2022-07-17 33 浏览
🌧落雨天餐廳半滿,唔會坐室外位,晴天室外位應該幾chill。💰點咗芝士煙肉牛肉漢堡 $95 + $30套餐(薯條+飲品)🍔漢堡麵包比較軟,偏甜。牛肉夠肉汁而且唔生,但牛味唔算濃。醬汁唔會搶味,生菜蕃茄清甜新鮮。🍟薯條熱,小脆,薯味普通,口感偏粉。🥤冰茶可走甜,有茶味。💁🏻‍♂️服務無乜服務,員工講嘢語氣麻麻地。🌟總評路過一食無妨,唔會特登嚟。📍 Burgeroom (Fashion Walk) (銅鑼灣)銅鑼灣百德新街50-56號Fashion Walk食街地下D舖

🍔漢堡

🍟薯條
熱,小脆,薯味普通,口感偏粉。

🥤冰茶
可走甜,有茶味。

💁🏻‍♂️服務
無乜服務,員工講嘢語氣麻麻地。

🌟總評
路過一食無妨,唔會特登嚟。

成日都係呢條街揾餐廳食飯chill下,今日就試下呢間過千好評既burgeroom🍔😍平時食佢對面個間semi-buffet,都唔發現原來就係對面🤣🤣裝修以紅黑為主,我地都以為係普通西餐廳🍴點知內有乾坤😆有戶外位㨂,啲人多數都係飲酒🍻食煙,呢排天氣太熱,我地都係坐返入室內😛入面裝修係木色既牆身,有啲石油桶🛢️裝飾,啲枱櫈就係黑色,都幾有feel~點餐係自助行出去點,之後會有人送餐😊menu勁大張🤣成版都係唔同既🍔,有牛、豬、雞、魚,配搭唔同材料:大啡菇、牛油果🥑菠蘿🍍鵝肝😍等⋯後面仲有勁多小食、沙律🥗飲品🥤🧃🍺🧊正!自由配搭,唔洗跟set👍🏻我㨂左菠蘿炸魚🍔加邪惡芝士🧀,舊魚柳勁大塊,熱辣辣即炸💯菠蘿甜甜,芝士上枱時仲溶緊♨️大大啖食勁滿足🙌🏻朋友㨂左鵝肝牛肉🍔好高級地上面有一大塊鵝肝😆煎到超香,外焦內軟,配埋牛肉扒,正呀😍😍👍🏻塊面包🥯烘得啱啱好,唔會硬👌🏻我地仲叫左個雞肉沙律🥗諗住清新下,點知勁大碟🤣係一大塊雞扒放係勁多菜上面,先$88,好抵食🙈小食㨂左旋風薯條🍟😍好耐冇食過扭扭薯條,好味😋開心😆仲有拉絲芝士條🧀❤️係我既至愛,新鮮炸,拉到勁長🤤👍🏻飲品好抵,$38大大杯,夠飲成餐飯👌🏻😄
飲品好抵,$38大大杯,夠飲成餐飯👌🏻😄鮮橙汁唔苦澀,荔枝冰茶唔會死甜,好解渴‼️
服務都幾nice,happy Friday 既好去處🍺🍺
2022-07-14
  • 鵝肝牛肉漢堡
  • 旋風薯條
  • Mozzarella  sticks
2022-07-13 43 浏览
同朋友係銅鑼灣收工就順便係呢頭揾野食, 咁耐冇見當然要揾個坐得舒舒服服既地方, 係Fashion walk呢個位置就最好不過, 呢個位置同鬧市成一個強烈既對比, 感覺好休閒舒適🍃, 今次我地就去左Burgeroom cwb , 而我之前都係尖沙咀食過, 今次就好想試下佢地既鵝肝款式, 享受奢華既漢堡🪩🕺🏽💃1/ 鵝肝牛肉漢堡🍔 $168漢堡有兩小件厚厚既鵝肝, 而漢堡包外皮烘到脆卜卜內裡鬆軟, 夾埋漢堡牛扒同芝士, 味道相當Juicy😋2/ 鵝肝鱈魚柳漢堡🍔 $168同樣地鵝肝分為兩小件, 煎到外焦脆金黃, 食落中間嫩滑極至, 鵝油香濃, 入口瞬間溶化, 配上鱈魚柳炸得脆而薄, 十分滋味🤩3/ 迷你薯餅配藍莓醬🥔 $58薯餅唔係咩特別野, 但配藍莓醬對我就講就好新鮮, 而且味道都好夾!4/ 鱈魚手指配他他醬🐟 $60鱈魚手指同樣外脆內軟, 配答他他醬, 食完一條又一條😁5/ 雷公淡啤🍺 $68啤酒夠凍好緊要而佢地做得到, 呢款啤酒味冇咁強烈, 適合女士想有少少酒精飲用, 配炸野黎食一流👍🏾6/ 孫悟空琥珀啤🍺 $68琥珀啤飲落帶有少少酸同果味, 好易飲口而配漢堡包黎飲都幾夾👍🏾

