2025-08-14 308 浏览
好味係會再嚟幫襯,約朋友食飯短聚就當然要搵個舒服又relax嘅餐廳,所以我地就再戰Casamigos,一起來享用豐富午餐。餐廳環境舒適得嚟有格調,坐係沙發上感覺夠晒chill,如果唔係天氣太熱,我地坐戶外感覺應該更加正。先嚟Set Lunch加配嘅雜菜龍蝦湯,入口非常Creamy既有龍蝦嗁鮮味又有蔬菜嘅清新,口感唔錯。我地另外加左兩份餐前小食,先嚟西班牙八爪魚粒寶石生菜沙律,爽口清甜嘅寶石生菜淋上甜椒蛋黃醬,加埋煙韌彈牙八爪魚粒、卜卜爆汁嘅三文魚籽同埋蕃茄乾一齊食,既得意又夠Flash。另一份係 香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎,估唔到塊鵝肝仲厚過件多士,而鵝肝外脆內嫩入口即化,加上脆卜卜嘅多士同埋酸甜柚子莎莎,食落一啲都唔油膩。朋友仔嘅主食係 薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架,豬鞍架肉質超嫩滑,油脂分佈均勻,入口仲非常juicy。而且食落仲有陣陣嘅薑橙香味,令到成件事都好清新,再加埋滑身嘅薯蓉,令到整個主食非常豐富。我嘅就係 香煎紐西蘭比目魚柳佐香濃蝦湯,魚皮煎得好香脆而肉質好嫩滑,配上香濃蝦湯蝦汁更加突出比目魚嘅鮮味,兩者真係互相輝映,食嘅時候加入埋嫩滑嘅薯蓉,整個風味非常豐富。最後飲埋

最後飲埋杯餐飲就完美晒
2025-08-07
午餐
銅鑼灣呢間樓上🇪🇸西班牙餐廳小店 Casamigos 🏠門面都幾低調,但係出品幾高質有創意👍,係銅鑼灣隱世嘅🤩寶藏餐廳! 入邊裝修幾有格調🥰,成個格局好有🇪🇸小酒館嘅 cozy feel 🛋️,而且仲有戶外用餐區,落雨🌧️嘅時候仲會搭起個帳幕⛺️添。 呢度係酒吧餐廳🍷,所以有多款嘅酒類飲品🍹供應,想飲無酒精嘅🥤飲品佢哋都有好多款 Mocktails,Dance Tonight💃一聽個名已經好有 mood✨!一啖飲落去,荔枝同玫瑰🌹嘅清香率先衝出,跟住係紅莓嘅微酸同檸檬🍋嘅清新,加上茶底好 subtle 咁墊底,好 elegant💫好 refreshing!Tropical Wind 真係好有熱帶🏝️風情,菠蘿🍍同芒果🥭嘅甜香好突出🌟,熱情果帶嚟微微酸勁💥,加埋滑溜嘅牛奶🥛,口感好 creamy 好順滑! 生牛肉他他🥩配黑魚子真係不得了!生牛肉剁得幼細🔪,調味剛剛好,唔會蓋過牛肉嘅鮮甜😋,口感軟滑,重點✨係面頭大大匙嘅黑魚子🖤,鹹鮮味同牛肉他他嘅濃厚💥完美結合,層次感爆燈💡! 伊比利亞火腿忌廉球 熱辣辣🔥,炸到金黃色💛外皮脆卜卜,一咬開🤤裡面係超 creamy 嘅忌廉薯蓉🥔,仲有滿滿嘅🇪

伊比利亞火腿忌廉球 熱辣辣🔥,炸到金黃色💛外皮脆卜卜,一咬開🤤裡面係超 creamy 嘅忌廉薯蓉🥔,仲有滿滿嘅🇪🇸伊比利亞火腿🍖粒!火腿嘅鹹香🧂同油香完全滲透晒落忌廉餡度,香濃到暈🌀!

西班牙烤乳豬🐖個皮好香脆,用刀🔪輕輕一篤就「咔」一聲裂開✨,皮下嘅脂肪層完全融化咗,🍖肉質好嫩滑又充滿肉香同微微嘅香料🌿味,真係好食到舔舔脷😍!

🦀蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉🍝一圈圈咁造型好得意💫,口感煙韌有咬口而且勁吸汁💧。個蝦汁🦐濃郁到不得了,加上入邊有勁多鮮甜蟹肉🦀,同埋頂部有唔少嘅黑魚子🖤,入口鮮味爆棚🌊!

