4天前
最近我哋去咗旺角朗豪坊嘅Bingo and Cook,試咗佢哋嘅任食醬油蟹🦀,真係好正🤩呢度有兩個餐可以揀,分別係$298嘅蟹公同$348嘅蟹乸,我哋當然揀咗蟹乸,因為蟹乸肉質更加豐滿,食落去特別過癮😋餐廳環境好靚,充滿韓式街頭風,勁打卡😍首先上嚟嘅就係醬油蟹,蟹肉鮮甜,醬油味道濃郁,搭配蟹膏,真係一口咬落去,味道爆炸,令人食到停唔到口🤩而且蟹殼都好容易剝,完全唔使擔心🤗接住嚟就係烏冬炒年糕,麵條同年糕炒得剛好,口感滑溜,味道香濃,真係好開胃😍炸雞亦都唔錯,外脆內嫩,咬落去肉汁四溢,真係好滿足🤤年糕香腸串都正,年糕軟糯,香腸味道濃郁,兩者搭配得恰到好處,食落去令人回味無窮🥳紫菜飯方面亦都好正,搭配醬油蟹食,簡直係絕配😚飲品方面罐裝飲品可以選擇☺️Bingo and Cook嘅任食醬油蟹真係值得一試,食物新鮮又美味,氣氛輕鬆,絕對會再來🥰如果你鍾意海鮮,呢度一定唔可以錯過🤩臨走嗰陣見到佢哋仲有冰糖水果,忍唔住買咗串士多啤梨😋超甜超好味🙌超推薦📍 Bingo & Cook (旺角)旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓21-26號舖
📍 Bingo & Cook (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓21-26號舖