2015-12-03
其實想搵一個好地方傾下計、食餐飯都唔係好難姐。今日咁啱約左朋友係西九龍行街食飯 ,係商場入面有間叫"Cafe 360"既餐廳。經過門口 , 入面裝飾令我有種好舒服休閒既感覺 , 所以就吸引左我企係餐廳前停留一陣。一望入去餐廳內唔算多人, 同朋友討論左一陣, 決定入去呢間餐廳試一試。餐牌第一次黎到, 原來呢間餐廳係半自助形式既, 所以簡好想食既野之後就可以去收銀櫃枱點餐啦。因為我非常喜愛食吉列炸蝦,所以今次點左套餐 " 日式芝麻醬吉列蝦蛋包鐵鍋番茄飯" 配送 餐湯+ 甜品+ 指定飲品 = $88 。食物方面 : 蘑菇忌廉湯: 賣相一般 , 但味道都算濃郁。日式芝麻醬吉列蝦蛋包鐵鍋番茄飯 : 賣相不錯, 吉列蝦都幾脆 , 芝麻醬唔會太濃 , 唔怕嗆左個番茄飯味;因為係用鐵鍋關係 ,令個飯可以Keep住熱辣辣, 眼見上面有少許木魚碎郁下郁下, 令人急不及待咬佢一啖。推薦指數:而我朋友就叫左套餐 "夏威夷芝士板板脆薄餅配田園沙律" + $12 轉 酥皮蘑菇忌廉湯 + $24 轉 棉花糖京都抺茶牛奶(凍)酥皮蘑菇忌廉湯: 另加$12 , 只係加上左酥皮 , 同原本送果個忌廉湯係一樣 ,不過十分
餐牌
食物方面 :
推薦指數:
而我朋友就叫左套餐 "夏威夷芝士板板脆薄餅配田園沙律"
推薦指數:
食完主菜後 , 店員還會主動幫你遞上甜品, 服務非常好, 每日既甜品都唔同架,可以點菜前問下店員既。
總括而言, 環境舒適 , 寧靜及乾淨 , 價錢合理 , 店員服務態度都好好 , 係附近行街既朋友可以黎呢間餐廳試下。