佢哋嘅巴斯克芝士🍰蛋糕真係做到外層焦香🤩,內裡流心嘅效果!一啖食落去,芝士🧀香濃到化唔開,質感超 creamy 超滑溜✨,微鹹帶甜,再配埋帶雲呢拿籽嘅雪糕🍨一齊食,真係好幸福🥰!

今次嚟到位於銅鑼灣嘅《Casamigos》,一間西班牙菜酒吧餐廳,環境舒適又有格調,設有室外座位,而每一道菜都充滿驚喜和創意,朋友聚餐好選擇🍴北海道帶子刺身 帶子刺身入口超鮮甜,肉質細嫩滑溜,加埋魚子醬和三文魚籽,口感層次豐富,再配上日式麻油柚子醋,酸甜中帶點柑橘清香,令帶子鮮味更突出🍴鯷魚橄欖脆包鯷魚嘅鹹香和橄欖嘅微酸融合得自然,配上脆包層層香脆感,口感非常豐富🍴薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架肉質超嫩滑,油脂分佈均勻,有榛子和橡果嘅獨特香氣,配上自家調配薑味橙醬汁,微辣帶橙香清新,令豬肉味道更有層次,配菜用上羽衣甘藍和薯蓉等,可平衡油膩感🍴蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉蟹肉濃郁又鮮甜,蝦汁香味黏住每條意粉,滑溜又掛汁,配上黑色魚子醬,爆汁鹹鮮,令味道層次更豐富,幸福感滿滿🍸Pandora Box入口先有Gin和Campari嘅微苦,再嚐到橙和黑加侖子嘅果香,紅酒味帶點成熟感,蛋白令口感順滑細膩,整體味道層次豐富,飲落清新有驚喜🍸Casa Yuzu Paloma入口先有tequila嘅微辣,柚子和西柚帶出清新果香,蜜糖令味道更柔和,加埋Soda嘅氣泡感,飲落酸甜清爽,夏天必點

🍴北海道帶子刺身

🍴鯷魚橄欖脆包

🍴薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架

🍴蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉

🍸Pandora Box

🍸Casa Yuzu Paloma

2025-04-06 4231 浏览
<Beef Tartare牛他他,$138>今次呢個牛他他嘅牛肉比較大粒有口感。<Pan Seared Foie Gras Toast香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎,$156>肥美而不油膩嘅鵝肝,入口即溶,配埋塊脆卜卜嘅多士好好味。<Tortilla fr Patatas西班牙薯仔蛋餅,$98>呢個蛋餅好有驚喜!首先個賣相已經好靚,其次係味道都好好。蛋餅嘅皮煎到脆脆地,好香濃嘅蛋味,加上入邊有啲洋蔥薯仔餡料,超級好食,輕鬆就清晒。<Clams with White Wine and Garlic蒜蓉白酒汁煮蜆,$148>肥美嘅蜆,完全無沙,好鮮甜。個蒜蓉白酒汁唔會太鹹,將蜆甜味再提升到另一個層次。<Grilled Australia Lamb Rack炭燒澳洲羊架(甜椒蛋黃醬),$298>呢個羊架一啲都唔羶,燒得都幾腍,很不錯。<Basque Cheese Cake巴斯克蛋糕,$98>完全無諗到呢到個巴斯克咁好食!勁香濃嘅芝士,中間超級流心。<Tiramisu,$158>真係
Beef Tartare 牛他他
<Beef Tartare牛他他,$138>
今次呢個牛他他嘅牛肉比較大粒有口感。
Pan Seared Foie Gras Toast 香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎
肥美而不油膩嘅鵝肝,入口即溶,配埋塊脆卜卜嘅多士好好味。
Tortilla fr Patatas 西班牙薯仔蛋餅
呢個蛋餅好有驚喜!首先個賣相已經好靚,其次係味道都好好。
Clams with White Wine and Garlic 蒜蓉白酒汁煮蜆
Grilled Australia Lamb Rack 炭燒澳洲羊架(甜椒蛋黃醬)
呢個羊架一啲都唔羶,燒得都幾腍,很不錯。
Basque Cheese Cake 巴斯克蛋糕
<Basque Cheese Cake巴斯克蛋糕,$98>
完全無諗到呢到個巴斯克咁好食!勁香濃嘅芝士,中間超級流心。
Tiramisu
<Tiramisu,$158>
真係飲Tiramisu,酒精唔會over到遮左Tiramisu嘅味,但又唔係無酒精,十分好。

