餐厅: CHICKEN FACTORY (啟鑽苑)
资讯:

2022-09-05 325 浏览
民以食為天!🍽梗係要醫飽自己個肚先有力去做project 㗎喇!所以我同幾個groupmate就特登約咗黎食呢間餐廳,食飽先再有力做嘢!它位於鑽石山啟鑽苑。😆半隻皇牌烤雞餐 $50真系幾好食,🐔賣相非常吸引,好香燒烤味,雞肉都嫩滑,送飯一流,呢個價錢真系非常親民。🥦大量嘅烤雜菜及焗薯,好新鮮,而且分量非常足,雖然只係叫咗半隻,岩曬大食既我地。🍠牛肝菌汁都要贊下,唔會太鹹太甜,牛肝菌味道鮮美,更加帶出雞肉既嫩滑,最後飲埋呢支特色飲品,非常解膩。🐓果然呢間鋪冇令我哋失望,環境舒適,🥰食物嘅質素非常之好啦,而且我哋個個都係餵食女仔🤣所以成份量都夠,食完一齊奮戰deadline。
鑽石山啟鑽苑新開左啲餐廳~Chicken factory係其中一間。睇個樣應該係專食雞嘅,有唔同口味嘅雞可供逗。包括:海南雞、烤雞、燒雞、咖喱雞、炸雞⋯🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓總之全部都係雞❗️比呢個招牌吸引咗~$58原隻烤雞,全日供應。心諗有冇咁抵呀?一於買來試吓。入到餐廳有自動售賣機,自己落單。等咗大概5分鐘到,烤雞已經預備好。拎到返屋企仲係熱辣辣。烤雞表面金黃色,睇落唔錯喎,聞落都好香。味道如何?外皮酥脆焦香,雞肉嫩滑多汁。色香味俱全,性價比好高👍🏻!
鑽石山啟鑽苑新開左啲餐廳~
Chicken factory係其中一間。

🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓🐓
總之全部都係雞❗️

比呢個招牌吸引咗~
$58原隻烤雞,全日供應。
心諗有冇咁抵呀?
一於買來試吓。
入到餐廳有自動售賣機,自己落單。
等咗大概5分鐘到,烤雞已經預備好。
原隻烤雞

拎到返屋企仲係熱辣辣。
烤雞表面金黃色,睇落唔錯喎,聞落都好香。
味道如何?外皮酥脆焦香,雞肉嫩滑多汁。
色香味俱全,性價比好高👍🏻!
外卖自取
原隻烤雞