2019-10-25
老婆生日,今日去尖沙咀食飯,之前試過呢間意大利餐廳,覺得環境好好,服務好好,所以就過嚟,同爸爸媽媽一齊訂位嘅時間有request窗口位,佢真係畀到我,非常好呢個係brunch,有一個主菜揀,頭盤有正常沙律吧,芝士,ham,凍海鮮,生蠔,湯,面包好有趣, 坐低後會上一個海鮮凍盤, 不過所有海鮮也是出面凍海鮮桌有得拎凍海鮮有龍蝦,蝦,長腳蟹,翡翠螺,藍青口,龍蝦鉗分開的,每一樣我都覺得有質素,我近排搵的自助餐也是貴精不貴多,寧願去少啲選擇,但每樣都好食假日 Branch 有生蠔的, 是石蠔, 屬於 爽甜 細隻的沙律吧分兩種,一種在自己撈,一種就佢已經撈好嘅,佢撈嘅沙律就一般般質素。HAM and Cheese 質素我都好滿意佢湯有兩款,一款就蔬菜湯,一款就蕃茄湯,兩個都好飲,但係我個人鍾意蕃茄湯多啲,而pizza就真係冇食過了佢仲會每人送一個鵝肝BURGER, 我個人認為唔夠汁, 有D乾主菜就叫咗三個 我同爸爸就食慢煮牛面頰,媽媽就食鱸魚,老婆就食risotto慢煮牛面頰好夠淋,好入味,而下面嗰個係小黃米,而唔係薯蓉,我好鍾意媽媽的爐魚就較乾較柴,不過就最大碟老婆個risotto非常之ri
訂位嘅時間有request窗口位,佢真係畀到我,非常好
HAM and Cheese 質素我都好滿意
媽媽的爐魚就較乾較柴,不過就最大碟
老婆個risotto非常之rich,但係食落去有點膩
但整體非常靚仔,都好滿意
甜品亦都非常滿意,每件都好有質素,都唔多講喇
而且仲有haagen Dazs
因為我老婆生日,我request佢有個生日蛋糕,佢亦都有畀我,非常之靚,亦都好窩心,我哋想影全家福嘅時間,我諗住自拍,佢地自動沖埋嚟同我影相,而每次出出入入亦都會叫你小心呀,行邊度咁,服務真係超級一流
服務一流,環境一流
嗰日去到個場冇乜人
冇為意原來樓下有“活動”
所以我哋走嘅時間都好麻煩
不過唔緊要啦