2023-03-31 5 浏览
食朱古力會快樂,食到好味嘅朱古力一定會更快樂😆 最近食到ChocoNext嘅手工朱古力,瞬間令我詼諧嘅忙碌日子出現一片彩虹🌈🤣ChocoNext係香港本土手工朱古力品牌🫶🏻 其朱古力以不同嘅食材,精選歐洲原材料,手工製作💕 🍫中式茗茶朱古力禮盒Chinese Tea Chocolate Box Set有2款口味,分別係大紅袍、鐵觀音,都比較少見。大紅袍朱古力清甜,朱古力味與茶味平衡,味道甘醇,令我一試愛上💞 而鐵觀音朱古力則未帶有茶嘅甘澀,取而代之嘅係朱古力嘅甜滑,仲有茶香~ 🍫火龍果朱古力脆脆 Pitaya Chocolate Fruit Crispy呢款水果乾朱古力非常特別!由新鮮水果製成果乾,半鋪上一層薄脆又香濃嘅朱古力,果香清甜😋 咬落先發現,火龍果朱古力脆脆係外脆、內煙韌🤩 口感特別又好味呀❣️

🍫中式茗茶朱古力禮盒
Chinese Tea Chocolate Box Set