1/ 鵝肝牛肉漢堡🍔 $168

2/ 鵝肝鱈魚柳漢堡🍔 $168

3/ 迷你薯餅配藍莓醬🥔 $58

4/ 鱈魚手指配他他醬🐟 $60
鱈魚手指同樣外脆內軟, 配答他他醬, 食完一條又一條😁

5/ 雷公淡啤🍺 $68

6/ 孫悟空琥珀啤🍺 $68
2022-07-13 30 浏览
🍽 Mega Cheese Burger + Jalapeno Cheese Burger + Iced Peach Fruit Soda + Iced Lychee Fruit Soda😋餐廳可以任揀室内或室外嘅座位,唔想嘆冷氣,想係露天地方chill下又得~🍔 Mega Cheese Burger $115好~邪~惡~呀!但黎到美式漢堡店緊係要試呢樣啦!餐廳幫我地將burger切開方便兩個人share,好細心!佢地cheese burger嘅牛肉又大份又juicy,食落好滿足!又因爲裏面有生菜等等嘅配料中和味道,所以都唔會覺得濟!🍔 Jalapeno Cheese Burger $98朋友已經試咗經典burger,我就想試下其他,於是就嗌咗呢款墨西哥辣椒芝士漢堡。原本都擔心辣味會晤會喧賓奪主,但食落又有驚喜!小小辣味同芝士味嘅融合令burger嘅味道層次更豐富,强力推薦大家試下!🍸 Iced Peach Fruit Soda + Iced Lychee Fruit Soda ($38x2)夏日炎炎,飲啖凍野透心涼真係好爽^^兩杯fruit soda果味突出,甜度適中,同burger

🍔 Mega Cheese Burger $115

🍔 Jalapeno Cheese Burger $98

夏日炎炎,飲啖凍野透心涼真係好爽^^兩杯fruit soda果味突出,甜度適中,同burger一齊食就岩曬!

💰$289
喺灣仔返工咁耐🤔一直都聽到唔同嘅同事推介burgeroom嘅burger好正!可惜我哋lunch time得1個鐘😔食完就要返去唔夠時間食!所以今日收工一於約附近做野嘅朋友去食先😆鵝肝牛肉漢堡Foie Gras Beef Burger$168放上枱面已經好震撼眼球啦👀大大個burger香噴噴夠晒份量而且鵝肝同牛肉都好足料!睇落兩個人share食都可以嘅分量!鵝肝煎得好香脆😋入口溶化鵝肝油滑入喉嚨🤤牛肉厚身鎖住肉汁而且有牛味🐂麵包都係心機之作👍🏻烤得香脆但每啖口感都好軟熟!唔係烤到乾掙掙嘅麵包🍔我最鐘意鵝肝同牛肉夾麵包一齊食嘅口感😄又軟又脆又香又滑!雖然好邪惡但好好味🤤鱈魚手指配他他醬Fish Fingers with Tartar Sauce $60鱈魚手指外脆內軟🐟我同朋友本身都係鱈魚控👍🏻我最鐘意熱辣辣嘅鱈魚手指點他他醬食😋朋友鐘意原汁原汁唔點醬新鮮炸起食😆兩種食法都覺得哩個鱈魚手指好好味!迷你薯餅配藍莓醬Mini Hash Brown with Blueberry Sauce $58作為薯餅嘅狂熱分子🤘🏻見到menu有薯餅就梗係即刻order啦🥰果然冇令我失望!薯餅香脆內裡薯餅粒

