2025-07-15
荃灣享成街(車房街附近)有一間昭和復古風既洋食屋 @ado_yoshokuya ,風格近似日本 #星乃珈琲店 ,我本身自己好喜歡這種風格🥰佢地最招牌必定係風摩日本既經典日本蛋包飯,IG長期都有好多製作片,每次都覺得好治癒😂デミグラスオムライス $86經典日式牛肉醬汁蛋包飯Omurice with Classic Demi glace Sauce𠝹開嗰下真係幾治癒,入面既炒蛋狀態滑嘟嘟加埋日式牛肉汁同蕃茄炒飯底,實不相瞞我可以食二份🤣Ado‘s 特製ハンバーグ $110Ado’s自家手打日式漢堡排Ado‘s Hamburg Steak自家製手打漢堡扒煎得幾香,漢堡扒厚度有返咁上下,配個白飯真係一樣係白飯神偷❣️+$27 可轉為套餐,包餐湯同飲品,特飲就另加$8梳打我必定要加球雪糕就再加$10 ,喫茶店雪糕梳打一定要咁叫先正架麻!** 小店座位不多約20個,建議在黃金時間早一點❣️#foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoodie #hkig #hkfood #lifestyle #foodiesofinstagram #hkfoodshare #foodiemilkte
デミグラスオムライス $86
經典日式牛肉醬汁蛋包飯
Ado‘s 特製ハンバーグ $110
Ado’s自家手打日式漢堡排
Ado‘s Hamburg Steak
+$27 可轉為套餐,包餐湯同飲品,特飲就另加$8
** 小店座位不多約20個,建議在黃金時間早一點❣️
#foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoodie #hkig #hkfood #lifestyle #foodiesofinstagram #hkfoodshare #foodiemilkteahk #hkfoodieblogger #hkfoodpic #香港探店 #食在香港 #美食推薦#美食日記 #吃貨 #ufoodphoto #ufoodvideo #日洋食 #喫茶 #蛋包飯 #adoyoshokuya #自家製手打漢堡 #雪糕梳打 #荃灣美食
#ADO洋食屋 #昭和風 #日本美食 #蛋包飯 #hkjapanesefood
📍ADO洋食屋 (荃灣)
荃灣享成街8號香城大廈地下5A號舖
Follow me💪
Follow me🌟
Follow me🫶🏻
如果喜歡我既分享,請給我的post♥️及追蹤我,謝謝支持💕