2023-04-01
🚩 ChocoNext〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ChocoNext 係香港手工朱古力品牌,精選歐洲原材料,香港製造🇭🇰透過不同的食材組合,打造「10種味道x10種心情」的招牌系列 “Emotional Collection”禮盒,甜酸苦辣,五味雜陳。今次介紹嘅係Miss you Chocolate Box set同埋紅樹莓朱古力脆片🍫 「掛住你」唔一定要講出嚟嘅,無論朋友定係情侶都可以透過依盒朱古力表達你對佢嘅思念🤤裏面仲有紙卡仔俾你留底心意而紅樹莓朱古力脆片用嘅係白朱古力,不過有別於坊間用嘅可可膏,Choconext用嘅係可可油,相對嗰質感就冇咁奇怪,冇左好cream個種感覺🙌🏻連我依個唔太鍾意食白朱古力嘅女仔都食唔停口想試吓唔同特色嘅朱古力就一定要過嚟Choconext試下啦‼️
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️