2022-09-08 41 浏览
🇰🇷🍗반찬앤쿡 Banchan and Cook🧀同屋企人好難得過左屯門,想搵特別啲既中午食!試下呢間未食過,門面怖滿左乾花,靚之餘坐位好闊落💕我地叫左四樣野食🔸無骨蜜糖炸雞(半份) - 炸雞好味,配埋薯條同年糕,賣相好靚,不過略嫌最底蜜糖較多,食到最底有啲太甜。🔸燒牛肉蛋包飯 - 推薦蛋包飯 ,無論係餸同醬汁都好好食! 🔸炸豬扒芝士忌廉年糕 - 呢樣見到覺得好吸引,但掛住影相,同埋冷氣吹住,食慢左凍左少少。整體黎講下次可以再食💕
🇰🇷🍗반찬앤쿡 Banchan and Cook🧀

🔸燒牛肉蛋包飯 - 推薦蛋包飯 ,無論係餸同醬汁都好好食!

整體黎講下次可以再食💕
2022-08-12
2022-09-06 130 浏览
一嚟到就疑炸雞吸引到,叫左一份蜜糖炸雞,原來咁鬼大份我哋叫咗有骨,食落啲皮都好脆、醬汁好香濃。不過雞肉肉質比較乾身,熟咗少少。除咗雞之外,入面仲有好多薯條,薯條炸得脆脆地 唔會太淋,點埋啲蜜糖醬食 好好味跟住仲叫左個烤牛肉蛋包飯,蛋包飯啲蛋非常滑溜,唔會太鞋太熟而牛肉都好入味 好嫩滑,牛肉煮得岩岩好,仲有好多醬汁可以送飯,正而且份量都好大碟,一個人都食唔哂呀我哋只係叫兩碟,但樣樣都大大碟,最後都係食唔哂要打包返屋企
蜜糖炸雞

一嚟到就疑炸雞吸引到,叫左一份蜜糖炸雞,原來咁鬼大份

烤牛肉蛋包飯

跟住仲叫左個烤牛肉蛋包飯,蛋包飯啲蛋非常滑溜,唔會太鞋太熟
而且份量都好大碟,一個人都食唔哂呀
我哋只係叫兩碟,但樣樣都大大碟,最後都係食唔哂要打包返屋企
蜜糖炸雞
烤牛肉蛋包飯
2022-09-04 1043 浏览
上次食過另一間分店已經念念不忘佢哋個炸雞,今次經開屯門搵朋友,所以試吓屯門店嘅質素🌾玫瑰醬無骨炸雞(半份)🍗 $108最鍾意呢間嘅炸雞🐤好入味又夠脆,而且啲雞肉完全冇膏,唔肥,揀埋無骨啖啖肉,啱晒我呢啲食肉獸🤣玫瑰醬有少少甜味,有啲似蜜糖炸雞,帶一點清香🌾牛肝菌蛋包飯🍳 $102今次試左呢個菇菇蛋包飯,蛋包飯本身味道偏清,滑蛋一切開直頭好似熔岩咁瀉出嚟,口感滑溜🤩🌾炸芝士豬扒忌廉年糕🧀 $105年糕都係用咗芝士醬整嘅,豬扒肉內層仲包咗芝士,外皮炸到金黃香脆,芝士仲有流心效果🤤教我如何不愛它🌾燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜🥬$162啲五花腩勁靚🐷醬油味醃過已經好好食,好夠味,豬肉肥而不膩,包埋生菜食好似食緊烤肉咁😝建議包生菜食果陣唔好包太多大醬,否則會好咸🌾夏至士多啤梨香蕉奶昔🍌 $48香蕉味道較濃,士多啤梨味佔較少,飲落又唔會係好杰果種,亦都唔太甜,飲得出真材實料🙌🏻🌾盛夏冰爽西瓜檸檬梳打🍉 $48杯入面有粒粒西瓜肉😍夏天飲好解渴,汽水個底味道就較甜,勝在有果肉搭夠🌾韓式雜莓牛角包窩夫🥐$72上次食嘅時候已經覺得好正😈邪惡之選,所以今次再encore。最近韓國大熱嘅牛角窩夫🧇,牛角包嘅口