整體而言,好推介大家去食!無論餐廳嘅裝修同食物都幾有心思同幾精緻,性價比都唔錯。
因為今次友人蝦敏感所以食唔到八爪魚,下次再去食過!
2025-03-20
Beef Tartare 牛他他
Basque Cheese Cake 巴斯克蛋糕
Tiramisu
2025-03-27 4724 浏览
朋友生日當然要食好西,所以就同佢去銅鑼灣食個西班牙菜入午餐嚟個小慶祝。餐廳佈置非常有格調,感覺好舒適又夠chill,另外仲設有戶外座位添。餐廳嘅食物種類都好多,係我地心大心細情況下,最後我地就每人叫左個set lunch,再加兩份前菜加杯加卡特飲。 其實我地嘅set係包餐飲嘅,咁我就叫左杯凍檸茶,當然壽星女就叫左杯靚靚杯特打下卡先得,所以就叫以熱情果、芒果同 菠蘿為主嘅Golden Seacoast,入口清新而且帶有點點酸酸甜甜啱晒,味道唔錯。前菜先嚟一客 北海道帶子刺身 ,北海道帶子刺身大粒又厚,再配埋日式麻油柚子醋,味道都真係份外鮮甜,再加埋魚子醬、魚籽同柚子粒,口感即刻變得好豐富,食落鹹香中帶點清新,大愛呀!另一個前菜就係 手切西班牙伊比利亞36個月風乾火腿 ,肉質柔軟富彈性得嚟,脂肪分布都好均勻。而佢個鹹香味道油潤自然,入口鹹香中帶點甜味。Set Lunch我地就加配左個龍蝦湯,入口非常Creamy而且超濃郁龍蝦味,鮮味十足, 絕對係高水準之作。 朋友仔嘅主食係 薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架,個豬鞍架真心覺得超正,肉質嫩滑又夠腍,食落仲好juicy。而且食落仲有陣陣嘅橙香味,令

朋友仔嘅主食係 薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架,個豬鞍架真心覺得超正,肉質嫩滑又夠腍,食落仲好juicy。而且食落仲有陣陣嘅橙香味,令到成件事都好fresh。千其唔好漏左個薯蓉,因為真係好Creamy夠滑身。

我嘅主食就係 炭燒澳洲羊架伴甜椒蛋黃醬,單睇賣相都已經非常吸睛,食落都仲有驚喜。羊架燒得剛剛好,肉質軟嫩而且超多汁,帶丁丁羊騷香味,再配埋個蛋黃醬一齊食,可以口感味覺都係十個正呀。
2025-03-17
午餐
  • 北海道帶子刺身
返完工想搵個地方輕鬆食飯,揀咗Casamigos試吓西班牙菜。餐廳有種西班牙小酒館嘅cozy vibe,昏暗燈光幾有情調,仲有室外座位,啱晒同朋友傾計chill吓。🍹 Lady Paradise同Yuzu Paloma係開場好選擇!Lady Paradise果香濃郁,微酸帶花香,飲落清新;Yuzu Paloma柚子同tequila混搭,氣泡感爽口,夏天飲一流!🐟 北海道帶子刺身(日式麻油柚子醋)帶子切得薄薄,入口鮮甜滑嫩,柚子醋帶點麻油香同酸甜,提鮮得啱啱好 。🐙 慢煮加利西亞式八爪魚腳八爪魚腳慢煮到軟腍彈牙,表面微焦帶炭香,配橄欖油同香料,入口滿滿海鮮味,簡單又好食。🥩 薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架黑毛豬肉質嫩滑,油脂均勻,帶淡淡橡果香,薑橙醬汁微辣清新,解膩又提升層次 。第一次食到咁好味嘅羽衣甘藍,炸完之後好似薯片咁 。🍝 蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉手工戒指意粉好有創意,意粉煙韌掛汁,蝦汁濃郁鮮甜,有滿滿蟹肉同魚子醬點綴,食落去啖啖肉,食到停唔到 。

🐟 北海道帶子刺身(日式麻油柚子醋)

