2017-10-10
玉桂蘋果批窩夫 - 賣相已經好吸引, 只係聞一聞已感受到玉桂既香味, 餡料多到流晒出嚟, 一啲都冇偷工減料, 窩夫做得好鬆化, 一啲都冇死死實實既感覺, 而蘋果配玉桂粉味道真係好夾流心朱古力雞蛋仔 - 賣相都好吸引, 呢到既雞蛋仔反而冇出面既咁脆口, 軟軟熟熟既感覺, 由於雞蛋仔係熱騰騰, 所以朱古力可以做到溶既感覺, 而唔係會食到一粒粒硬既朱古力, 不過就比較甜, 但係好味既流心蜂蜜雞蛋仔 - 賣相同普通原味雞蛋仔冇乜分別, 但原來雞蛋仔餡係放咗兩至三粒既爆珠喺到, 爆珠餡係蜜糖嚟, 但我覺得用爆珠餡口感麻麻地, 都做唔到流心既感覺總結 - 值得推介玉桂蘋果批窩夫, 食完係會想再幫襯既, 等候時間: 雞蛋仔大概等5-6分鐘, 而窩夫就大概等8-10分鐘左右, 是乎多唔多人排隊等