2021-10-03 79 浏览
依間喺銅鑼灣嘅隱世樓上Cafe💗無論係環境定係食物質素都非常合我心意。餐廳有室內和室外區💗室內有梳化雅座和大型落地玻璃,而室外用咗好多綠色植物做擺設,整體感覺好舒服,完全忘記咗喺銅鑼灣鬧市。餐廳共有約十多張用餐枱,來用餐的話需要預先Online訂位💗平日中午也很有人氣的~我點左個lunch Menu Set,👍🏼有精選餐湯/沙律+飲品配埋,而週一至五嘅Lunch Menu仲不設加一🥳🔸香煎紐西蘭肉眼扒($148)是日餐湯係南瓜忌廉湯,非常甜香幼滑。而肉眼扒我點了五成熟💗真的非常恰好💗肉汁好豐富又有濃郁牛香,配以粉紅胡椒燒汁,味道更具層次,薯蓉入口超棉密,有出乎意料的輕盈不膩。🔸芒果乳酪沙冰(跟餐+$26)跟餐本身有飲品,不過也可以半價選購其他特飲。這裏的沙冰超大杯賣相又吸引🥳口味選擇有很多👍🏼點了這杯芒果乳酪沙冰,沙冰好細滑💗入口有滿滿芒果香,整體不會過甜恰恰好。

🔸香煎紐西蘭肉眼扒($148)

🔸芒果乳酪沙冰(跟餐+$26)

2021-10-03 109 浏览
平時去銅鑼灣都係食開一啲連鎖嘅食肆,已經食到好厭,今日居然俾我搵到一間隱世高質嘅西餐廳,位於銅鑼灣嘅鬧市裏面,係一個寧靜嘅角落,有室內亦都有戶外,可以慢慢享受美食,同埋欣賞下銅鑼灣嘅夜色🤩👍🏻環境好靚之餘,估唔到嘢食仲咁多元化同埋好味餐廳嘢食超級多元化,有齊前菜、煮菜、甜品同埋飲,首先我哋叫咗兩碟前菜😋脆炸魷魚圈同埋香草蜜汁燒雞翼魷魚圈超級好食!外層炸到好香脆,同一般餐廳唔同,唔會只係得麵粉,而係裏便真係有口口嘅魷魚圈,10分足料😋另外燒雞翼味道都好香口三文魚意粉🍝超級好食,豐富又飽肚,三文魚好鮮甜,而且廚師仲要落咗好大一塊落去,超級高質香蕉雪糕班cake估唔到呢度嘅甜品咁高質!嚟到嚇咗一跳,超級大份!而且煎得好香口,以後會再過嚟食

環境好靚之餘,估唔到嘢食仲咁多元化同埋好味

脆炸魷魚圈同埋香草蜜汁燒雞翼

三文魚意粉🍝

香蕉雪糕班cake
2021-09-30 125 浏览
第一次嚟到呢間樓上cafe原來超高質,真係太遲遇到你啦!今次試勻小食、意大利飯、飲品同甜品,每款都有驚喜,水準以上啊!小食點咗脆炸魷魚圈伴是拉差蛋黃醬,脆炸得好香口,個醬辣辣地好過癮。魷魚仲保持到嫩中有爽彈嘅口感都算唔錯啊!香煎北海道帶子墨魚汁意大利飯好期待呢個意大利飯,食落果然係有咬口帶飯芯,樓上cafe嘅意大利飯一樣可以好正宗。飯芯唔會太硬,真係好適中。墨魚汁包裹住每粒飯,面頭仲有一片片咸香芝士片,帶子香煎得剛剛好仲保留到鮮味,橫切面仲見到好嫩,係刺身級數嘅帶子。德式班戟伴冧酒脆糖香蕉.朱古力碎甜品竟然有我好鍾意嘅Dutch baby pancake,當然要點嚟試試。一上枱估佢唔到咁大碟啊!班戟薄身有少少咬口,外圍個圈仲好脆口,配埋雜莓同焦糖香蕉完全唔會try!兩人都可以ko到咁大份嘅班戟。見佢飲品有款係加入豆腐嘅smoothie,我地就揀咗曲奇豆腐。曲奇同豆腐都融合得好好,飲落幾滑唔會太多冰粒,好鍾意豆腐嘅存在,整體無之前飲過嘅smoothie咁膩。
第一次嚟到呢間樓上cafe原來超高質,真係太遲遇到你啦!