🐙 慢煮加利西亞式八爪魚腳

🥩 薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架

🍝 蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉
跟舊同學聚會,選定了Casamigos用餐,這是一間很喜歡的西班牙菜館,除了普通的室內雅座,還露天的戶外座,要是天氣合宜,戶外座也挺不錯的。先來一客白鯷魚寶石生菜沙律🥗 $138,材料用上了意大利蕃茄🍅乾及黑醋橄欖🫒油👍。很整齊的一份沙律,感覺良好!蕃茄乾配白鯷魚,第一次品嚐到的配搭,味道又出奇的夾!香煎鵝肝多士配甜酸青瓜🥒柚子莎莎 $78/件鵝肝外脆內軟,多士同樣脆口。配酸味醬汁,可中和油膩口感,這回用了柚子莎莎醬,有心思,抵讚!炭燒西班牙伊比利亞無骨黑毛豬肋條配香脆薯餅 $138,炭燒豬肋條肉,無骨啖啖肉,配合脆薯餅,夠創新!香煎紐西蘭比目魚柳配香濃蝦汁 $238,擺盤優美,三文魚子更是調味裝飾兩相宜;比目魚柳肉質鮮嫩,薯蓉滑溜,香濃蝦汁更是一絕!蟲草花野菌香濃牛油汁手工闊條麵 $188賣相精美,松草花出現在西班牙菜,fusion 感滿滿的。醬汁味道很好,質感柔軟的闊條麵,吸滿了醬汁後,好食!紅絲絨西班牙油條配士多啤梨🍓朱古力醬 $88,傳統的西班牙甜品,沾滿了白砂糖的油條,外層脆卜卜的,醬料加入士多啤梨🍓成份,比傳統的純朱古力醬,多一分新意!Golden Seacoast $10

香煎鵝肝多士配甜酸青瓜🥒柚子莎莎 $78/件

蟲草花野菌香濃牛油汁手工闊條麵 $188

Golden Seacoast $108

Pomelo's Punch $108

2025-08-19 0 浏览
very bad value for money, for the price the portion size were terribly small, especially the paella. even the 6 wings were actually 3 wings torn in half each… dishes werent very authentic and croquettes were the only good thing. very disappointing.
2025-08-19 0 浏览
餐廳環境滿有情調,氣氛一流。欣賞店員服務佳,殷勤有禮,上菜速度又快。北海道帶子刺身鮮甜滑溜,伴以爆汁香甜橙肉及日式麻油柚子醋是新穎創意的配搭,非常清新開胃。香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎,鵝肝香口,油香豐滿,醬汁甜甜酸酸的能中和油膩感,配以香脆多士啖啖滋味。西班牙薯仔蛋餅賣相不俗,蛋餅厚身內裡夾雜不少薯粒,口感滑溜得來有一番紮實,香濃的蛋味與薯味結合得佳。西班牙烤乳豬份量十足,乳豬烤得恰到好處,外皮酥脆可口,肥瘦分明的肉質嫩滑而爽口,還滲出啖啖油香。香煎紐西蘭比目魚柳大件厚肉,魚肉嫩滑無比,配上香濃蝦汁令鮮味大大提昇,底層還伴有大量幼滑薯蓉,滋味加倍。最後來一杯冰凍橙汁,香甜解膩。

最後來一杯冰凍橙汁,香甜解膩。

2025-08-15 71 浏览
今日中午訂咗兩位嚟試呢間西班牙餐廳。一入門口,侍應已經好有禮貌咁打招呼!中午嘅餐牌選擇眾多,我同朋友嗌咗比目魚扒以及牛肉意粉再加一個墨魚Tapas。Tapas作為小食先上,賣相靚不特止,味道亦好好,入邊有捲心菜同埋墨魚片,加埋醬汁同埋三文魚子,食材互相好夾,好美味! 之後兩碟主菜都好味!好有水準!比目魚煎得皮脆肉嫩。牛肉意粉嘅牛肉亦好友牛肉味,此新鮮牛肉味,唔似急凍。意粉都做得好好,煙煙韌韌而且掛汁。 如果自己煮要好多心機、時間同技巧。餐廳環境唔算好大,如果人少去傾偈食飯係好嘅選擇!尤其午餐時間喺銅鑼灣區,要搵個相對安靜嘅地方傾吓偈,有時都唔容易。整體嚟講,食物質素同店員服務都超出預期,每人二百零蚊,物超所值!🥰🥰🥰🥰希望之後去試埋佢哋晚餐🥰(可惜今日冇影相😅)
今日中午訂咗兩位嚟試呢間西班牙餐廳。

一入門口,侍應已經好有禮貌咁打招呼!

