招聘中
$18,000-$22,000
月薪
餐厅: Chicken Factory (啟鑽苑)
资讯:

2022-09-07 161 浏览
发现粮尾恩物🥹好彩俾我揾到呢间chicken factory ,有大食夹抵件嘅外卖饭盒,仲附送汤同饮品,就算月尾都可以唔洗挨面包好似依盒麻辣无骨鸡饭,有成碗半饭嘅份量,鸡肉都有7到8大嚿,仲有腌萝卜同麻辣酱,味道方面一定无得弹👍🏻鸡肉之外,灵魂嘅油饭都煮得好好🍚饭粒软糯有咬口,食到有鸡汤同香料嘅味道,一嗒饭一嗒鸡再加啲麻辣油,好幸福嘅感觉💓💓而且每盒饭仲配一碗紫菜萝卜鸡汤,汤料又多,仲有得拣一枝枝嘅清凉饮品,咁嘅组合都只不过系$49,价钱赢哂🤑依个质素同价钱,无论粮尾抑或啱啱出粮我都愿意日日食😍

依个质素同价钱,无论粮尾抑或啱啱出粮我都愿意日日食😍
外卖自取