鵝肝牛肉漢堡
Foie Gras Beef Burger$168

鱈魚手指配他他醬

迷你薯餅配藍莓醬
作為薯餅嘅狂熱分子🤘🏻見到menu有薯餅就梗係即刻order啦🥰果然冇令我失望!薯餅香脆內裡薯餅粒分明👍🏻雖然細細mini版 但勝在夠多一份有6塊😆配藍莓醬口感都幾新奇🫐又咸又甜嘅口感🤣朋友好鐘意!我就鐘意點茄汁🍅傳統食法最好味😋

雷公淡啤
Thundergod $68
哩款啤酒又幾岩襯炸物同burger喎👍🏻清爽淡口又夠晒凍冰冰透心涼🧊飲落去酒精味道唔濃🍻加上酒杯靚靚打卡perfect👍🏻係唔錯嘅配搭😋

果然同事推介冇錯👍🏻burger夠大個又足料!仲要即叫即整新鮮熱辣捧上枱🥰店員服務周到又細心!不過可惜我哋公司離銅鑼灣太遠啦😂下次lunch試下外賣返公司慢慢嘆先😋
鍾意食漢堡包嘅一定會聽過burgeroom 🙆🏻‍♀️次次嚟到百德新街呢條食街都會發現啲舖頭變得好快但唯獨係呢間銅鑼灣漢堡包老字號 🏡咁多年生意都仲係好好 好多回頭客👍🏻唔單止環境好 氣氛都好正有室內室外枱選擇 想chill啲坐出面飲住酒食包都冇問題🍻🍔鵝肝牛肉漢堡 ($168)之前黎呢度都係食開大啡菇芝士牛肉漢堡🍄今次就放縱下自己試吓呢度嘅招牌 😆不出我所料 有鵝肝既漢堡果然唔會令我失望!🤤鵝肝大大嚿好有誠意 油脂感十足 非常甘香😋連埋底下嘅蕃茄同生菜一齊食好match🫶🏻餐廳都好貼心 會提前將漢堡切開一半 女士可以用刀叉好優雅咁食🍴怕食成個鵝肝漢堡會好膩嘅朋友都唔使怕 建議你可以同朋友一齊share唔同口味嘅burger👯‍♀️呢度除咗除咗鵝肝同牛 仲有雞同埋軟殼蟹 🐓🦀可以視乎個人口味選擇😋小食牛油果醬芝士薯條 ($68)🥑🍟香脆雞塊配芝士醬 ($70)🍗🧀兩款小食都係配搭香濃芝士醬🧀芝士醬嘅味道唔會太鹹仲有其他炸物都係跟呢個醬 芝士控必試!🤤而鐘意牛油果嘅話我就推薦薯條 薯條上面嘅牛油果醬🥑好綿滑 令到成件事冇咁熱氣 就算係食熱氣嘢都少啲罪疚感😆睇返餐牌 burgeroom平日一
鍾意食漢堡包嘅一定會聽過burgeroom 🙆🏻‍♀️
次次嚟到百德新街呢條食街都會發現啲舖頭變得好快
但唯獨係呢間銅鑼灣漢堡包老字號 🏡
咁多年生意都仲係好好 好多回頭客👍🏻
唔單止環境好 氣氛都好正
有室內室外枱選擇 想chill啲坐出面飲住酒食包都冇問題🍻

