2019-06-23 267 浏览
晏晝唔知食乜好,但又唔想食飯粉麵果啲,就揾下有咩漢堡岩食見到依間近近地就去睇下睇完餐牌,想試下和牛係點,就點左普通和牛漢堡包($85)外賣(+$2)番到去個包尚暖,佢會有個紙盒裝住個包,仲有個擺盤方式,不過都係將上層個包擺斜,對我黎講賣相唔係太重要所以唔會特別加分可能和牛關係,唔想太多汁同配料破壞和牛既口感,所以配料冇乜,咬落有肉汁,但可能得肉同菜,層次比較少,而我之前未食過和牛,但今次個享受過程麻麻地

2019-06-22 279 浏览
小小嘅漢堡包店舖,內裡設計花心思,大概有到6至8個坐位,麻雀雖小但五臟俱全,好貼心咁有紙巾、即棄手套同醬汁提供。和牛漢堡($85)+combo ($20) 漢堡即叫即做,好juicy,薯格即炸好脆口好好味。鵝肝安格斯漢堡($135)鵝肝好大塊,真材實料好抵食,非常juicy,整個burger既汁同材料都好夾,包面同包底都有烘過。最後要講既係,burger高質又抵食,CP值高,店舖乾淨衛生,職員好有禮貌!!!如果去開SSP,不妨去呢間BURGERMAN幫襯下,不會後悔。

和牛漢堡($85)+combo ($20)
和牛漢堡

漢堡即叫即做,好juicy,薯格即炸好脆口好好味。

鵝肝安格斯漢堡($135)
鵝肝安格斯漢堡

2019-06-22
和牛漢堡
鵝肝安格斯漢堡
2019-06-05 224 浏览
這間漢堡包一直都是我心目中排名第一。雖然他在深水埗區和大角咀區只有兩間分店,門面也比較細,沒有什麼特別裝修,坐得也不是特別舒服。但是我覺得這間漢堡包質素,一定是比得上尖沙咀或銅鑼灣的大牌子漢堡包店。但最近好像深水埗那間店舖轉人經營了,不知道之後的質素會怎樣。今次是第一次吃那個黑松露牛肉漢堡。因為平常也是吃招牌牛肉漢堡,水準也是一樣。但我自己個人都係喜歡吃招牌牛肉漢堡。另外,薯格也十分出色,是即叫即炸。希望再搞多一點團購,令到居民都可以吃到這樣高質的漢堡包吧!
這間漢堡包一直都是我心目中排名第一。

希望再搞多一點團購,令到居民都可以吃到這樣高質的漢堡包吧!
黑松露牛肉漢堡
招牌牛肉漢堡
黑松露牛肉漢堡
招牌牛肉漢堡
2019-06-03 238 浏览
同朋友行完黃金廣場,餓餓地想食野,我地就選擇了這間作為我地既午餐。地方比較細小,只有左右兩邊吧枱位置可座。而且有個大黑板,可以將你既心意寫在信上,再貼上黑板,以表心意。雖然地方細細,但地方整潔企理。由於都是即叫即做,所以需要耐心等待8-12 min,都算快手了。也有一些意粉套餐供應,卡邦尼、茄汁大蝦、香草雞扒等...(包飲品)沙律/小食亦有提供。BURGER 有10款可供選擇: 魚柳、和牛、大菇、雞肉、鵝肝,相當吸引。漢堡一上枱,超級大份。漢堡扒肉質超豐厚,肉汁超多,仲有沙律菜蕃茄。因為太大份,一口都未能整個吃下,只可以分層吃掉。