🌾玫瑰醬無骨炸雞(半份)🍗 $108

🌾牛肝菌蛋包飯🍳 $102

🌾炸芝士豬扒忌廉年糕🧀 $105

炸芝士豬扒忌廉年糕

🌾燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜🥬$162

🌾夏至士多啤梨香蕉奶昔🍌 $48

🌾盛夏冰爽西瓜檸檬梳打🍉 $48

🌾韓式雜莓牛角包窩夫🥐$72
上次食嘅時候已經覺得好正😈邪惡之選,所以今次再encore。最近韓國大熱嘅牛角窩夫🧇,牛角包嘅口感但係窩夫嘅外型,加埋水果係上面啱晒打卡✅

韓式雜莓牛角包窩夫

屯市真係好大🫣成日喺到都迷路,位置係新開嘅foodcourt隔黎。所有菜式都好colorful,味道亦都唔差😚 打卡啱晒

炸芝士豬扒忌廉年糕
2022-09-01 45 浏览
#玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️#牛肝菌蛋包飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️#慢煮羊膝配薯條 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#玫瑰醬無骨炸雞 ⭐️⭐️⭐️⭐️#韓式雜莓牛角包窩夫 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#夏至士多啤梨香蕉沙冰 ⭐️⭐️⭐️⭐️#伯爵茶咖啡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️自從係東涌食過呢間之前一直都想再戰,點知屯門開左間分店,我梗係即刻衝去啦,佢依家仲有新出左小清新嘅玫瑰醬,打卡岩晒💕⭕️玫瑰醬辣辣地好惹味⭕️韓式辣醬加埋玫瑰香原來好清新⭕️夏天食炸雞配沙冰真係好爽⭕️伯爵茶咖啡好香而且唔甜好岩我⭕️牛角包窩夫夾得好脆配埋cream好正⭕️環境同東涌果間風格一樣都係咁文青咁優雅⭕️蛋包飯會有專人幫你切開好細心⭕️特別要提薯條好香好脆食唔停口/
#玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯 ⭐️⭐️⭐️⭐️
⭕️環境同東涌果間風格一樣都係咁文青咁優雅
⭕️蛋包飯會有專人幫你切開好細心
⭕️特別要提薯條好香好脆食唔停口
2022-08-31 33 浏览
呢間叫做新開嘅韓國菜餐廳一直都想試 新開裝修新淨環境舒服比較推薦係炸雞同蛋包飯🍚平時無骨炸雞仲貴過有骨呢度就無骨炸骨平啲 蛋包飯好多款揀 呢款牛肉蛋包飯都唔錯反而係飲品比較失望 $4x一杯 但全部細細杯 仲要味道真係一般般😩
呢間叫做新開嘅韓國菜餐廳

呢度就無骨炸骨平啲
蛋包飯好多款揀 呢款牛肉蛋包飯都唔錯
2022-08-28
2022-08-30 39 浏览
屯門呢間新開的韓式餐廳,成間餐廳都好粉紅,好啱打咭,星期六晚黎到門口已經排緊隊,等咗十幾分鐘就入座醬油無骨炸雞: 炸雞熱辣辣炸起,好香脆,而個醬油味係甜甜咸咸咁,好平均分佈係炸雞度,好味玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯:蛋包飯上菜後會俾客人先影相,侍應再幫手切開,個蛋好香好滑,玫瑰醬有啲似醬油再加玫瑰味,幾特別豬白切肉配大醬生菜: 個豬白切肉無蘇味,豬肉少少彈牙,包埋芝麻葉同大醬食好爽好正,餐廳仲好窩心咁安排膠手套,唔洗食到成手都係炸芝士豬扒忌廉年糕: 年糕好軟糯好好味,個忌廉汁好濃好稠,掛晒度高韓式雜莓牛角包窩夫: 牛角包窩夫好特別,好濃牛油味