🥰🥰🥰🥰

希望之後去試埋佢哋晚餐🥰
(可惜今日冇影相😅)
2025-08-15
2025-08-12 0 浏览
好味 #晚餐 分享 ~西班牙菜呢間餐廳真心鍾意,就連簡單麵包都咁靚上枱😄食物樣靚,味道係正的😄餐廳還有室外坐位選擇~西班牙烤乳豬1/4隻398西班牙乳豬嗰啲乳豬皮好鬆脆,肉又嫩滑,唔油膩,正~西班牙海鮮飯298西班牙海鮮飯材料的確豐富海鮮新鮮,大蝦爽口彈牙有鮮味飯本身是用海鮮湯煮和調味煮味道濃郁,加埋邊位有焦香鍋巴賣相又靚~單骨雞翼配荷蘭汁108/6隻呢個單骨雞翼,非常香脆,好惹味基乎每次都有叫真係好好味~法包條38上枱是熱和脆口,放凉了都無淋到,點橄欖油黑醋食,點橄欖油黑醋食,好味又健康~巴斯克蛋糕98~蘋果汁48銅鑼灣Casamigos 加一服務1087/2人
好味 #晚餐 分享 ~西班牙菜
呢間餐廳真心鍾意,就連簡單麵包都咁靚上枱😄
食物樣靚,味道係正的😄
餐廳還有室外坐位選擇

~西班牙烤乳豬1/4隻
西班牙乳豬嗰啲乳豬皮好鬆脆,肉又嫩滑,唔油膩,正

~西班牙海鮮飯298
西班牙海鮮飯材料的確豐富
海鮮新鮮,大蝦爽口彈牙有鮮味
飯本身是用海鮮湯煮和調味煮
味道濃郁,加埋邊位有焦香鍋巴
賣相又靚

~單骨雞翼配荷蘭汁108/6隻
呢個單骨雞翼,非常香脆,好惹味
基乎每次都有叫
真係好好味

~法包條38
~巴斯克蛋糕98
~蘋果汁48

銅鑼灣Casamigos
加一服務
1087/2人
..最近愛吃西班牙菜🇪🇸,今次黎到位於銅鑼灣的西班牙菜酒吧餐廳🍽,雖然面積不大但氣氛滿滿😆,熱鬧非!適合小酌聚餐、有情調~菜式精緻選擇不少,更設有室內 & 露天座位,昏暗的燈光帶點浪漫感,適合情侶及閨密來用餐。晚間來跟朋友們飲杯🍸 吃點Tapas 談天說地也不錯喔!Cold tapas (新鮮沙律菜清新🥗 配意大利蕃茄乾及黑醋橄欖油);Hot tapas 八爪魚🐙 肉質彈牙;薯仔蛋餅口感豐富;主食羊架🐏 啖啖肉帶點羶香,配上青椒仔`菇菌`忌廉薯蓉 豐富;戒指意粉平日少吃,每粒意粉伴隨鮮蟹肉味🦀 味道融和。最後來到西班牙菜館,當然要來小酌一杯!Sangria 配Tapas 是最佳的配搭~cheersss🍸🍷🧉🍾✨ 食完又乖乖去做GYM🏋🏻‍♀️🔸白鯷魚寶石生菜沙律 $138🔸慢煮加利西亞式八爪魚腳 $198🔸西班牙薯仔蛋餅 Tortilla $98🔸炭燒澳洲羊架 (甜椒蛋黃醬) $298🔸蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉 $218🔸Red Sangria🍷🍸 $108 each..×××××ש銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅3樓..

