2012-09-21
這幾個星期真係覺得自己個胃口愈來愈大, 好似昨晚同友人去BLT食晚飯, 佢已經投降叫飽, 但自問我只可以叫OK飽.HOHO..2個人叫左個CLASSIC BURGER COMBE跟左個WAFFLE FRIES及汽水, 再 叫左個蔬菜沙律及BUFFALO WINGBUFFALO WING係我非常喜歡既美式食物, 炸得個雞翼外脆再將整隻雞翼都沾上個SPICY BUFFALO 醬汁,唯一不足係個醬汁沒有半點兒香辣既味道有點失望.再來VEGETABLE SALAD, 這一個沙律內有FATA CHEESE令到平平無奇既蔬菜加添芝士濃香, 而且蔬菜夠鮮夠甜, 係一個食美式食品又油又膩既中和劑.CLASSIC BURGER一個份量十足既漢堡見到都令人流晒口水, BURGER我地要左5成熟食時都見到肉內是半紅色, 肉質幼嫩可口. 厚厚既肉扒充滿肉汁再配上酸青瓜, 生菜爽口既蔬菜更去除肉扒既肥膩感.WAFFLE FRIES炸得脆及乾身不油膩;對於喜愛香口食物既我有大半都係我獨享.P.S此店既服務店員都非常細心, 另外我自己點食物時口與手不協調之下攪錯食物, 但店經理都願意幫我更改, 在此都要再作多謝