韓式雜莓牛角包窩夫: 牛角包窩夫好特別,好濃牛油味

2022-08-30 37 浏览
屯門近年多少很多食店進駐,今天跟女朋友一試這間韓式餐廳。餐廳裝潢簡約寬敞,昏幽的燈光令人感到放鬆舒服。燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜:黑毛豬厚切多汁,甘香油脂再帶點軟骨,每一口都是香溢的極致。炸芝士豬扒忌廉年糕:豬扒炸得香脆,年糕帶著煙韌,兩種不同的口感在香濃芝士下同化。甜辣有骨炸雞:炸雞外脆內嫰,甜辣醬汁十分惹味,而且雖點了半份仍份量滿分,值得推薦!牛肝菌蛋包飯:蛋包飯很豐滿,店員介開後陣陣蛋香飄出,打卡感一流的菜式。韓式雜莓牛角包窩夫:牛角包十分酥脆,面上佈滿忌簾,味道跟罪惡感成正比上升,很滿足的結尾!
屯門近年多少很多食店進駐,
今天跟女朋友一試這間韓式餐廳。

餐廳裝潢簡約寬敞,
昏幽的燈光令人感到放鬆舒服。

燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜:
黑毛豬厚切多汁,甘香油脂再帶點軟骨,
每一口都是香溢的極致。

炸芝士豬扒忌廉年糕:
豬扒炸得香脆,年糕帶著煙韌,
兩種不同的口感在香濃芝士下同化。

甜辣有骨炸雞
炸雞外脆內嫰,甜辣醬汁十分惹味,
而且雖點了半份仍份量滿分,值得推薦!

牛肝菌蛋包飯:
蛋包飯很豐滿,店員介開後陣陣蛋香飄出,
打卡感一流的菜式。

韓式雜莓牛角包窩夫:
牛角包十分酥脆,面上佈滿忌簾,
味道跟罪惡感成正比上升,很滿足的結尾!
2022-08-28 33 浏览
✨燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜白切肉 肥瘦相間 但唔油膩 肉質軟腍 夠入味 味道帶淡淡醬油香 又唔會過濃味配埋微甜大醬 酸甜泡菜 大蒜等再用新鮮生菜包住食 一流 ✨牛肝菌蛋包飯雞蛋好嫩滑 有淡淡蛋香牛肝菌醬汁帶有濃濃菌香 但如果汁多啲就更好配料菇菌口感爽爽脆脆食粒分明 軟硬適中 整體唔錯✨炸芝士豬扒忌廉年糕芝士豬扒 炸得鬆脆 啖啖芝士忌廉汁加左芝士味道香濃 年糕軟糯彈牙 幾芝味✨玫瑰醬炸雞玫瑰醬有少少玫瑰清香 炸雞外脆內軟 味道帶少少辣配料薯條香脆 年糕煙韌✨韓式雜莓牛角包窩夫牛角包窩夫 酥脆 有牛油香雜莓酸甜 忌廉有奶香偏稀身 呢個配搭好難唔好食✨夏至士多啤梨香蕉奶昔一入口先飲到士多啤梨味清香然後就有濃厚香蕉味 幾特別✨溶化朱古力面層有一層厚滑忌廉朱古力味幾香 但隨住冰溶會越飲越淡食物唔錯 份量足環境服務可以 價錢合理

✨燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜

面層有一層厚滑忌廉
朱古力味幾香 但隨住冰溶會越飲越淡
食物唔錯 份量足
環境服務可以 價錢合理
第一次食呢間餐廳 已經決定會再Encore🥳首先餐廳裝修幾靚 環境舒適 食物味道亦都唔錯 同朋友叫咗一份芝士年糕+半份蜜糖炸雞🍯 蜜糖炸雞一上枱已經好香 仲要係熱辣辣 食過好多間既炸雞 呢到既蜜糖味真係好出色外皮真係佈滿蜜糖 但又唔會整淋曬個外皮 薯條亦都幾高水準 仲保持到脆口芝士年糕嘅表現雖然無炸雞咁驚艷 但味道都好好 比起唔少韓國餐廳既年糕更煙韌 芝士忌廉味亦都配合得岩岩好 但係一定要同朋友share 如果唔會就會有啲漏~
第一次食呢間餐廳 已經決定會再Encore🥳
外皮真係佈滿蜜糖 但又唔會整淋曬個外皮
薯條亦都幾高水準 仲保持到脆口
芝士年糕嘅表現雖然無炸雞咁驚艷 但味道都好好
比起唔少韓國餐廳既年糕更煙韌 芝士忌廉味亦都配合得岩岩好
但係一定要同朋友share 如果唔會就會有啲漏~

