2021-09-22
📍Cafe Deco Pizzeria🇭🇰香港尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方火區2樓2133號舖味道: 👅👅👅賣相: 👀👀👀👀價格: 💰💰💰環境: 🌹🌹🌹🌹服務: 👨🏻👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆🔆人均消費: HKD220圓方出面又貴又冇嘢食,但行去佐敦又好鬼遠!Cafe Deco Pizzeria @cafedecopizzeriahk ,之前食過覺得幾出色,又唔洗等位😂Set lunch 一共有八款,我哋就叫咗個Pizza加牛扒,包一份前菜,加$20一杯餐飲🆗煙燻火腿多士🥪前菜我揀咗煙燻火腿多士,煙燻火腿味道較咸較濃,加上少少配料,配多士其實好好味!可惜多士有啲淋,熱啲脆啲就好好味⭐️8吋意式腸肉藍黴芝士薄餅 🍕 $138Pizza分別有Mozzarella 同Combozola,Combozola 味道不算非常突出,不過都食得出微微嘅香味!Pizza芝士味幾唔錯,加上蘑菇同配料,不錯不錯!唯獨意式香腸就少咗啲啲⭐️美國肉眼扒(10安士)伴松露薯條🥩$218朋友只可以食到七成熟,雖然對我來講熟咗少少,但的確食得出肉眼扒嘅香味,Red wine sauce好香好好味!至於
📍Cafe Deco Pizzeria
煙燻火腿多士
⭐️8吋意式腸肉藍黴芝士薄餅 🍕 $138
8吋意式腸肉藍黴芝士薄餅
⭐️美國肉眼扒(10安士)伴松露薯條🥩$218
朋友只可以食到七成熟,雖然對我來講熟咗少少,但的確食得出肉眼扒嘅香味,Red wine sauce好香好好味!至於松露薯條冇乜特別,松露味唔太特出
美國肉眼扒(10安士)伴松露薯條
整體食材其實出色,喺圓方來講,已經算係一間性價比比較過嘅餐廳!但食物唔夠熱呢一點就要改善一下!因為Pizza同牛扒都唔熱,有點浪費食材!而店員態度好差幾冇禮貌🙈
同我上一次來有一點落差,所以今次評分中規中矩,不過仍然有下一次嘅🙊