🍔鵝肝牛肉漢堡 ($168)
之前黎呢度都係食開大啡菇芝士牛肉漢堡🍄

而鐘意牛油果嘅話我就推薦薯條 薯條上面嘅牛油果醬🥑
好綿滑 令到成件事冇咁熱氣 就算係食熱氣嘢都少啲罪疚感😆

睇返餐牌 burgeroom平日一點至六點 會做午市套餐
係銅鑼灣附近返工嘅朋友 可以試吓佢哋嘅burger
combo set 百幾蚊就有個漢堡包薯條同埋飲品 值得一試👍🏻👍🏻
  • Foie Gras Beef Burger
2022-07-05 68 浏览
♧𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛𝚘𝚘𝚖好耐之前已經見過人介紹呢間食burger既餐廳 但係次次黎到銅鑼灣都唔記得 今日lunch time終於有機會試下呢到既bueger喇~~因為我地兩個人食,佢幫我地切開左一半之後每人可以試到兩隻味,好滿足≧◡≦♡𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙿𝚘𝚛𝚝𝚘𝚋𝚎𝚕𝚕𝚘 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 ($130)好香既黑松露香味遠處已經開始聞到~個醬真係無得彈~~仲有厚厚既牛肉漢堡,大烤菇同煙肉,材料十分之豐富!特別鍾意佢既牛肉漢堡好有牛味,又一啲都唔乾!絕對抵食!♥︎𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙴𝚐𝚐 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 ($110)有極邪惡既芝士係牛肉漢堡上面,令到佢既味道更加豐富,而個蛋亦都夠哂滑好好食~⚛︎𝚌𝚘𝚖𝚋𝚘 (+$30)每份burger +$30 仲可以有埋薯條同汽水😜@burgeroom_cwb 💰人均消費:約$150📍𝚂𝚑𝚘𝚙 𝙳, 𝙶/𝙵, 50-56 𝙿𝚊𝚝𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗 𝚂𝚝𝚛𝚎𝚎𝚝, 𝙵𝚊𝚜𝚑𝚒𝚘𝚗 𝚆𝚊𝚕𝚔, 𝙲𝚊𝚞𝚜𝚎𝚠𝚊𝚢 𝙱𝚊𝚢, 𝙷𝚘𝚗𝚐 𝙺𝚘𝚗𝚐
♧𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛𝚘𝚘𝚖

♥︎𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎 𝙴𝚐𝚐 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 ($110)

⚛︎𝚌𝚘𝚖𝚋𝚘 (+$30)
每份burger +$30 仲可以有埋薯條同汽水😜

@burgeroom_cwb
💰人均消費:約$150
2022-07-02 74 浏览
之前喺尖沙咀都試過佢地burger, 好出色。 今晚突然間都好想食漢堡,試下burgerroom signature 先😋👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼🌟鵝肝牛肉漢堡漢堡包外層麵包烘得外脆內軟,充滿牛油味好香。肥美鵝肝煎得金黃色,色澤粉嫩,入口即溶好柔嫩。咬落去油脂香味爆出,廚師唔會煎到過熟,剛剛好。而且鵝肝好厚,食落令人好滿足🤭。再配上牛肉漢堡扒啖啖肉好juicy 🍔 配料加上千島醬,芝士,生菜同蕃茄,呢個配搭好match,完全唔會油膩。薯條有少少鹽吊味 ,好香脆。~整體黎講🍽~漢堡包款式好多,食物質素依然保持水準,環境方面舒適,可以再encore。

👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼

🌟鵝肝牛肉漢堡

薯條有少少鹽吊味 ,好香脆。

~整體黎講🍽~
2022-06-29 128 浏览
今晚去左銅鑼灣食飯,想去啲chill 少少嘅地方,所以去左fashion walk 依頭。鍾意食burger嘅我見到burgeroom 就二話不說揀左依度😋餐廳外面有啲室外座位,放工黎happy hour 應該好relaxing,不過怕熱嘅我地就揀左室內🤣我地叫左香脆鱈魚柳漢堡、黑松露芝士薯條同雞肉沙律。鱈魚柳漢堡舊魚好厚身,魚肉好滑,配埋蕃茄同生菜好fresh😋Burger質素有保證,但冇諗過連沙律都有驚喜!依個雞肉沙律有生菜、火箭菜、蕃茄同生洋蔥,淋上酸酸嘅汁非常之開胃👍🏻仲有大大塊雞扒,又有肉又有菜,令到依餐冇咁heavy😆即炸薯條配上黑松露芝士汁,食到lam lam 脷😋下次等冇咁熱可以試下坐室外chill 下

我地叫左香脆鱈魚柳漢堡、黑松露芝士薯條同雞肉沙律。

香脆鱈魚柳漢堡

雞肉沙律

即炸薯條配上黑松露芝士汁,食到lam lam 脷😋
黑松露芝士薯條

下次等冇咁熱可以試下坐室外chill 下
2022-06-29
香脆鱈魚柳漢堡
雞肉沙律
黑松露芝士薯條
2022-06-29 71 浏览
銅鑼灣老字號漢堡包店 ✦Burgeroom ✦ 店內是紅黑主調,典型工業風格局。有戶外同室內位置♦️方便帶埋寵物入去一齊食嘢🙌🏻佢地提供既漢堡種類非常多,有三、四十款。牛、雞、鴨、海鮮同素肉,真係適合唔同口味嘅朋友仔嚟食呀😆Oyster Cheese Burger $88我真係比較少食海鮮夾住嘅漢堡包🍔所以Sum媽今次選擇左吉列炸蠔,入邊嘅沙律醬超級好味!炸蠔又揸得好脆口,一啲都唔膩!Guacamole Chicken Burger $100牛油果醬芝士雞柳漢堡牛油果醬超多,鬆軟麵包變得更好食😋雞肉好有咬感,感覺好Flash,配埋邪惡嘅芝士👍🏻真係非常之好味道🤭我哋仲加埋$30,配埋薯條同埋一杯飲品‼️好抵食呀~
銅鑼灣老字號漢堡包店
佢地提供既漢堡種類非常多,

