2022-06-19
今次送完朋友上機之後順便去東涌outlet行街,順便掃掃平貨🛍️上網睇到呢間餐廳發現幾格攝,點知原來東涌站可以坐免費嘅穿梭巴士直達餐廳🫣-▪️ Caesar Salad $148臭名昭彰嘅鯷魚相信大家都未必會有機會試過🫠食落味道偏鹹,有少少似油浸魚露嘅醃製魚🐟食嘅時候只需要食少少、配合新鮮羅馬生菜、超酥脆嘅麵包粒以及凱撒醬,就已經好夠味👍🏻▪️Brick Chicken $198賣相超級吸引🐔 估你唔到除咗雞髀位之外原來成隻都係無骨🦴最適合我呢啲懶得拆骨嘅人🥹呢個雞超級juicy,豐富孜然粉醬料蓋住嘅麵包糠下面包住嫩滑嘅雞髀肉!配菜薯仔都超級新鮮好味🥔▪️ Piccanti Pizza $178呢個Pizza超級無敵大份🤣差少少就食唔晒😹超級無敵鬆脆嘅pizza皮上面塗滿一層新鮮蕃茄製成嘅蕃茄醬,再鋪上海量嘅Mozarella Cheese,最後面頭就係最愛嘅辣肉腸Salami🍕
▪️ Caesar Salad $148
▪️Brick Chicken $198