戒指意粉平日少吃,每粒意粉伴隨鮮蟹肉味🦀 味道融和。

🔸白鯷魚寶石生菜沙律 $138

🔸Red Sangria🍷🍸 $108 each
×××[Casamigos]×××
©銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅3樓
2088 浏览
牛肉他他生牛肉剁得細緻,調味恰到好處,既不會蓋過牛肉本身的鮮甜,又能帶出濃郁的肉香,口感軟滑細膩。表面那一大匙黑魚子的鹹鮮與牛肉他他的濃郁很夾,大推!香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎  鵝肝煎得外層微脆,內裡柔嫩,搭配烤得酥脆的多士,口感對比鮮明。甜酸青瓜柚子莎莎的清爽恰好中和了鵝肝的油膩。蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉  意粉做成戒指般的圓圈狀,口感煙韌有嚼勁,且能充分吸附醬汁。蝦汁濃郁鮮美,搭配滿滿的鮮甜蟹肉,每一口都充滿海洋的鮮味。西班牙烤乳豬  乳豬烤得極其香脆,外皮薄如紙片,用刀輕輕一碰便發出「咔」的清脆聲響。皮下的脂肪層完全融化,肉質嫩滑多汁,搭配特製醬汁,讓人吃得回味無窮。  Lychee Cooler以荔枝、薄荷和蘋果梳打調製,口感清新爽口。  Dance Tonight入口先是荔枝與玫瑰的清香,隨後紅莓的微酸和檸檬的清新逐漸浮現,茶底有淡雅香氣。
牛肉他他

香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎

蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉

西班牙烤乳豬

Lychee Cooler
以荔枝、薄荷和蘋果梳打調製,口感清新爽口。

Dance Tonight
  • 西班牙烤乳豬
  • 香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎
  • 牛他他
  • 蟹肉香濃蝦汁手工戒指意粉
心癢癢很久沒吃西班牙菜 今晚為食妹👧🏻同好友來到銅鑼灣品嘗一下西班牙菜😎✨香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎鵝肝肥美細膩 配搭酸甜青瓜 中和膩感🫶🏻✨薑味橙香橡果西班牙黑毛豬鞍架豬鞍肉汁滿滿 每一口散發陣陣橙香 大愛❤️‍🔥✨燒白鱔西班牙海鮮飯平時接觸燒白鱔通常在燒烤店 燒白鱔西班牙飯真係第一次食❣️ 白鱔爽口彈牙 魚油滲進飯粒𥚃 飯粒頓時飽滿濕潤 真係一啖一驚喜🤩✨紅絲絨西班牙油條配士多啤梨朱古力醬此甜品乃店舖名物 難怪枱枱客人必點😛✨Camomlie Tea

✨香煎鵝肝多士配甜酸青瓜柚子莎莎

✨紅絲絨西班牙油條配士多啤梨朱古力醬
甜品乃店舖名物 難怪枱枱客人必點😛

✨Camomlie Tea
2025-07-30 206 浏览
每次到訪除了滿滿的客人及親切殷勤的服務,還有味蕾驚喜,總不會令人失望💕🐙 西班牙八爪魚粒寶石生菜沙律爽脆的寶石生菜配搭彈牙鮮美的八爪魚粒與三文魚籽,加上微辣的甜椒蛋黃醬,口感豐富,開胃又清新,有驚喜🤤🤤🥔 西班牙薯仔蛋餅蛋餅有陣陣蛋香,中間有薯仔粒粒,加上酸忌廉一起很美味👏🏻🦐 橄樌油大蒜虎蝦這道料理一出場就令人眼前一亮!上層鋪滿香脆酸種麵包,下層是鮮甜彈牙的虎蝦,澆上濃郁惹味的大蒜橄欖油醬汁,用麵包沾滿精華一口咬下,朋友都讚不絕口,大滿足!🤤🤤🐷 西班牙烤乳豬乳豬皮酥脆得有如餅乾,肉質嫩滑又充滿肉汁,推薦!😋😋😋🍰 巴斯克芝士蛋糕外層焦香,中間有誘人的流心 ,香濃幼滑,是最近吃到最好吃的巴斯克芝士蛋糕,一試難忘😍😍😍😍配上一口充滿雲呢拿籽的雪糕,幸福感滿溢!🍷 White Sangria & White Sangria 西班牙果酒加入了香甜果香,易入口,配西班牙料理更有風味👍🏻👍🏻

🐙 西班牙八爪魚粒寶石生菜沙律

🥔 西班牙薯仔蛋餅
蛋餅有陣陣蛋香,中間有薯仔粒粒,加上酸忌廉一起很美味👏🏻

🦐 橄樌油大蒜虎蝦

🐷 西班牙烤乳豬
乳豬皮酥脆得有如餅乾,肉質嫩滑又充滿肉汁,推薦!😋😋😋

🍰 巴斯克芝士蛋糕