地方比較細小,只有左右兩邊吧枱位置可座。

雖然地方細細,但地方整潔企理。

沙律/小食亦有提供。

漢堡一上枱,超級大份。
漢堡扒肉質超豐厚,肉汁超多,仲有沙律菜蕃茄。
因為太大份,一口都未能整個吃下,只可以分層吃掉。
2019-06-01
咁岩去深水埗有啲事做,搞掂之後諗住搵間小店休息下,順便填飽個肚。呢間burgerman絕對係明智之選鮮茄大蝦意粉,大蝦好爽口而且新鮮同埋意粉個口感唔錯😌 夠彈牙呢款至尊漢堡係必點!個size 大到有啲誇張而且漢堡排都好岀色。勁厚而且多汁👅 由於面頭塊包經烤過,所以食落有啲脆成個漢堡包既層次好豐富👍因為我地有兩個人,驚會食唔飽,於是叫多兩款小食。包括水牛芝士雞翼同炸手指魚餅。個人覺得雞翼有點濃味而手指魚餅算不過不失。整體黎講,雖然內部比較細,只係得幾張櫈,但勝在野食唔錯,服務態度都好好👍所以真心推介呢間位於深水埗既小店

鮮茄大蝦意粉,大蝦好爽口而且新鮮
同埋意粉個口感唔錯😌 夠彈牙

呢款至尊漢堡係必點!個size 大到有啲誇張
成個漢堡包既層次好豐富👍

2019-05-17 215 浏览
同阿媽去深水埗買樹記枝竹到差不多下午茶時間 就行過欽州街呢間食手打漢堡喇他們做外賣生意多 店子細細 但店家服務態度好好即叫即製。媽咪叫咗鵝肝和牛漢堡$150加$20轉套餐要咗雜菜沙律我叫左至尊漢堡$80加$20套餐要左薯格第一至尊漢堡到來時 嘩!高過罐可樂😆膠手套提供來吃好方便 漢堡好多肉汁加埋芝士同蕃茄洋蔥 我分開兩層食薯格香脆可口鵝肝和牛漢堡又到 一看就好吸引鵝肝入口溶化 口感一流和牛juicy 什菜沙律dressing 係黑醋 健康醒胃 店員更加多dressing 啲俾我哋下次開深水埗再嚟食#Burgermanssp#Handmade#Yummy#Delicious#Worthtotry
同阿媽去深水埗買樹記枝竹

