檸檬水 (自助形式)
點餐亦係客人到櫃面點餐 整體味道不錯
🍝蒜片辣椒意粉($98) (🍚8/10)推介❗️意粉好好味軟硬適中,辣辣地仲完全吾會油膩有好多蒜片辣椒越食越開胃又惹味,流心溫泉蛋中和左個辣味令到成個意粉會juicy d,蝦又新鮮又彈牙,而且成個份量都好多,抵食!🥔馬鈴薯團($98)(🍚8.5/10)推介❗️田螺忌廉汁好好味有d似卡邦尼而且夠creamy令每粒馬鈴薯團都充滿好多汁,煙煙韌韌味道岩岩好吾會太咸太heavy而且加埋黑松露白菌洋蔥粒同煙肉粒令每啖有更多層次同味道更豐富,好少地方見到,份量多兩個人食岩岩好,讚!🍝卷意粉 ($92)(🍚7/10)有d似長通粉係比較有口感既意粉,話係甘荀忌廉汁但無咩甘荀味反而有d似白汁,加埋芝士雖然好夾但有d heavy,裡面仲有雞肉洋蔥同菌類都幾入味但吾及上面2個咁驚喜同出色。
🍝蒜片辣椒意粉($98) (🍚8/10)推介❗️

🥔馬鈴薯團($98)(🍚8.5/10)推介❗️

🍝卷意粉 ($92)(🍚7/10)
  • 蒜片辣椒意粉
  • 馬鈴薯團
經朋友介紹,趁看戲之前特地來到這間售賣早午餐的咖啡店嚐嚐☺️。除售賣早午餐 (6款主食) 之外,還有意粉🍝、輕食類🥐、甜點🍰及飲料🥤 (無咖啡因的或茶類),當然還有用心調製的咖啡☕️呀!而且他們還很窩心的在餐牌上溫馨提示食客,如有"食物敏感"要及早通知員工,以免發生不愉快事情。此店位於太子酒吧🍻街,與不少維修車輛的店及住宅共存著,雖然有點不起眼,可是有不少食客卻知道它們的位置而到來試試😋和"打卡"📸。由於親切的職員為免食客於門外久等,所以會給客人登記姓名和電話號碼,差不多有位子的時候便會致電📞客人前往餐廳,十分貼心的待客之道。從服務態度👍🏽,食物質素👍🏽,菜式設計搭配👍🏽,都體現出他們對食客的用心,是一間有誠意的咖啡店,有機會 (尤其逛花墟經過的時候)可以試試,看看大家是否也有同感吧😘註:咖啡店☕️只收現金喔💵💰!
註:咖啡店☕️只收現金喔💵💰!

Matcha Latte 抺茶拿鐵
2020-10-18
Matcha Latte 抺茶拿鐵
2020-11-10 150 浏览
由屯門突特揸車出嚟食,點知呃人,10:40 都冇開,大家千萬唔好信。唔係開咁早,就唔好係落哂廣告話自己開咁早。呢家真係泊左車係佢門口但係唔知食乜好,唉,搵笨!

唔係開咁早,就唔好係落哂廣告話自己開咁早。

呢家真係泊左車係佢門口但係唔知食乜好,唉,搵笨!