2025-07-09
Bookmark咗呢間餐廳好耐, 就係想試魔法系列調酒🍸!位於頂層, 走異國華麗風情, 仲有個靚靚大型熱氣球俾你打卡🎈!用餐環境舒適, 有唔同風格嘅用餐座位, 周圍都係打卡位📷! 餐廳更設有以Flamingo Pink 為主色嘅天台酒吧, 可以同朋友一邊嘆cocktails, 一邊欣賞維港景色, 成個氛圍好chill呀~🩷🍸“一千零一夜 1001 Night"用阿拉丁神燈盛載住魔法調酒🪄, 一點火, 視覺效果好震撼🔥!Sake混入熱情果及伯爵茶香, 香甜易入口!仲可以轉為無酒精version㗎~𓌈⸝⸝ 香煎日本刺身帶子伴三文魚籽日本刺身帶子軟嫩, 唔會煎得過熟, 仲有金箔點綴, 成個感覺更奢華✨𓌈⸝⸝ 香煎澳洲盲曹魚🐟魚皮煎至香脆, 魚肉非常鮮嫩, 調味唔錯👍🏻!仲有芒果粒同Couscous做配菜𓌈⸝⸝ 澳洲MB2嫩牛柳🥩叫咗5成熟, 牛柳肉質粉嫩, 旁邊配上薯菜及秘製醬汁🌟星期日至四 22:00後入場, 女士免費贈 Welcome Drinks x 2杯!🌟星期四五六晚上仲有Live Music表演🎤
🍸“一千零一夜 1001 Night"
𓌈⸝⸝ 香煎日本刺身帶子伴三文魚籽
𓌈⸝⸝ 香煎澳洲盲曹魚