2022-08-24 44 浏览
韓式餐廳 반찬앤쿡 Banchan and Cook又一心心餐廳❤️屯門的分店,地方大之餘,坐位好闊落👍就算有小朋友同行都唔怕😍一行3人,我地叫左四樣野食,Yummy🔆燒牛肉蛋包飯 $98🔆無骨蜜糖炸雞 (半份)$108🔆海鮮煎蔥餅 $89🔆炸豬扒芝士忌廉年糕$105極力推薦蛋包飯 ,無論係餸同醬汁都好好食😋炸雞都唔差,打卡必嗌,仲要配埋薯條同年糕,賣相好靚❣️海鮮煎蔥餅,入面堅係有海鮮,仲要一大粒,好足料!❣️반찬앤쿡 Banchan and Cook❣️屯門屯順街1號屯門市廣場一期2樓2253A,2253B,2255及2256A號舖(港鐵屯門站 B 出口)
韓式餐廳 반찬앤쿡 Banchan and Cook

一行3人,我地叫左四樣野食,Yummy

🔆燒牛肉蛋包飯 $98
🔆無骨蜜糖炸雞 (半份)$108
🔆海鮮煎蔥餅 $89
🔆炸豬扒芝士忌廉年糕$105

極力推薦蛋包飯 ,無論係餸同醬汁都好好食😋
炸雞都唔差,打卡必嗌,仲要配埋薯條同年糕,賣相好靚❣️

海鮮煎蔥餅,入面堅係有海鮮,仲要一大粒,好足料!

❣️반찬앤쿡 Banchan and Cook❣️

2022-08-21
2022-08-23 44 浏览
之前去東涌嘅時候就食過呢間「Banchan and Cook」🍳,估唔到竟然分店已經開到嚟屯門,梗係要食多次啦😘😘1️⃣炸芝士豬扒忌廉年糕🐷未上菜之前我純粹以為係,豬扒同芝士係分開,估唔到原來係融為一體,豬扒裏面放入咗芝士,夾起身有拉絲效果,雖然成碟菜都好有罪惡咁,但係就係全部罪惡放埋一齊食先好食😂😂😂將依三樣材料加埋一齊真係好好食🔥2️⃣海鮮煎蔥餅超級重要嘅海鮮蔥餅,份量十足之餘,每日啖咬落去都食到海鮮材料🔥3️⃣🌹玫瑰醬炸雞🐥平時一般其他口味嘅炸雞就見得多,玫瑰醬炸雞第一次食,醬汁味道甜甜酸酸咁樣好開胃,咬落去啲雞肉好嫩滑有肉汁。雖然只係叫咗半份但係份量十足。4️⃣牛肝菌蛋包飯🥚之前喺其他分店食過,已經回味無窮,之前食咗咁多肉,就點左份素食嘅蛋包飯,個蛋滑一滑之餘,配埋牛肝菌同埋汁一齊食,口味清清地。5️⃣韓式雜莓牛角包窩夫🍓呢個牛角包窩夫🥐口感係偏向脆身,除咗有雜莓同Cream做配料之外,仲有肉桂糖霜,雙重口味。🍹盛夏冰爽西瓜檸檬梳打🍉清清爽爽嘅西瓜加埋檸檬梳打,啱晒解一解食完炸雞呀芝士年糕嗰啲油膩感。🍓士多啤梨香蕉奶昔平時香蕉或者士多啤梨奶昔就飲得多,將兩隻溝埋一齊飲都係第一次,味道都幾有新鮮感,

1️⃣炸芝士豬扒忌廉年糕🐷

2️⃣海鮮煎蔥餅

3️⃣🌹玫瑰醬炸雞🐥

4️⃣牛肝菌蛋包飯🥚

5️⃣韓式雜莓牛角包窩夫🍓

🍹盛夏冰爽西瓜檸檬梳打🍉

🍓士多啤梨香蕉奶昔
平時香蕉或者士多啤梨奶昔就飲得多,將兩隻溝埋一齊飲都係第一次,味道都幾有新鮮感,但係就係有少少飽肚🤣
2022-08-20 29 浏览
屯門市廣場不嬲都多野食~今晚收工一班同事約食飯,就試下呢間韓式炸雞吉列豬扒年糕,豬扒炸列金黃熱辣辣撈埋韓式年糕煙煙韌韌好岩一班朋友share炸雞正常發揮,有韓式甜酸味同蜂蜜芝士最後叫多個飯圈~食下食下都好full