魷魚仲保持到嫩中有爽彈嘅口感都算唔錯啊!

德式班戟伴冧酒脆糖香蕉.朱古力碎

2021-09-30 147 浏览
想搵間靜靜地可以傾下計既西餐,Zense都幾適合,仲設有戶外座位,區內稀見。待天氣涼啲同朋友摸下酒杯底吹下水幾不錯。餐廳7點後開始繁忙,想來記得要訂枱喔~ZENSE 雜錦拼盤 $138香草蜜燒雞翼:雞翼皮薄肉嫩,甜甜地幾好味。蜜糖芥辣雞柳串:雞肉大大件啖啖肉,好嫩好入味。招牌薯條:以原隻薯仔切條加炸粉,食落鬆脆有薯肉味,非一般薯條可媲美。紐倫堡腸:細細條味濃好,香料味重,味道獨特。沙律菜:淋左和風醬汁,酸酸甜甜開胃美味。泰式冬陰功大蝦意大利麵 $108意粉口感煙韌,配以冬陰功汁酸辣惹味,個汁響意粉底撈勻先好食,配料仲有爽口大蝦、菇片和三色椒絲的,幾好味值得一食。抹茶豆腐沙冰 $52抹茶的甘甜清香混入豆腐濃郁的豆味,啖啖豆香口感清新,的確有特色又好飲。特濃朱古力心太軟 $78賣相唔錯,心太軟大件,外層微脆裡面朱古力少許流心,朱古力微甜,配以冰凍的雲呢拿雪糕,慢慢歎好滿足。

ZENSE 雜錦拼盤 $138
香草蜜燒雞翼:雞翼皮薄肉嫩,甜甜地幾好味。
蜜糖芥辣雞柳串:雞肉大大件啖啖肉,好嫩好入味。
紐倫堡腸:細細條味濃好,香料味重,味道獨特。
沙律菜:淋左和風醬汁,酸酸甜甜開胃美味。
ZENSE 雜錦拼盤

ZENSE 雜錦拼盤
抹茶豆腐沙冰
特濃朱古力心太軟
2021-09-28 89 浏览
今日放半日假,約左朋友去銅鑼灣行街食飯。 我地選擇左一間人氣極高的西餐廳「Cafe Zense」。餐廳環境空間感大,舒適寬敞,亦有室外雅座。 餐牌選擇都多,價錢亦合理。 -食物相當有質素❤️鹽燒厚切牛脷 牛舌脂肪分佈平均,燒完不靭,更添香口;質感爽彈,口感實在,牛味濃郁。伴碟沙律🥗可中和油膩感。-❤️炸魚薯條🍟炸魚金黃酥脆,皮脆肉嫩! 薯條亦是大愛,十分香口。 最特別是他他醬,加了香茅,多了份清新香氣。-❤️芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵 意大利麵口感al Dente ! 用雜菌獨特的香氣提升味道;加入蟹肉、蟹籽,芝士碎片提升口感,味道濃郁。-❤️德式班戟伴冧酒脆糖香蕉🍌·朱古力碎 鐵板上的pancake 賣相相當精美! 質感煙韌,蛋香味出眾,味道不偏甜不膩; 焦糖香蕉與香濃朱古力醬是最佳拍擋,加上雲呢拿雪糕,冷熱交融,味道有層次感。所有配料完美演繹的水準之作😋