• 至尊漢堡
  • 鵝肝漢堡
  • 薯格
2019-05-16 101 浏览
didn't give what I ordered. I ordered the wagyu burger truffle. and he liked that it changed and is in the sauce. he gave me the price of the regular. but the fact he lied to me... I will never come back here to eat
2019-05-16
2019-05-14 198 浏览
🍔Bookmarked咗好耐嘅Burgerman!| 黑松露和牛漢堡 | $98 |(+$20 combo 配薯格及汽水)好香黑松露味~個蛋仲係流心蛋!一咬落去爆晒蛋汁🍳🍳🍳-| 至尊漢堡 | $80 |僭建嘅Burger,多層到斜咗😂我同個frd食到有啲狼狽😂肉質唔錯,好juicy~好鍾意佢中間嘅蘑菇為成個包加分不少!-| 水牛城雞翼 | 5隻/$38 |雞翼就麻麻地,個汁唔太好食🤥-次次食Burger都食到好狼狽,好彩呢間店鋪有提供超多手套同紙巾🧻好貼心~
🍔
Bookmarked咗好耐嘅Burgerman!
| 黑松露和牛漢堡 | $98 |
(+$20 combo 配薯格及汽水)
好香黑松露味~個蛋仲係流心蛋!
一咬落去爆晒蛋汁🍳🍳🍳
| 至尊漢堡 | $80 |
僭建嘅Burger,多層到斜咗😂
我同個frd食到有啲狼狽😂
肉質唔錯,好juicy~
好鍾意佢中間嘅蘑菇為成個包加分不少!
| 水牛城雞翼 | 5隻/$38 |
雞翼就麻麻地,個汁唔太好食🤥
次次食Burger都食到好狼狽,
好彩呢間店鋪有提供超多手套同紙巾🧻
好貼心~
至尊漢堡
手牛城雞異
2019-05-08
至尊漢堡
2019-05-08 164 浏览
深水埗高質burger 🍔今次試咗佢嘅和牛同黑松露和牛burger 全部都係即叫即整🤩和牛勁 juicy 好多肉汁😋無乜醃料少少鹽已經好好味漢堡包皮鬆化有口感👍🏻👍🏻薯條勁重份量😻新鮮炸起夠脆之餘又有薯味😺雖然呢間小店細細地但都坐得幾舒服😌又會提供手套比客人食burger😀
深水埗高質burger 🍔
又會提供手套比客人食burger😀
和漢堡
和漢堡
2019-04-12 284 浏览
這間深藏不露的小店,買的是非常特別德國漢堡。環境地理位置非常優越鄰近地鐵站,同老人家走過嚟唔到三分鐘。它們肉質非常鮮美保持大量肉汁,相反一般美式快餐店連鎖店佢哋嘅漢堡都比較dry n hard.. 這非常特別。第一啖入口有非常多嘅肉汁流出,而且仲有流心蛋黃配埋芝士煙肉蘑菇簡直係perfect match..佢都可以有芝士煙肉蘑菇加埋生菜茄汁。我覺得是看補充的極品。男人打完球才必須要試。下次希望同家人來試一試他們的lunch
這間深藏不露的小店,買的是非常特別德國漢堡。
環境地理位置非常優越鄰近地鐵站,同老人家走過嚟唔到三分鐘。
佢都可以有芝士煙肉蘑菇加埋生菜茄汁。
我覺得是看補充的極品。
男人打完球才必須要試。
下次希望同家人來試一試他們的lunch
2019-04-08 212 浏览
Burgerman 店鋪主要做外賣生意Burger都係即叫即做,保證到手都係新鮮好味😊和牛漢堡好吸引 麵包香脆 凃左牛油烘熱和牛patty入口即溶 煎至medium  rare 中間肉質呈粉紅色 肉汁好多啊加錢要extra topping +煎蛋 同+蘑菇煎蛋半熟 蛋黃汁撈埋牛肉好正!但蘑菇分量好少 得幾片 有d失望而且呢到有貼心服務 提供紙巾同膠手套————————————————Burgerman 深水埗欽州街65-71號地下————————————————
Burgerman 店鋪主要做外賣生意
Burger都係即叫即做,保證到手都係新鮮好味

😊和牛漢堡好吸引 麵包香脆 凃左牛油烘熱

加錢要extra topping +煎蛋 同+蘑菇
煎蛋半熟 蛋黃汁撈埋牛肉好正!
但蘑菇分量好少 得幾片 有d失望
而且呢到有貼心服務 提供紙巾同膠手套
————————————————
Burgerman
深水埗欽州街65-71號地下
————————————————
2019-04-07 245 浏览
深水埗太多餐廳,基本上百家爭鳴。所有餐廳都有佢既過人之處。今次黎到呢間burgerman以食傳統美式漢堡黎講,定價較低。絕對值得試一下。每款漢堡都可以加$20轉套餐。可配薯條或薯格或沙律同朋友各自叫了至尊漢堡,鵝肝和牛漢堡。至尊漢堡一上枱,嚇了一跳,超級大份。除了厚實漢堡扒之外,仲有煙肉芝士煎蛋蕃茄菜。一整個漢堡疊得超高,一口根本冇可能咬到。只可以分層吃掉。漢堡扒肉質超豐厚,肉汁超多煎蛋是荷包蛋,一咬開蛋汁不斷流超豐富。吃完整個漢堡根本已飽了。配上薯格,剛剛炸起的,份量勁多又脆口。勁滿足。鵝肝和牛漢堡,和牛肉汁肉汁豐富,鵝肝煎得外皮香脆,內裏較乾身,有少許不足。店面座位太少,不過食物味道高分。值得一試再試🤙🏼🤙🏼🤙🏼
深水埗太多餐廳,基本上百家爭鳴。
所有餐廳都有佢既過人之處。
今次黎到呢間burgerman
以食傳統美式漢堡黎講,定價較低。
絕對值得試一下。