炸雞正常發揮,有韓式甜酸味同蜂蜜芝士

最後叫多個飯圈~食下食下都好full
天氣咁熱除咗行下商場外真係邊度都唔想去~ 今次又同男友喺屯門行街,行到咁上下見餓就又搵下有咩好食,之前經過見呢間韓式Cafe裝修好靚,環境幾寛鬆,又成日滿座,一直都想去試~呢次經過見咁啱有位就入咗去試~ 🧡玫瑰醬無骨炸雞($108)炸雞必點!好少會做到咁juicy同嫩滑,外脆內嫩,配搭嘅年糕同薯條一樣高質! 🧡韓式雜莓牛角包窩夫($72)牛角包窩夫係即叫即做,記得要提早叫定~牛角包窩夫食落有陣濃厚嘅牛油味,個酥皮好香脆,表面加咗蜜糖,配上Cream同雜莓食好夾好balance,同樣必點! 🧡玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯($138)賣相色水非常得,份量亦都十足!店員會喺你面前切開隻流漿蛋,視覺效果一流!流漿蛋好嫩滑,三件大大件嘅嫩滑雞腿肉配上佢個特別嘅玫瑰汁確實食得好爽! 🧡牛肝菌蛋包飯($102)菇菌愛好者注意!呢個蛋包飯啱哂你,啲雜菌雜菇炒得香氣十足,個牛肝菌汁又同滑蛋珍珠米好夾,入口smooth,蛋味香,成件事就似係歎緊一道香氣過山車~ 🧡燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜($162)五花肉肥瘦均勻,表面燒得焦香,厚薄剛剛好!用生菜同紫蘇葉夾住加埋蒜片、青椒、泡菜、韓式辣醬等一齊食就係爽!
天氣咁熱除咗行下商場外真係邊度都唔想去~

玫瑰醬無骨炸雞
🧡玫瑰醬無骨炸雞($108)

韓式雜莓牛角包窩夫
🧡韓式雜莓牛角包窩夫($72)
牛角包窩夫係即叫即做,記得要提早叫定~

玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯
🧡玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯($138)

牛肝菌蛋包飯
🧡牛肝菌蛋包飯($102)

燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜
🧡燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜($162)

夏至士多啤梨香蕉奶昔
🧡夏至士多啤梨香蕉奶昔($48)
酸酸甜甜,入口Creamy舒服!

士多啤梨鮮奶咖啡
🧡士多啤梨鮮奶咖啡($48)
比較少見嘅配搭,甜甜地幾好飲!
夏至士多啤梨香蕉奶昔
士多啤梨鮮奶咖啡
餐廳裝修簡約,唔少角落放左啲乾花,望落好舒服,好有休閑的感覺。食物的份量都偏大,好適合多幾個人share,每樣食啲咁😚🔸牛肝菌蛋包飯🍄一上枱就會聞到好香的菇菌味🍄店員會幫忙切開蛋包飯,個半熟蛋真係煎得好靚,色澤均勻,一切開係超嫩滑的蛋😍🔸炸芝士豬扒忌廉年糕🐷🧀芝士豬扒炸得好脆口,中間芝士有拉絲的感覺,一人食一件剛剛好🧀年糕味道似卡邦尼忌廉味,本身以為會好溜,但係食又高又食一舊,停唔到口🤣🔸慢煮羊膝配薯條🐑呢款有啲東南亞風,可能因為落咗啲香料醃製,肉質軟腍,無羊的羶味。唔好睇佢好大條骨咁,切開好多肉食,3、4個人share就啱晒~🔸玫瑰醬無骨炸雞🍗🍖叫炸雞都會包韓式前菜,今日就有醃蘿蔔同薯仔沙律。揀咗餐廳嘅招牌口味玫瑰醬🌹睇餐牌介紹玫瑰醬並唔係玫瑰花味道,而係由番茄醬、奶油醬、辣椒醬混合而成的醬汁,醬既顏色好似玫瑰色,所以先叫做玫瑰醬。味道都幾有層次,酸酸辣辣。半份炸雞份量都好多,仲有薯條同年糕。🔸韓式雜莓牛角包窩夫🧇🍓🫐而家韓式甜品興牛角包窩夫,我哋都叫左個share,賣相精緻,窩夫食落酥脆,帶有牛油香,配上忌廉同水果食一流!🔸盛夏冰爽西瓜檸檬梳打🍉士多啤梨香蕉奶昔🍓🍌好適合夏天的特飲
食物的份量都偏大,好適合多幾個人share,每樣食啲咁😚