食物相當有質素
❤️鹽燒厚切牛脷

伴碟沙律🥗可中和油膩感。
❤️炸魚薯條🍟

❤️芥末籽忌廉蟹肉雜菌意大利扁麵

❤️德式班戟伴冧酒脆糖香蕉🍌·朱古力碎

2021-09-28 89 浏览
有大型運動品牌旗艦店買球鞋,亦可到後面的長頸鹿店再買玩具。甚至想花光一切買新...... 傢俬亦得。朋友與我湊巧於銅鑼灣經過 ,就真的到咖啡座。先來一客 Zense 什錦拼盤熱身吧,裡面有香草蜜燒雞翼、蜜糖芥末雞柳串、招牌薯條及紐倫堡腸。單是一碟有齊香草蜜燒雞翼及招牌薯條就已經值得選擇,薯條經過特別處理,有種酥炸的感覺。香草蜜燒雞翼外脆甜甜,內裡保持肉汁不乾身。海膽溫泉蛋意大利麵入口軟硬度合適,海膽跟溫泉蛋流心混合甜度合適。脆焗蘋果金寶絕對要吃,無論甜酸度、蘋果切成大大塊口感很好。冰凍的雲呢拿雪糕有冰火交融的感覺。室外環境不錯,柔和的光線加上木枱及木椅,有一種夜晚於森林吃飯的感覺。這裡更有多種紅白酒及雞尾酒選擇,是知己談天聚會舊的好地方。你和誰結伴前來?是否比我精采?
有大型運動品牌旗艦店買球鞋,亦可到後面的長頸鹿店再買玩具。

甚至想花光一切買新...... 傢俬亦得。

朋友與我湊巧於銅鑼灣經過 ,就真的到咖啡座。

香草蜜燒雞翼外脆甜甜,內裡保持肉汁不乾身。

脆焗蘋果金寶絕對要吃,無論甜酸度、蘋果切成大大塊口感很好。

冰凍的雲呢拿雪糕有冰火交融的感覺。

這裡更有多種紅白酒及雞尾酒選擇,是知己談天聚會舊的好地方。

你和誰結伴前來?是否比我精采?
  • 海膽溫泉蛋意大利麵
  • Zense雜錦拼盤
  • 脆焗蘋果金寶
2021-09-28 73 浏览
星期六想同屋企人食午餐,訂左12點,餐廳千叮萬囑叫我哋12點後先好到😅 可能一早訂咗,安排到坐室內梳化位,舒服。樓底唔高,我就覺得音樂聲太大,傾計都有d難。亦都可能因為太早,原本想食burger,點知佢話麵包未送到,好彩我哋堅持等咗一陣,麵包送到有得食。大部份食客都一點到先至到,有啲人冇訂枱要坐室外,見到都有啲熱。burger 份量好夠,薯條都食唔落。屋企人叫咗魚,都有兩大塊。咖啡就覺得太細杯,唔係好夠飲。整體上覺得環境好迫,食物唔係特別出色,但價錢合理。
在公司被大大小小的為什麼充斥著 放工的時侯立即找個好友呻一呻 充充電 銅鑼灣出口走五分鐘內的路程環境頗舒服 還有室外的地方 找了個梳化位徐徐坐下 享受片刻的平靜 ✌🏻 •鹽燒厚切牛脷 $78 🐮 上網做足功課 見這碟人人讚好 點了一碟試試 Waitress捧著碟送上枱時 飄來的牛味道怪怪的和友人悄悄的對望了一眼半硬著頭皮切開手脷放人口好食喎!牛味濃郁 肉質有咬口難怪個個讚口 不錯!•香煎北海道帶子墨魚汁意大利飯 $148🐙 大大碟份量十足帶子大件到要用刀叉切開進食😂 意大利飯濃郁 口感剛好 不會偏硬或太軟 和好友齊齊食到滿嘴烏黑色 😂 相視而笑•甜品: 班㦸冧酒脆糖香蕉+朱古力碎 $88冧酒夠濃 每啖都吃到酒味 🍷 朱古力和香蕉就一如既往的合拍 大份但班㦸不是厚身的那款 偏薄身 脆口 好食 滿足 !推介!•甜品 creme brûlée $48 這份量比一般餐廳的creme brûlée大份 不會太甜 那一層焦糖稍嫌不夠薄身 熱的焦糖配上凍的蛋 口感豐富 燉蛋尚算綿滑 不錯•餐廳環境舒服 食餐好 叉足電💥第二日再對付無限的問題💪🏻😂 激發自己的思考下次會再encore ~ •As us
在公司被大大小小的為什麼充斥著

和友人悄悄的對望了一眼
半硬著頭皮切開手脷放人口
好食喎!
牛味濃郁 肉質有咬口
難怪個個讚口 不錯!