每款漢堡都可以加$20轉套餐。
可配薯條或薯格或沙律
同朋友各自叫了至尊漢堡,鵝肝和牛漢堡。

至尊漢堡一上枱,
嚇了一跳,超級大份。
除了厚實漢堡扒之外,仲有煙肉芝士煎蛋蕃茄菜。
一整個漢堡疊得超高,一口根本冇可能咬到。
只可以分層吃掉。
漢堡扒肉質超豐厚,肉汁超多

煎蛋是荷包蛋,一咬開蛋汁不斷流超豐富。
吃完整個漢堡根本已飽了。
配上薯格,剛剛炸起的,份量勁多又脆口。勁滿足。

鵝肝和牛漢堡,

店面座位太少,不過食物味道高分。
值得一試再試🤙🏼🤙🏼🤙🏼

2019-04-02
2019-04-04 147 浏览
過開黃金電腦商場買野,就食飽先搭車走喇,過左黃金電腦商場對面馬路,見有間細細間嘅Burger 舖,都有唔少選擇,試一試~佢有漢堡同意粉嘅選擇,入得Burger 舖就食Burger 喇~入到去見到有一幅牆貼滿POST-IT,全部寫滿滿意嘅食後感同支持語句,感覺幾WARM~揀左食巴馬火腿雞胸漢堡 $58 加$20 轉套餐有薯格同汽水有圖有真相,真係好大份,巴馬火腿咸香,雞胸厚肉,多汁(有少少BLUE CHEESE味,唔鐘意CHEESE 嘅朋友留意~),薯格香脆。幾唔錯,好飽足,支持小店,加油~

揀左食
巴馬火腿雞胸漢堡 $58 加$20 轉套餐有薯格同汽水

薯格香脆。幾唔錯,好飽足,支持小店,加油~
2019-03-20
  • 巴馬火腿雞胸漢堡
2019-04-02 112 浏览
雖然成日經過深水埗呢到,但完全冇發現呢間隱世burger店。今次真係多謝朋友好推介。Burgerman舖位細,店內吧桌設計大約可容納十人,可外賣。漢堡價位由$50幾至$130。套餐加$20配汽水,條/沙律。份量大,價錢合理。我同朋友都鐘意食牛,所以揀左兩款牛肉漢堡。我揀既係侯斯頓漢堡。牛肉採用西冷牛扒,漢堡中間夾住左生菜、芝士,洋蔥同煙肉,非常豐富。我食漢堡慣性先壓扁漢堡,方便食。呢個漢堡係榨壓時會有大量肉汁流出,好食。朋友食和牛漢堡,雖然都係牛,但好明顯食到兩款牛漢堡既分別,個人覺得和牛味香啲濃啲,不過冇咁多材料,所以味道就唔及侯斯頓漢堡多層次。薯格即叫即炸,脆卜卜,一定好食。想健康少少可以揀沙律,都好新鮮,唔錯。

我同朋友都鐘意食牛,所以揀左兩款牛肉漢堡。

2019-03-27
2019-03-27 115 浏览
老闆說需要一些零件維修公司的工具,因此隻身前往深水埗去購買零件。辛勞購買完後,有一點肚餓因此在深水埗尋找美食。路過這間少少不起眼的漢堡包店,外面寫着即叫即做。門外放着不同的套餐,今次是了和漢堡套餐。由於是即叫即做的關係,漢堡包非常香脆,有別於一般連鎖快餐店的質素。而且薯格非常有味道,非常好吃。這間店舖由於店內的面積不是十分大,因此能夠看着店員為顧客即做美食。而且店員亦十分友善,和等着食物的顧客談天說地,分享生活點滴。看到牆上的留言板貼滿不同顧客留下的comment 就可見小小社區裏的人情味。
  • 和牛漢堡
  • 薯格