🔸牛肝菌蛋包飯🍄

🔸炸芝士豬扒忌廉年糕🐷🧀

🔸慢煮羊膝配薯條🐑

🔸玫瑰醬無骨炸雞🍗🍖
炸雞都會包韓式前菜,今日就有醃蘿蔔同薯仔沙律。

🔸韓式雜莓牛角包窩夫🧇🍓🫐

🔸盛夏冰爽西瓜檸檬梳打🍉士多啤梨香蕉奶昔🍓🍌
好適合夏天的特飲,西瓜梳打有粒粒西瓜波,有得飲有得食,飲完透心涼☃️士多啤梨香蕉奶昔就充滿果香味,質感綿滑,亦飲到有啲果肉🍓🍌

📍 #BanchanandCook (#銅鑼灣美食) (#太古美食) (#東涌美食) (#屯門美食)

銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場9樓922-923號舖
  • 牛肝菌蛋包飯
  • 玫瑰醬無骨炸雞
  • 韓式雜莓牛角包窩夫
2022-08-10 205 浏览
以前去東涌既時候食過幾好食😋不過東涌真係太遠啦 難得大西北都開左 咁近城隍廟 又點可以唔再黎食呀😝鋪頭裝修好光猛🔅又有唔少打卡位 加上枱與枱之間空間好充足🌸玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯 $138個玫瑰醬好香同帶微微辣好開胃 雞腿肉啖啖肉嫩滑多汁 個蛋包飯拎到上黎時 職員會比小小時間影相打卡📷之後會幫你切開 切開後見到蛋呈半熟狀態 蛋既份量絕對足夠每一啖飯都有滿滿既蛋 呢一個飯底係炒飯底黎令到個飯更有香氣🌸牛肝菌蛋包飯 $102牛肝菌好香🍄 飯底係白飯黎 呢一個飯香得黎菇既份量都好多🌸燒醬油黑毛豬白切肉配大醬生菜 $162醬油黑毛豬較淋滑配上爽口生菜夾埋蒜片泡菜去食 令到食呢一個既時候冇咁油膩 係一個幾唔錯既配搭🌸玫瑰醬無骨炸雞(半份)$108玫瑰醬既微微辣配炸雞絕對合適 加上韓式炸雞一向脆嫩 除咗炸雞之外仲有薯條跟埋🌸韓式雜莓牛角包窩夫 $72窩夫好脆同埋真係食到好似牛角包咁 入面有好多層 而且有肉桂味🌸盛夏冰爽西瓜檸檬梳打 $48梳打入面有一粒粒既西瓜肉🍉襯托番微微酸既檸檬梳打顯出西瓜特別清甜🌸溶化朱古力 (熱)$42朱古力味好香濃🍫 佢上面磨左一片片既朱古力碎 朱古力半溶既口感令到呢杯野提

鋪頭裝修好光猛🔅又有唔少打卡位 加上枱與枱之間空間好充足

🌸玫瑰醬無骨炸雞(半份)$108

🌸韓式雜莓牛角包窩夫 $72

🌸盛夏冰爽西瓜檸檬梳打 $48

🌸溶化朱古力 (熱)$42
朱古力味好香濃🍫 佢上面磨左一片片既朱古力碎 朱古力半溶既口感令到呢杯野提升左一個層次
韓式雜莓牛角包窩夫
玫瑰醬無骨炸雞(半份)
玫瑰醬燴雞腿肉蛋包飯
溶化朱古力 (熱)
盛夏冰爽西瓜檸檬梳打
韓式雜莓牛角包窩夫
溶化朱古力 (熱)