香煎北海道帶子墨魚汁意大利飯 $148🐙
大大碟份量十足
帶子大件到要用刀叉切開進食😂
意大利飯濃郁 口感剛好
不會偏硬或太軟
和好友齊齊食到滿嘴烏黑色 😂 相視而笑

甜品: 班㦸冧酒脆糖香蕉+朱古力碎 $88
冧酒夠濃 每啖都吃到酒味 🍷
朱古力和香蕉就一如既往的合拍
大份但班㦸不是厚身的那款
偏薄身 脆口

好食 滿足 !推介!
甜品: 班㦸冧酒脆糖香蕉+朱古力碎

餐廳環境舒服
食餐好 叉足電💥
第二日再對付無限的問題💪🏻😂
激發自己的思考
下次會再encore ~

As usual, menu for ref:-
甜品: 班㦸冧酒脆糖香蕉+朱古力碎
甜品:   Creme  brûlée
2021-09-25 263 浏览
之前見好多朋友都有去過Cafe Zense用膳,咁都打算在試下啦,原來餐廳都經常爆滿,最終都係要預約先去到。去到當日,餐廳都係全場爆滿,相當厲害。鹽燒厚切牛脷牛脷唔止厚切,仲好大件添。牛脷表面少少後焦香脆嫩、肉質軟糯。簡單配搭黑椒、鹽燒炙,突顯濃郁牛香。ZENSE雜錦拼盤拼盤有香草蜜糖燒雞翼3隻、蜜糖芥辣雞柳串1串、招牌薯條、同埋紐倫堡腸2條,完全滿足到樣樣小食都想試啲嘅大家。泰式大蝦冬陰公意大利麵唔少餐廳都有近似嘅意粉,Zense嘅依款泰式大蝦冬陰公意大利麵相當唔錯,辣味足夠,味味亦同冬陰公湯差唔多。再配上爽彈大蝦,真係以為自己食緊冬陰公㗎。抹茶豆腐Smoothie抹茶味同豆腐味都相當濃郁,兩者非常之夾,打成Smoothie,冰涼爽快。

2021-09-25 89 浏览
Cafe Zense 係銅鑼灣嘅樓上Cafe,店舖有室內外座位,鍾意坐室內嘆住冷氣飲咖啡又得,鍾意坐室外Chill住飲杯Wine亦得!蜜桃荔枝沙冰 $48疊得高高嘅沙冰,冰涼幼滑,果味香甜,好喝!Zense Breakfast Combo $128超級豐富嘅全天侯早餐,內含煙三文魚、煙肉、紐倫堡腸、香滑炒蛋、茄汁焗豆、香草炒雜菌、蒜蓉多士、千層焗薯!炒蛋有奶香又夠滑,好Impressive!泰式冬蔭功大蝦意大利麵 $108香中帶少辣,意大利粉散發著泰式嘅香料味!大蝦爽口彈牙甜美!特濃朱古力心太軟 $78賣相漂亮,流心嘅朱古力心太軟嘅味道真係超濃厚,名符其實!

蜜桃荔枝沙冰 $48

疊得高高嘅沙冰,冰涼幼滑,果味香甜,好喝!

Zense Breakfast Combo $128

泰式冬蔭功大蝦意大利麵 $108

香中帶少辣,意大利粉散發著泰式嘅香料味!大蝦爽口彈牙甜美!

特濃朱古力心太軟 $78

賣相漂亮,流心嘅朱古力心太軟嘅味道真係超濃厚,名符其實!
話說呢間位於銅鑼灣既樓上Cafe小編已經嚟過幾次,今次就同朋友嚟試佢哋嘅甜品💛環境都幾舒服,有室外同室內坐位😎啱晒一大班人傾偈,建議可以預先訂位☺️_🥘白酒忌廉藍青口 $138估唔到青口嘅份量都幾多,食落去好香白酒味,鍾意食青口嘅朋友仔可以試吓!🍫朱古力心太軟 $78呢個心太軟朱古力味濃郁,食落去唔會太甜,配埋冰凍嘅雲尼拿雪糕一齊食有種冰火相融嘅感覺🤍🥐焗榛子朱古力牛角酥布甸 $68呢款牛角酥布甸外皮香脆,食落去有蛋香味,配埋榛子朱古力一齊食好滿足,旁邊都有雲呢拿雪糕,餐廳嘅甜品都有驚喜😙🌹玫瑰花茶 $58餐廳有提供多款特色飲品,今次就叫咗壺花茶,另外配上糖漿一齊飲好香玫瑰味,有助解膩

