2016-04-03
有時候放假或星期六、日想搵個地方hea 吓,今次比我發現了這個地方!之前試過係這裡食個晚飯,都不錯,但近排佢有Tea Buffet ,一於去試吓!下午個環境又有不同,落地玻璃嘅窗望出街外,自己卻悠閑坐在沙發上已經讓人有放鬆嘅感覺 Tea Buffet 有五個選擇,價錢由$148到$268 我就選擇了B set 嘅 香蒜意大利腸炒意大利粉$208主菜未上到自助吧前選擇不同美食 選擇多,有沙律、煙肉、火腿、香腸片、馬卡龍 、蛋糕,賣相精緻外,味道重不錯! 主菜雖然未上,我已返了兩轉,火腿同沙律,而蛋糕更是充滿綠茶味道,又令人回味在日本吃的綠茶蛋糕! 主菜亦不馬虎!師傅將意大利腸打碎,混合在意粉內,這令你可以差不多每一啖都可以感受到意大利腸嘅肉香同口感!而意大利粉亦炒得乾身爽口!配合切成細片嘅蒜片,除了肉香外,蒜香亦配合得宜! 由下午三時一路又吃又座至五時!其實環境加埋食物真係超抵!最後重加埋杯Mövenpick咖啡,咖啡味濃郁香醇,咁又有個新地方鬆一鬆!
Tea Buffet 有五個選擇,價錢由$148到$268
我就選擇了B set 嘅 香蒜意大利腸炒意大利粉$208
主菜未上到自助吧前選擇不同美食
選擇多,有沙律、煙肉、火腿、香腸片、馬卡龍
主菜亦不馬虎!
由下午三時一路又吃又座至五時!其實環境加埋食物真係超抵!