2023-05-30
🧐 小編search下search下,發現有間新cafe喺荔枝角開張,所以依日去開做嘢,就去食lunch試一試~🥘 芝士汁牛扒香料鍋飯 😋😋😋😋Lunch time一個女仔食,份量算好多!如果下晝要做嘢,食完包飽兼包眼瞓 😆 因為熱鍋上,香料味到散發晒出嚟,但食落又唔會落調味好濃烈或好鹹咁~ 牛扒切片舖喺飯上再淋芝士汁,整體好吸睛 👀 鍋飯粒粒分明,亦見主食設計幾有心思 😊🍵 Matcha Latte 😋😋😋😋依款嘅抹茶都算幾香濃,已經好適合大眾口味,飯落甜甜地!算係好唔錯㗎啦!😉 小編係抹茶控,覺得可以再濃再甘啲 🤪午餐 💵💵💵 約港幣$130/人💁🏻♀️ 平日lunch唔使加一,價錢都算幾吸引,又鄰近荔枝角港鐵站,行大約5分鐘會到!現為試業階段,喺附近返工嘅打工仔嚟幫襯,最好準備現金,咭機未算好穩定!一、兩星期嚟一次lunch chill一chill都唔錯㗎!🤗最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk!
🥘 芝士汁牛扒香料鍋飯 😋😋😋😋
🍵 Matcha Latte 😋😋😋😋