_
🥘白酒忌廉藍青口 $138

🍫朱古力心太軟 $78

🥐焗榛子朱古力牛角酥布甸 $68

🌹玫瑰花茶 $58
2021-09-24 43 浏览
朋友介紹我一間銅鑼灣的樓上Cafe很不錯,今日就相約朋友去試試。餐廳有户外的位置,但我們今日想坐室內,看看Menu,有數款菜式都想一試。宇治金時沙冰 $52看到旁邊其他客人點了這款,吸引左我,好大杯,可以用匙羹食添,甜度適中,豐富抹茶味。蜜糖芥辣雞柳串 $68有驚喜,雞肉又厚又嫩滑,夠汁潤,熱辣辣,配上蜜糖芥辣汁,一流。海膽溫泉蛋意大利麵 $148賣相精緻,半熟流心溫泉蛋伴海膽,每條意大利麵都掛汁,好滿足。香煎北海道帶子墨魚汁意大利飯 $148朋友愛墨魚汁,點了這款香煎北海道帶子墨魚汁意大利飯,帶子厚身鮮甜,墨魚汁香濃,意大利飯濃稠度剛剛好,每啖都好夠Rich。德式班㦸伴冧酒脆糖香蕉.朱古力碎 $88最後點了餐廳招牌特色甜品,賣相100分,邊薄脆,底夠香夠煙韌,伴上雪糕、脆脆、藍霉等伴碟,味道層次十分豐富。

宇治金時沙冰 $52

蜜糖芥辣雞柳串 $68

海膽溫泉蛋意大利麵 $148

香煎北海道帶子墨魚汁意大利飯 $148

德式班㦸伴冧酒脆糖香蕉.朱古力碎 $88

2021-09-11
唔知你係有冇留意到,銅鑼灣近Times 一帶 cafe 越開越多,入到去好似街市咁嘈,想有Me time 都並非易事。今日就揀左間環境吾錯而且食物種類不少嘅cafe 好好享受下。Cafe Zense 位於銅鑼灣二期附近,如果你知道一蘭拉麵,你就搵對地點。Cafe 面積不大,以冷色為主調,灰色高背長座椅配雲石枱,就算二人一枱,也有適當嘅空間,給我感覺是舒適。早來早享受,店員好 nice , 佢話暫時未有客人比左張三人圓枱我坐,超開心。一個人me time 點會悶, 應該要好好享受。今日不想吃 set lunch ,決定揀左個有特別嘅甜品打吓咭。「德式班戟冧酒脆糖香蕉 」$88即點即做,上枱先知咁大份,以鑊仔奉上,鑊仔內的薄班㦸比我面還大,焗至金黃,Topping 有一球雲尼那雪糕、焦糖化的開邊香蕉、藍梅、士多啤梨、杏仁片、半溶化朱古力、糖粉、冧酒等。材料十分豐富, 班㦸像煎餅,焗至又香又脆,焗好把冧酒淋上面,酒精雖然巳盡情揮發,但餘下是酒的甜和香,再配上各式各樣的水果,口感豐富、好味之餘亦十分有特色。榛子咖啡 $44奶泡有基本 Latte 的厚度和拉花,香軟細滑。咖啡是我喜愛的Nutty
想有Me time 都並非易事。

