2025-05-22
呢間餐廳成日行過希慎地庫都人山人海,Dinner 時間直頭要排隊🤔佢哋成個舖頭得兩個侍應真係做到踢晒腳!真心要去解剖吓,究竟點解咁多人鍾意!首先我講聲我唔食生嘢先,我淨係識表面觀察欣賞隻蠔🙌🏼(以下都係我自己嘅觀察同埋朋友嘅食評)Order左佢哋嘅Set menu,頭盤就可以揀「生蠔Cooley Gold®Oyster x 1pc」見,坐正喺吧枱附近見到師傅不停手係咁剝,相信好多人都為咗佢哋嘅慕名而來🤪🦪以下朋友食評:生蠔個鹹水味好重,成隻蠔淨係食到鹹水味,就算俾咗檸檬都癖唔到😂🦪以下我觀察評語:跟餐隻生蠔好細,個殼好大個肉好似好奀咁😂跟餐嘅係36個月生蠔,如果鍾意有視覺感嘅話,可以試吓其他。意粉一路排隊,一路聽啲人講話好食,Order「意大利卡邦尼意粉」意料之中嘅事,味道不過不失!「香煎頂級肉限牛排配薯角伴紅酒牛仔汁」叫5 成熟,喺food court呢啲環境都冇Over cook,覺得合格有餘!呢餐so far so good,陪小朋友食飯,小朋友話事!✦ 意大利卡邦尼意粉 $118✦ 香煎頂級肉限牛排配薯角伴紅酒牛仔汁 $189+ 1款頭盤+每日餐湯/飲品 $68
🦪以下朋友食評:
🦪以下我觀察評語:
跟餐隻生蠔好細,個殼好大個肉好似好奀咁😂
跟餐嘅係36個月生蠔,如果鍾意有視覺感嘅話,可以試吓其他。
✦ 意大利卡邦尼意粉 $118
✦ 香煎頂級肉限牛排配薯角伴紅酒牛仔汁 $189