Oyster Cheese Burger $88

Guacamole Chicken Burger $100
牛油果醬芝士雞柳漢堡

我哋仲加埋$30,配埋薯條同埋一杯飲品‼️好抵食呀~
2022-06-27 52 浏览
🔺 Burgeroom (Fashion Walk) (銅鑼灣)lunch 去阻fachion walk 條食街chill 一chill , 呢到環境格外寧靜舒適~🔻菠蘿煙肉牛肉漢堡($98)本身好中意有菠蘿既漢堡,好開胃,一啖接一啖,入面有番茄,生菜,一大塊煙肉同埋主角牛牛好足料,牛牛超厚好juice😋🔻薯條+姜啤 (跟餐+$30)薯條夠脆熱辣辣好香口跟餐可以係雪櫃到揀一款自己岩飲既,好方便。🔻特量芝士牛肉漢堡 ($115)上枱忍唔住嘩一聲,真係超多芝士,入面都係有番茄,生菜厚牛牛,呢個多阻份芝士香味,各有各好味😋😋🔻蜜味辣雞翼($60)一份有六件,上枱熱辣辣好juice,少少辣調一調味,好惹味~

🔻菠蘿煙肉牛肉漢堡($98)

🔻薯條+姜啤 (跟餐+$30)
薯條夠脆熱辣辣好香口
跟餐可以係雪櫃到揀一款自己岩飲既,好方便。

🔻特量芝士牛肉漢堡 ($115)

🔻蜜味辣雞翼($60)
2022-06-23 62 浏览
喺銅鑼灣諗起高質漢堡包,就一定會去Burgeroom,唔單止地點方便,而且 pet-friendly,帶住寵物嘅主人都可以喺室外用餐,不過我就冇帶寵物,都係坐返室內嘆吓冷氣好啲睇睇餐牌先:呢度嘅漢堡包非常多選擇,無論係食牛、食雞、食豬定食海鮮,甚至係食素都有!相信可以滿足所有人嘅要求!今次就試左鵝肝牛肉漢堡,仲加咗大啡菇漢堡包非常足料,牛肉又多汁又重牛肉味,大啡菇亦都非常Juicy,加上蕃茄嘅鮮甜同生菜,就算幾厚嘅肉都唔會怕膩,面頭嘅鵝肝更加係不得了,入口即溶,簡直係完美嘅配搭。而且餐廳亦非常細心,知道我哋兩個人去,仲幫我哋切咗一半,方便同朋友分享。另外仲叫咗一個牛油果醬芝士雞柳漢堡,喺呢度嘅廚師推介之一,果然冇介紹錯!個包烘得好鬆軟,雞柳肉質鮮嫩,牛油果醬亦都非常creamy,同樣都係配搭生菜同蕃茄,呢個嘅感覺就比較fresh d!最後值得一提嘅係,餐廳除咗每一個包都會有沙律跟喺側邊,仲有個自助水吧,就算唔飲酒嘅朋友仔都可以飲水,都算係幾細心。總括嚟講,今次試呢兩個包都非常滿意,絕對會返嚟再試其他口味!