一個人me time 點會悶, 應該要好好享受。

「德式班戟冧酒脆糖香蕉 」$88

榛子咖啡 $44

奶泡有基本 Latte 的厚度和拉花,香軟細滑。咖啡是我喜愛的Nutty 豆,味道踏實,感覺和榛子味連貫,順滑好喝。

整體來講:服務、食物質素、價錢各方面也有水準,整個用餐感覺很讚。

• 德式班戟冧酒脆糖香蕉
2021-09-19 77 浏览
店內裝潢簡潔,設有大玻璃窗;提供多國菜、全日早餐等而其招牌菜以甜品為主,如心太軟、焗蘋果金寶等。環境舒適,好適合一班朋友傾下計肉醬炒意粉 配料好多,仲加埋豆角洋蔥炒埋 口感豐富 意粉夠彈牙 個汁幾香辣惹味脆炸魚柳 配沙律薯條 份量大件 一客2件 又脆又嫩又多肉汁 薯條份量超大碟好抵食飲品今期推介係冰沙系列 消暑又解油膩蘋果金寶表面金黃香脆,餡料的蘋果清甜好味 加埋雪糕味道更豐富!消費$4004/F, Yeung Iu Chi Commercial Building, 460-462 Jaffe Road, Causeway Bay
店內裝潢簡潔,設有大玻璃窗;提供多國菜、全日早餐等
而其招牌菜以甜品為主,如心太軟、焗蘋果金寶等。
環境舒適,好適合一班朋友傾下計
飲品今期推介係冰沙系列 消暑又解油膩

消費$400
2021-09-17 80 浏览
Cafe Zense 💛☕️𝔾𝕖𝕥 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕔𝕠𝕗𝕗𝕖𝕖 𝕒𝕟𝕕 𝕒 𝕓𝕚𝕥𝕖 𝕠𝕗 𝕤𝕨𝕖𝕖𝕥𝕟𝕖𝕤𝕤: 𝔸 𝕡𝕖𝕣𝕗𝕖𝕔𝕥 𝕘𝕒𝕥𝕖𝕨𝕒𝕪 𝕗𝕣𝕠𝕞 𝕥𝕙𝕖 𝕔𝕚𝕥𝕪 𝕔𝕙𝕠𝕒𝕤🌆1️⃣𝐒𝐨𝐮𝐬 𝐕𝐢𝐝𝐞 𝐇𝐚𝐥𝐢𝐛𝐮𝐭 𝐅𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭 𝐇𝐊𝐃 𝟏𝟒𝟖⭐️香煎慢煮比目魚柳🎣🍋Tender Halibut that was smothered in a pommery and lemon sauce, which enlivened the sweet fish flavour even further. The Halibut fillet is a great option if you are looking for a light lunch.💛2️⃣𝐒𝐨𝐮𝐬 𝐕𝐢𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐧𝐚𝐝𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐨𝐫𝐤 𝐑𝐚𝐜𝐤 𝐇𝐊𝐃 𝟏𝟒𝟖香煎慢煮加拿大黑毛豬鞍扒Juicy, tender and perfectly grilled pork rack. The flavour of the pork was rather plain, but the blend of blueberry balsami
Cafe Zense 💛

香煎慢煮比目魚柳

香煎慢煮加拿大黑毛豬鞍扒
Juicy, tender and perfectly grilled pork rack. The flavour of the pork was rather plain, but the blend of blueberry balsamic sauce topped was wonderful. 🐷🫐💙

3️⃣𝐃𝐨𝐮𝐛𝐥𝐞 𝐟𝐢𝐬𝐡 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐬𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐜𝐨𝐫𝐧 𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚𝐫 𝐬𝐚𝐮𝐜𝐞 𝐇𝐊𝐃 𝟏𝟑𝟖
雙層吉列魚柳漢堡伴粟米他他醬
-🌽Their fires definitely stand out as favourite because of the ultra crispness of the exterior and a fluffy interior. Although the sweet corn tartar sauce was quite appetising, the fish fillet was slightly overcooked.🍔🍟

4️⃣𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐠𝐥𝐚𝐳𝐞𝐝 𝐜𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐰𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐇𝐊𝐃 𝟔𝟖⭐️
香草蜜燒雞翼
Well-seasoned and nicely coated with honey, I simply cannot resist those tender chicken meats and crispy skins🤤💗(6 chicken wings per dish🥺 only)

5️⃣𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐓𝐨𝐟𝐮 𝐬𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞 𝐇𝐊𝐃 𝟓𝟐⭐️
抹茶豆腐
🍵🥰It was absolutely silky and creamy because the tofu and matcha were perfectly blended together. Naturally sweet and utterly delicious💚

6️⃣𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐘𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭 𝐬𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐢𝐞 𝐇𝐊𝐃 𝟓𝟐
芒果乳酪沙冰
I personally believe tofu pairs better with smoothie instead of yogurt because of its creamy and silky texture. The yogurt smoothie was very thick, giving a refreshing mango flavour.🥭

✅Cafe Zense (Causeway Bay)
銅鑼灣謝斐道460-462號楊耀熾商業大廈4樓