2008-08-02
原本想去金不換....可惜每次星期六晚去到都係只坐滿三四成, 然後全部留位, 無辦法...再係個場度找找看, 最後老公好決斷地選擇咗呢間佢未試過既西餐! 睇到介紹話係德國菜, 唔太認同....無豬手, 無香腸, 連麵包也只有三數種比較相類似....要改了!我們點了一個 set dinner (連忌廉湯, 沙律, 麥皮餐包, 雞肉串燒, 龍利柳配白飯, 餐飲, 甜品), $73, 沙律一般, 包微暖, 無咩味, 雞肉幾腍, 龍利柳一般, 用珍珠米做飯, 又唔黏, 麻麻地! 甜品係法式布丁, 唔凍, 唔熱, 微暖, 怪怪地! 成個餐咩都有, 幾抵食! 另一個散叫海鮮龍蝦汁天使麵, $55, 海鮮有好多料, 龍蝦汁味足, 天使麵韌度剛好! 侍應好忙, 唔得閒添水, 但叫到亦好快加添!環境唔夠樓下紅螞蟻樓底高舒服, 但平日無咩人食下飯, 傾下計都唔錯!