今次就試左鵝肝牛肉漢堡,仲加咗大啡菇

• 牛油果醬芝士牛肉漢堡
  • Foie Gras Beef Burger
2022-06-21 54 浏览
Burgeroom (銅鑼灣)牛肉漢堡 $80🥓漢堡入面舊牛肉好大舊,份量非常大!🧀煙肉芝士牛肉漢堡 $95芝士同牛肉非常夾,入面仲有生菜蕃茄,食落幾好味🍗香辣單骨雞翼配蜜糖芥茉醬 $60呢個雞翼性價比超級高,又熱又脆,食到停唔到!仲要有八舊咁多!配上蜜糖芥茉醬非常之夾😍 覺得呢間餐廳嘅小食仲出色過漢堡🫣每個漢堡加$30可以變成套餐,跟薯條及飲品!🍹荔枝冰茶(單叫:$38)杯底下面有啲荔枝果蓉,攪拌之後飲落去好似飲緊荔枝汁咁,非常正!果汁味好出!反而似飲緊荔枝汁,仲要隻味好fresh, 茶味比較輕,適合鍾意果味比較重嘅人!🍑蜜桃冰茶 (單叫:$38)同樣杯底都有啲蜜桃蓉,攪拌之後飲有淡淡的蜜桃味,但呢杯茶的茶味比較出,而且唔會好甜,啱晒啲鍾意果茶味嘅人!總括而言,呢度嘅小食同冰茶非常之出色😆
Burgeroom (銅鑼灣)

牛肉漢堡 $80🥓
漢堡入面舊牛肉好大舊,份量非常大!

🧀煙肉芝士牛肉漢堡 $95
芝士同牛肉非常夾,入面仲有生菜蕃茄,食落幾好味

🍗香辣單骨雞翼配蜜糖芥茉醬 $60

每個漢堡加$30可以變成套餐,跟薯條及飲品!

🍹荔枝冰茶(單叫:$38)

🍑蜜桃冰茶 (單叫:$38)
同樣杯底都有啲蜜桃蓉,攪拌之後飲

總括而言,呢度嘅小食同冰茶非常之出色😆
香辣單骨雞翼拼蜜糖芥茉漿
香辣單骨雞翼拼蜜糖芥茉漿
  • 香辣雞翼
2022-06-20 165 浏览
朋友好中意食burger 話想試下呢間burger room, 銅鑼灣店設有室內和室外,服務員安排了室內窗邊位坐,lunch 唔太多人, 唔會太逼,可以坐耐小小又唔會嘈餐牌有好多款式,例如鵝肝、帶子、廣島蠔和雞鴨類burger等;超過三十多款,連同素食類、小食、沙律、酒精類及非酒精類飲品,選擇非常多這裡既burger 都係偏巨型,size成塊面咁大,店員會預先將burger 切成一半再送來,同朋友share 就可以一次食晒兩款口味我比較喜歡吃牛,所以order了大烤菇芝士牛肉漢堡,大烤菇烤得剛剛好,芝士覆蓋住整塊牛肉,咬落牛肉好結實,牛肉汁和大烤菇汁都非常豐富,再加埋蕃茄同生菜帶d 清新感,絕對首選朋友order了軟殼蟹漢堡,隻蟹大到突晒出黎!仲要脆卜卜,還有蟹膏呢!入面有埋番茄同生菜,所以食落唔會覺得好HEAVY~我們點了2個burger套餐,只要加多$30會有薯條和飲品~我們揀咗支裝桃汁和石榴汁,原來係澳洲農場自家製,市面上比較少見,有少少氣,好似飲緊果汁汽水,酸酸甜甜夠開胃~總括黎講,burger 有驚喜,價錢合理環境舒適,不失為一個食lunch 好選擇。

Peach
Guava
2022-06-20
2022-06-17 66 浏览
位於食街,附近環境佈置好舒服,而且有室外座位,好chill.落單隔離仲有自助吧拎茄汁tabasco, 亦有水湛。鵝肝軟殼蟹漢堡上碟賣相超吸睛,軟殼蟹好脆,入面仲有蟹膏😵鵝肝都煎得剛剛好。雖然個口冇大到可以一啖放晒每日層入口,但切開細細件一齊放入口都得。沙律有柚子汁調味好解膩~芝士旋風薯條扭扭薯條fans, 即使淋左芝士上面都仲好脆,食唔停口。飛魚子芝士薯條飛魚子超多,每一條都痴到好多,入口卜卜脆,唔會太咸剛剛好。事隔多年再返黎食水準依然保持到👍🏻

落單隔離仲有自助吧拎茄汁tabasco, 亦有水湛。

鵝肝軟殼蟹漢堡

芝士旋風薯條
扭扭薯條fans, 即使淋左芝士上面都仲好脆,食唔停口。

飛魚子芝士薯條
飛魚子超多,每一條都痴到好多,入口卜卜脆,唔會太咸剛剛好。

事隔多年再返黎食水準依然保持到👍🏻

• 芝士旋風薯條